Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רתכת

ALOK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לך מושג קלוש בריתוך. ל co2יש יתרון של תפוקה גבוהה יותר אבל כושר חדירה נמוך יותר ורתכת יקרה משמעותית (וזה עוד לפני פיקדון על בלון גז).

עם אלקטרודות אפשר לעשות הכל אבל לא הייתי הולך על הזיקה שהיא רתכת מדבקה סינית אלא על משהו קצת יותר מוצלח.

כמו מה למשל?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעבר שהתעניינתי ברכישה של רתכת, המליץ לי בחור שאפשר לומר שהוא מאסטר בריתוך, על הרתכת הזו: http://www.shazartech.co.il/רתכות/riland200a בטענה שהיא הכי טובה מבין הרתכות בטווח המחירים הזה, גם יצא לי לעבוד איתה כמה שעות ( ריתכתי פסל גדול) והיא באמת היתה מצוינת, גם מבחינת המימדים שלה היא קומפקטית ונוחה לנשיאה ואחסון.

אם אתה רוצה להשקיע מעט יותר, בל.כ מוכרים רתכת של deca 160a יחד עם מסיכה אלקטרונית ב1470 שקלים כולל מע"מ.

מסיכה תקנה רק אלקטרונית כמובן.

גם אני שוקל שוב לרכוש רתכת לאחרונה, אמשיך לעקוב אחר השרשור.

Sent from my D5503 using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
כמו מה למשל?

פחות מתמצא בקטנות אבל הייתי מתחיל עם יצירת קשר עם חברות כמו מ.ב. והתייעצות איתם.

עריכה: אתה ממ לא צריך דברים כמו מילר, פרוניוס וכו'. אתה צריך סינית טובה עם אבא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב גרמני מעל לתקציב..

אני אבדוק ב ל.כ נראה מה יש להם להציע.

רתכת סינית עם אמא ואבא בתור התחלה

חשבתי על זיקה w200 140 אמפר מה דעתכם?

פורסם

כן. הם אלה שמיכרים לחנויות כל העבודה. בזמנו קניתי מהם רתכת קטנה במחיר טוב.

אם אתה מאיזור חיפה יש את מסקו על שדרות ההסתדרות (כשאתה נוסע צפונה מצד ימין שלך ליד הרמזור של חלוצי התעשייה). גם אצלם תיכל למצוא רתכת סינית במחירים טובים אבל האיכות משתנה לפי מה שהם הביאו באותו המשלוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

200c של זיקה נותנת 200 אמפר בבדיקה עם צבת אמפרמטר.

איכותית מאוד אבל גדולה פיזית.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, בימים אלו יש מבצע ל72 שעות בשזר על רתכת של jasic מדגם arc 2000 במחיר של 680 שקלים כולל מסיכה אלקטרונית.

מישהו מכיר את הרתכת הזו? הנתונים אומרים שיש לה נצילות של 100 אחוז בזרם של 110a .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...