Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית חניה בבניין משותף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין חדש לידי יש שתי חניות בטור לכל דייר, אחד הדיירים גם הכניס לשם רכב הסעות,דיירת מבניין לידי התלוננה לועדת תכנון ובנייה שמנוע הדיזל שלו מרעיש בבוקר כשהוא מחמם את האוטו ובשעות שהוא חוזר,היה משפט ופסקו שישימו על הקיר המפריד ביננו עוד מטר של זכוכית לחסימת רעש, אחרי שהוסיפו היא לא וויתרה המציאה תירוץ אחר ושוב היה משפט ועכשיו הוא לא חונה שם יותר אלא בחניות שהעיריה סידרה לרכבי הסעות בלבד, מה שאני יודע שזה לקח מעל שנה כל הסיפור

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכללי, לפי חוק תכנון ובנייה החניון מיועד לרכבים פרטיים, רכב ההסעות הזה יכול להחשב רכב כבד ( לפי חוק רכב כבד הוא צריך להיות מעל משקל כולל של 4.5 טון) ואז הוא צריך לחנות בחניון מיוחד, הבעייה היא שאני חושב שה-VW קראפטר הזה של הנוסעים, משקלו הכולל הוא עד 3.5 טון (רישיון B רגיל) אבל הוא עדיין רשום כמסחרי (יש שתי סוגים של הרכב הזה: אחד 3.5 טון ואחד 5 טון משקל כולל), אם אתם לא מסתדרים תזמין פקח שיבוא ו"ידבר" עם בעל הרכב.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם
בבניין חדש לידי יש שתי חניות בטור לכל דייר, אחד הדיירים גם הכניס לשם רכב הסעות,דיירת מבניין לידי התלוננה לועדת תכנון ובנייה שמנוע הדיזל שלו מרעיש בבוקר כשהוא מחמם את האוטו ובשעות שהוא חוזר,היה משפט ופסקו שישימו על הקיר המפריד ביננו עוד מטר של זכוכית לחסימת רעש, אחרי שהוסיפו היא לא וויתרה המציאה תירוץ אחר ושוב היה משפט ועכשיו הוא לא חונה שם יותר אלא בחניות שהעיריה סידרה לרכבי הסעות בלבד, מה שאני יודע שזה לקח מעל שנה כל הסיפור

נקודה מעניינת, באיזה עיר אתה גר ?

פורסם
כמה חניות יש לכם?

האם משרתים צרכי מגורים בלבד?

בגדול יש בבניין שלנו 36 חניות לרכבים פרטיים ועוד 3 חניות לרכבי חירום (כלומר היערכות). יש לנו רק 32 דירות וכל שאר המקומות משרתים את שאר כלי הרכב על בסיס מקום פנוי.. הוועד הציע לבעל המיניבוס להחתים את כל הדיירים על זה שהוא יוכל להחנות בחניית היערכות שמתאימה לגודל שלו, אך ברגע שאחד הדיירים התנגד, נהג המיניבוס וויתר על זה.(דרך אגב זה שהתנגד יש לו אותה הבעיה, הוא בעל ג׳יפ וצמוד אליו מחנה ג׳יפ מרצדס שגם לא מאפשר לו חנייה כמו שצריך)...

פורסם

בית עם 36 חניות ו 32 דירות ולא יכולים להתארגן על חניה לרכב הגדול.

זה הוועד שצריך לארגן את זה ולא נהג המיניבוס.

במקום של רכבי חירום לא חונים.

ושיהיה ברור כי הסדר החניה המעשי לא משנה את ההצמדה של החניות בטאבו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בית עם 36 חניות ו 32 דירות ולא יכולים להתארגן על חניה לרכב הגדול.

זה הוועד שצריך לארגן את זה ולא נהג המיניבוס.

במקום של רכבי חירום לא חונים.

ושיהיה ברור כי הסדר החניה המעשי לא משנה את ההצמדה של החניות בטאבו.

אני גם מאמין שאם יקחו את 4 החניות הרגילות שלא שייכות לאף אחד וירחיבו באמצעותן את החנייות הקיימות, גם יפתור את הבעיה...

מי אמור לאכוף את החניות לרכבי חירום ? הועד (לשים שרשרת או משהו כזה כדי שהחניות הללו יהיו פנויות..) או עירייה (פקח שיזומן..)?

פורסם

שוטר / פקח לגבי חניות החירום.

כאמור מארגן למיניבוס חניה בפינת המגרש בו אין לו שכן מצד אחד, ולא מתחיל לברבר את שאר החניות.

