Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טראמפ לא עשה סוויצ' בין מנכ"ל לפוליטיקאי, זה לפעמים לטובה כי זה יכול לגרום למגזר הציבורי להתנהל כמו במגזר הפרטי.

אבל זה גם יכול לגרום לדברים כאלה, זה הרי איזה ניסיון לעשות אדפטציה למשהו שעובד, משהו שכל מנהל בדרג בינוני ומעלה מכיר היטב, כמו את הדוגמאות איך זה פותר בעיות וממציא מוצרים חדשים.

הבעיה היא שזה מייצג אולי 1% מהמקרים, בשאר ה-99% זה נשמע כמו "אם פרוסת לחם תיפול תמיד על הצד של החמאה, וחתול תמיד ייפול על הרגליים מה יקרה אם נשים חמאה על הגב של החתול?"

והנה אנחנו מקבלים באופן בלתי אמצעי תצוגה של מקרה כזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תשמע הוא בסטיונר עם פליטות פה מביכות. לפעמים הוא עושה דברים שגורמים לי לרצות לדפוק את הראש בקיר ולפעמים הוא עושה דברים שאני אומר "וואלה צודק". 

מלחמת סחר מול סין הייתה מוצדקת וחבל שהוא לא הלך עם זה עד הסוף והוריד אותם לבירכיים. בתקווה הוא יכנס באמאמא שלהם אחרי שישתלטו על משבר הקורונה. 

המדיניות שלו מול איראן spot on. קורונה זה הדובדבן על ערימת החרא שמתרחשת שם. שיסבלו. מגיע להם. אירופאים המגעילים והצבועים האלה יכולים ללכת למקום בו השמש לא זורחת. 

האופן בו הוא מנהל את המשבר הקורונה  בארצות הברית לא יודע קשה לי להגיד. אני מכיר את זה רק מהצד של העברת כספי סיוע לאזרחים אמריקאים ואני יכול להגיד לך שמדובר בביזיון אחד גדול. חיים שלנו בישראל תותים בהשוואה למה שהולך שם. מצד שני מדובר בפדרציה עם 320 מיליון בני אדם, 50 מדינות וזה לא פשוט להפעיל מנגנון בירוקרטי כל כך גדול. 

אפשר לא לאהוב אותו ובזה בסדר. אבל מה האלטרנטיבה? ברני סנדרס? יהודון סוציאליסט שהתחבק עם הפוסטמה הזאת Ilhan Omar. ביידן גרוטאה מהלכת עם הידרדרות קוגנטיבית ברורה מאוד. אני אתפלא אם הוא בכלל יהיה בתפקוד עד הבחירות בנובמבר. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אהבתי 1
פורסם

אני לא מבין את הלהט שלך לראות את סין נדפקת.

במלחמת הסחר ארה"ב הוציאה עשרות מיליארדים על סובסידיות לחקלאים שנפגעו ממה שקרה.

אם אתה חושב שיש בעיתיות כלשהי בהדפסת כסף כפתרון נצחי, ואתה מפיץ סרטוני "או אמ גי. שואה שניה בדרך" - מה כל כך טוב ביצירת עוד משבר, גדול יותר ממה שהיה בפעם הקודמת?

ואני גם ממש בספק שהוא יכול "להוריד אותם לברכיים". זה בערך כמו סיפורי ה"נחסל את החמאס תוך 24 שעות". טאלק איז צ'יפ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני חושב שהם צריכים לשאת באחריות על האופן בו הם ניהלו את משבר הקורונה. מדובר ב-cover up הכי גדול מאז אסון צ'רנוביל ומצדי שכל העולם יתאגד וידפקו להם חשבון על השולחן. 

פורסם

התגובה של רוב המדינות שנפגוע היתה מחורבנת, כולל זו של ארה"ב, אנגליה (ג'ונסון לא טרח לקחת חלק בדיונים בנושא).

הייתי מעדיף לחיות בעולם בו כולם ליברלים, נחמדים ומשחקים לפי סט החוקים שלי, אבל זה לא קורה ולא יקרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, ChemGuy85 כתב:

ביידן גרוטאה מהלכת עם הידרדרות קוגנטיבית ברורה מאוד. אני אתפלא אם הוא בכלל יהיה בתפקוד עד הבחירות בנובמבר. 

ונטייה להתקרב קצת יותר מדי לנשים שהן לא אשתו.

מצד שני אחרי קלינטון, לווינסקי, סיגר וחדר סגלגל, שום דבר כבר לא יפתיע בנושא הזה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

ונטייה להתקרב קצת יותר מדי לנשים שהן לא אשתו.

מצד שני אחרי קלינטון, לווינסקי, סיגר וחדר סגלגל, שום דבר כבר לא יפתיע בנושא הזה.

תשמע הוא נולד ב-1942. דור אחר. 

מבחינה קוגניטיבית לדעתי יש לו סימנים של אלצהיימר. לא מומחה ולא רופא, אבל משהו בדרך שהוא מדבר ושוכח איפה הוא נמצא מדליק אצלי נורה אדומה

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 2 שעות, David32 כתב:

ו grab 'em by the pussy

כן רק שאחד אמר את זה literally בחדר הלבשה, והשני עושה את זה מול המצלמות, בערך כמו ההבדל בין פיפי בבריכה ולשלשל מהמקפצה, בגדול שניהם לא בסדר...

לפני 1 שעה, ChemGuy85 כתב:

תשמע הוא נולד ב-1942. דור אחר. 

מבחינה קוגניטיבית לדעתי יש לו סימנים של אלצהיימר. לא מומחה ולא רופא, אבל משהו בדרך שהוא מדבר ושוכח איפה הוא נמצא מדליק אצלי נורה אדומה

אני לא חושב שגם בשנות ה-50 היה לגיטימי לחבק ילדות קטנות שהן לא בנות משפחה שלך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מקפיץ נושא שנדון כאן על פני כמה וכמה עמודים - נשק אזרחי.

היום היה פיגוע דקירה, אזרח חמוש שנסע בסמוך עצר את רכבו, יצא, הסתער על המחבל, פגע בו בשני הכדורים אותם ירה (הישג לא רע בכלל! אקדח תחת מאמץ ולחץ זה לא רובה במטווח, זה פאקינג קשה), הפסיק את הפיגוע וללא צל של ספק הציל את חיי הנדקרת וכפי הנראה חיי לא מעט אנשים אחרים בסביבה.

כמו שאמר ז'ו'ו, ותחשבו על זה, פעם הבאה שאתם חושבים על הזמן שהיה עובר עד ששוטר היה מוזעק ומגיע לסביבה, או כותבים דברים כאלה:

בתאריך 6.8.2019 בשעה 19:35, ChemGuy85 כתב:

אנשים מן השורה לא אמורים להתעמת עם עבריינים. לשם כך יש גורמי אכיפה מוסמכים, מצויידים ומיומנים. הדבר האחרון שאדם מן השורה צריך זה לקנות נשק בוולמרט, לרוקן מספר מחסניות במטווח סטרילי ולחיות בסרט שהוא מינימום Navy Seal. אנשים כאלה או שיפגעו רק בעצמם או במי שקרוב אליהם או שימותו בזמן עימות.

זאת רק דוגמא, נכתבו הרבה שטויות דומות.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5722124,00.html#autoplay

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...