Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ניסית להציג את זה כאילו הכדור שחתך לו את האוזן היה כלום ושום דבר, לא אני.

תפסיקו לדבר שטויות ואז להגיד "לא הבנת את ההקשר", זה כמו הגזענים סטייל גרוניך שמקללים את המזרחים בהופעה ואז כשתוקפים אותם אומרים "אני מתנצל לא הבנתם".

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה ניסית להציג את זה כאילו הכדור שחתך לו את האוזן היה כלום ושום דבר, לא אני

אני ליגלגתי על המינוח. 'שקיבל כדור מילימטרים מהגולגולת'. זה בדיוק מה שרשמתי ובידיוק ההקשר שאתה מתעלם ממנו.

אולי לא קראת את מה שציטטת?

אתה התייחסת אלי אישית במין הודעה שאני עדיין לא מבין אותה, אולי תענה ותסביר אותה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

לא, אתה ציינת שחשוב לך שהמינויים יראו טוב. הבאתי דוגמא גם למינוי שנראה בריא וגם לנשיא שנראה בריא וגם נראה מתאמן (למרות הסרטון שצירפת שאמור לזלזל בו או משהו).

איפה ציינתי שחשוב שהמינויים יראו טוב?

דיברתי ספציפית על המראה של קנדי אל מול הטרנסג'דר שביידן מינה, בהקשר של ראשי מערכת *הבריאות* האמריקנית.

טראמפ לא נראה טוב לגילו. ברני מבוגר ממנו ונראה יותר טוב. טראמפ זקן ויכנס לתפקיד בגיל מבוגר מהגיל שביידן נכנס בו לתפקיד.

טראמפ בן 78. אתה כנראה לא מבין איך נראים פנסיונרים בגילו, ויותר חשוב איך הם מתפקדים.

מספיק להסתכל על המבט של ביידן או ההבעות שלו כשהוא מדבר, כדי להבין שאין אף אחד בבית.

אני כבר לא מדבר על ההליכה, או הנפילות על הבמה, אכילת גלידה ועוד פעולות יומיומיות.

לא יודע איך אפשר להגיד שהוא נראה "יותר טוב" מטראמפ.

שריטה באוזן. מילימטרים מהגולגולת.

ג'יזס. אתה מציג את זה כאילו הוא קיבל קליע לראש.

בסדר. בדרך כלל אלו שמגמדים אירועים כאלה הם גם אלו שיגיבו בצורה הכי היסטרית אליהם.

אתה כנראה לא יודע מה זה קליעים ששורקים לך ליד האוזן, או קליע שחותך לך את האוזן.

שלא לדבר על האדרנלין/פחד במצב כזה.

רוב האנשים כנראה היו נותרים משותקים על הרצפה או בורחים מהבמה מאחורי המאבטחים. לקום כמו שטראמפ קם, שניות אחרי הירי, דורש הרבה ביצים וקור רוח.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

איפה ציינתי שחשוב שהמינויים יראו טוב?

דיברתי ספציפית על המראה של קנדי אל מול הטרנסג'דר שביידן מינה, בהקשר של ראשי מערכת *הבריאות* האמריקנית.

צודק, שפטת מינוי של העוזרת של הראש מערכת הבריאות האמריקנית מול ראש מערכת הבריאות שיכנס תחת טראמפ על פי מראה ומשקל. וזאת כדי להוכיח שהיא פחות כשירה ממנו.

למרות שהיא רופאה עם ניסיון רב במערכת הבריאות האמריקאית, והוא עורך דין. 

וכמובן שלא מפריע לך שטראמפ שמן. כי הוא בסדר.

אתה בוחר נטו מה שמתאים לך, למזכיר הנוכחי לא השוות כי הוא גבר שנראה סביר (כמו כולנו אני מתאר לעצמי)?

לפני כשעה, gadik6 כתב:

טראמפ בן 78. אתה כנראה לא מבין איך נראים פנסיונרים בגילו, ויותר חשוב איך הם מתפקדים.

לא יודע איך אפשר להגיד שהוא נראה "יותר טוב" מטראמפ.

השוואתי לברני. 

סבא שלי היה בגילו ועבר אותו ועד לממש לא מזמן הוא היה פי אלף יותר כשיר מטראמפ, כול זה תוך כדי שהוא מקבל שירותי בריאות גרועים בכמה סדרי גודל מנשיא ארהב. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

שלא לדבר על האדרנלין/פחד במצב כזה.

רוב האנשים כנראה היו נותרים משותקים על הרצפה או בורחים מהבמה מאחורי המאבטחים. לקום כמו שטראמפ קם, שניות אחרי הירי, דורש הרבה ביצים וקור רוח.

סטטיסטיקה מעניינת שמתבססת על כלום. אני יכול באותה המידה לטעון את ההיפך. אפשר גם להגיד שהוא לא הבין מה קרה ברגעים הראשונים ומכאן התגובה שלו. 

