Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רתכת

ALOK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל ללמוד רתכות,ומעוניין להיכנס לתחום בצורה מקצועית. וצריך המלצה לרתכת אלקטרודה אלקטרונית עד 1000 שח

תודה מראש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, כי בכל מקצוע קופצים ישר למים העמוקים:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן, כי בכל מקצוע קופצים ישר למים העמוקים:roll:

לא אמרתי שיקנה ארגון ויתחיל להתעסק עם להבים של מנועי סילון. אבל CO2 נראה לי כבר הסטנדרט היום

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אין לי מושג בתחום. אני רק יודע שעדיף להשקיע במסכה איכותית ורתכת סוג ב' מאשר ההיפך

+1.

יותר חשוב לדאוג לבריאות העיניים מאשר לריתוך שיהיה מושלם (במיוחד שזה רק לצורך התנסות ראשונית).

פורסם

זיקה זה מותג ישראלי בינוני, אומנם לא סיני זול אבל גם לא ממש שווה ערך לגרמנים

פחות מכיר דגמים אבל אם כבר להשקיע אז קח רתכת שאפשר להסב לmig או רתכת אלקטרודה ממש זולה כי כשתכנס לזה מקצועית או שתצתרך אחת עם אמפרז' גבוה (עולה יותר מ1000 ש"ח) או MIG\TIG שנורמאליות גם עולות יותר מ1000. במיוחד כשלוקחים בחשבון את הבלון גז שצריך

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
לא אמרתי שיקנה ארגון ויתחיל להתעסק עם להבים של מנועי סילון. אבל CO2 נראה לי כבר הסטנדרט היום

זה פשוט לא נכון. לכל אמצעי יש את הסיבות להשתמש בו.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קצת סטה מהנושא אני מעוניין להתחיל מהבסיס ללמוד יציבה נכונה צורת עבודה וכט ואז להתקדם..

אשמח לחזור לנושא המקורי ולקבל המלצה

פורסם

בזמנו העדפתי להשקיע ב DECA תוצרת איטליה עם אמפראג' יחסית נמוך מאשר במותג מדבקה עם נתונים מופרחים.

הלכתי על דגם אינוורטר עם יחס עבודה של 7-3 (7 דקות עבודה מצריכות 3 דקות מנוחה בזרם מקסימאלי) וככל שעובדים עם זרם נמוך יותר כך גם זמן העבודה מתארך. בנוסף, ביצעתי בדיקה עם צבת-זרם וגיליתי שלא משנה לכמה אמפר אתה מכוון, בריתוך נכון על אלקטרודה 2.5 מ"מ לא הצלחתי לעבור את ה 65-70 אמפר בפועל(!) למרות שכיוונתי את הרתכת (מותג מדבקה אגב) ל 120 אמפר.

זו הרתכת שאני משתמש בה:

http://buyitcenter.co.il/items/91049

דיי מרוצה. השלב הבא זה כמובן CO2, אך בשנתיים שאני משתמש בה עוד לא יצא שגרמתי לה להיכנס למצב מנוחה. רוב הריתוכים ברמה החובבנית-סמי מקצועית הם נקודתיים ולא תפרים של עשרות סנטימטרים, בטח שלא מתבצעים מספר כאלו בשרשרת וללא הפסקות.

שיהיה בהצלחה,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זה יפה ונחמד שכתוב לך על המכשיר 200A אבל בפועל אין לזה שום שימוש. המקס' שיצא לי לרתך עם רתכת מקצועית היה 110A וזה היה עם אלקטרודות 3.5מ"מ ששימשו להצמדת לוחות פלדה בעובי 10מ"מ. באלקטרודה 2.5מ"מ לא יצא לי לעולם לעבור את ה 80-85A, תלוי בחומר המרותך. בטח שלא לריתוך פרופילים.

לכן, שוב אני אומר - מנסיון של סוגי רתכות שונות, בחרתי בזאת למרות שכתוב לה "רק" 100 אמפר בסקאלה ולא 200. בפועל, הטווח הכי שימושי לעבודות שביצעתי היה בין 60 ל 80 אמפר. וביצעתי מגוון פרוייקטים על מגוון חומרים ששילבו סוגים שונים של אלקטרודות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אין לך מושג קלוש בריתוך. ל co2יש יתרון של תפוקה גבוהה יותר אבל כושר חדירה נמוך יותר ורתכת יקרה משמעותית (וזה עוד לפני פיקדון על בלון גז).

עם אלקטרודות אפשר לעשות הכל אבל לא הייתי הולך על הזיקה שהיא רתכת מדבקה סינית אלא על משהו קצת יותר מוצלח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...