בכול אופן, אני לא רואה בזה הוכחה לכשירות או יכולת או וואטאבר שאתה מנסה לדחוף בדרמטיות. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, taranta כתב:

אני היחיד שלא מצליח להבין לאן הדיון הזה הלך?

Img_2024_11_17_19_27_52.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באמת חבל שהדמוקרטים לא ניצחו:

Screenshot_2024-11-18-08-10-37-030_com.android.chrome-edit.jpg

במלחמה אחרת, ביידן אישר לאוקראינה לתקוף בעומק רוסיה.

יש לי תחושה שאם היו לו ביצים כאלה לפני שנתיים, המלחמה הייתה נגמרת שם מזמן.

פורסם (נערך)

הפוסט הבא מסכם יפה את ההתנהלות של ממשל ביידן באזורנו - גישה רופסת ונאיבית מול איראן, אל מול לחץ על ישראל לסיים את הלחימה, בטרם השיגה את מטרותיה.

גישה שמעבר לחיוכים צבועים ומלאי חשיבות עצמית, אין בה ממש.

העיקר שביידן אמר לחיזבאללה בתחילת המלחמה דונט.

Screenshot_20241128-094711_LinkedIn.jpg

למרות כל האמור לעיל, התנהלות ארה"ב לא מתקרבת לצביעות, לאינטרסנטיות ולפתטיות של מקרון והממשל הצרפתי.

אותו ממשל שנהנה, במישרין ובעקיפין, מקשרים עם חיזבאללה בלבנון, ומתרומות/השקעות של קטאר, אבל מנסה למנוע מחברות ישראליות להשתתף בתערוכות נשק בינלאומיות בצרפת, במסווה של הומניות מזויפת.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

גישה שמעבר לחיוכים צבועים ומלאי חשיבות עצמית, אין בה ממש.

אתה כבר שנה נלחם אך ורק עם החיוכים הצבועים האלה. בלעדיהם כמו דוד המלך עם רוגטקה. נראה איך זה יסתיים בעזה כאשר יגיע טראמפ. מנחש שביבי יספר לנו למה זה טוב להפסיק לחימה כמו שהוא מסביר את ההסכם עם חיזבאללה.

פורסם (נערך)

כבר סיכמנו שאין לך מושג על מה אתה מדבר?

כבר חודשים שיש כלכלת חימושים בשטח, כלים שנכנסים בלי חימוש מלא (שלא נרחיב בנושא מטעמים מובנים) ועוד הפתעות בחסות הדוד סם.

ושאף אחד לא יטעה, התלות בנשק האמריקני היא אינטרס שלהם לא פחות מאשר שלנו.

מי שמעוניין להרחיב קצת אופקים, יכול לחקור ולקרוא איך בזמן ממשל אובמה, ארה"ב סוג של ניסתה להקטין או לפגוע בתעשיית הנשק הישראלית, ולמעשה להגדיל את התלות שלנו בסיוע האמריקני. למזלנו, זה הצליח רק חלקית.

מה יהיה כשטראמפ יכנס לתפקיד אני לא יודע, אני לא נביא, אבל לפי שרשרת המינויים שלו נכון לעכשיו, יותר גרוע מממשל ביידן סביר להניח שלא יהיה.

ובואו לא נשכח מאיפה האויבים שלנו מקבלים נשק ומימון (איראן וקטאר), ובזכות מי הם נושמים (מיליארדי דולרים שהופשרו לאיראנים, באדיבות ממשל ביידן, החברות האמיצה עם קטאר ועוד ועוד).

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

כבר סיכמנו שאין לך מושג על מה אתה מדבר?

התחלת לדבר על עצמך ברבים? אנחנו? אנחנו הצאר ניקולאי השני? 🤣🤣🤣

כבר חודשים שיש כלכלת חימושים בשטח, כלים שנכנסים בלי חימוש מלא (שלא נרחיב בנושא מטעמים מובנים)

אתה מבין הבדל בין להילחם עם אבנים וכלכלת חימושים? כלכלת חימושים הייתה מתחילת המלחמה בעזה כי ממשלת ישראל וצה"ל דאגו רק ל-28 ימי לחימה. כמו שלא היו כבר אז חלקי חילוף ל-D-9, פירקו את החדשים.  אז למי אין מושג על מה הוא מדבר?

ושאף אחד לא יטעה, התלות בנשק האמריקני היא אינטרס שלהם לא פחות מאשר שלנו.

כאשר מדובר בביידן זה אינטרס אמריקני, אבל אם טראמפ אז הוא חבר ישראל אמיתי, ציוני דגול 😂 גם כאשר תמכנו בנוצרים בלבנון זה היה אינטרס שלנו, אבל ציפינו מהם תודה רבה.

• תוכן חדש...