תשאירו 2-3 חניות לאורחים שלכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עם כל הכבוד, נהג המיניבוס לא עושה שום דבר שהוא לא בסדר. חונה בין הקווים, לא חורג מהם לצדדים ולא לפנים. אם יש לו זכות לחנות שם כמו לשאר הדיירים אז אני לא מבין איזה טענה יכולה להיות נגדו. הדבר היחיד זה לנסות לדבר איתו בנועם, להסביר לו את הבעייתיות מבחינת השכנים האחרים ולראות איך אפשר למצוא פתרון שיהיה מקובל על כולם ומכאן זה כבר תלוי ברצון הטוב שלו, אבל בפרוש הוא לא עושה משהו לא תקין.

פורסם (נערך)
עם כל הכבוד' date=' נהג המיניבוס לא עושה שום דבר שהוא לא בסדר. חונה בין הקווים, לא חורג מהם לצדדים ולא לפנים. אם יש לו זכות לחנות שם כמו לשאר הדיירים אז אני לא מבין איזה טענה יכולה להיות נגדו. הדבר היחיד זה לנסות לדבר איתו בנועם, להסביר לו את הבעייתיות מבחינת השכנים האחרים ולראות איך אפשר למצוא פתרון שיהיה מקובל על כולם ומכאן זה כבר תלוי ברצון הטוב שלו, אבל בפרוש הוא לא עושה משהו לא תקין.[/quote']

לדעתי יש 2 נקודות שאתה לא מתייחס אליהן והן הבעייתיות:

1. הוא באמת מחנה את הרכב בין הקווים(בגבולות החניה שלו, וזה בסדר), אך חנייה שכזו לא מיועדת לרכב מסחרי שכזה, וההוכח לכך היא שאם ישנו רכב שחונה בחניה הצמודה לו הוא כבר לא יכול לפתוח את הדלת שלו בכדי לצאת.(הכוונה לנהג המיניבוס)

2.עצם החניה שלו שם כבר מונעת מבעלי החניות הצמודות אליו גם כן להיכנס לרכב מצד אחד של הרכב הפונה כלפי המיניבוס.

אין שום סיבה שהדיירים שחונים בחניות הצמודות אליו יוותרו על שימוש כה סביר בחניה שלהם, זה מרגיש כמו להחנות ליד קיר..

הוא פוגע בשימוש הסביר בשימוש החניה שלי ולכן זו כבר עבירה. כמו כן חשוב לציין שהכניסות לחניות ברחוב שלי הן כולן דרך רחוב שיש בו שלט שאין כניסה לרכבים מסחריים, פרט לרכב עירייה, וכאן גם נכנס החוק שלדעתי הוא קצת צולע במקרה הנ״ל כיצד להגדיר את המיניבוס שנכנס,האם הוא רכב פרטי כי יש לו רישיון B או האם הוא מסחרי ? על פי ההגדרה של הרכב הזה (גודל ואורך וקבוצת רישוי הוא בכלל מסחרי), אני חושב שאני ארים טלפון לעירייה לברר פשוט כיצד היא מתייחסת למקרה שלי באופן ספציפי, ובמידה והוא יוצא לא בסדר נזמין פקח שיתן לו במתנה דו״ח מדי יום עד שיבין מה לא בסדר בעצמו.

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם
עם כל הכבוד' date=' נהג המיניבוס לא עושה שום דבר שהוא לא בסדר. חונה בין הקווים, לא חורג מהם לצדדים ולא לפנים. אם יש לו זכות לחנות שם כמו לשאר הדיירים אז אני לא מבין איזה טענה יכולה להיות נגדו. הדבר היחיד זה לנסות לדבר איתו בנועם, להסביר לו את הבעייתיות מבחינת השכנים האחרים ולראות איך אפשר למצוא פתרון שיהיה מקובל על כולם ומכאן זה כבר תלוי ברצון הטוב שלו, אבל בפרוש הוא לא עושה משהו לא תקין.[/quote']

תחשוב מה היה קורה אם כולם היו מחנים רכבים כאלו...

כולם היו נכנסים ויוצאים מהחלונות?

פורסם (נערך)

מהבאגז

אצלי ברחוב יש 3-4 רכבים מהסוג הזה (הסעות/חברת שילוח/מיני משאית) - כולן מעל 4 טון (גאנט כפול) וכולן חונות באיזורים של חנייה עד 4 טון.

לא מזיז לאף אחד מהרשות המקומית . מבאס כי הם תופסים חנייה וחצי, באיזור עם מצוקה רצינית של חנייה

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
נקודה מעניינת, באיזה עיר אתה גר ?

אני גר בקיריית ביאליק. וגם ברחוב העיריה לא מרשה לרכבי הסעות לחנות כי הם גדולים וחוסמים שדה ראיה כשאנשים יוצאים מהחניות שלהם. שלחו את כולם לחנות בחנייה מיוחדת להם. ואם תזמין פקח הם יקבלו דו"ח

פורסם
אני גר בקיריית ביאליק. וגם ברחוב העיריה לא מרשה לרכבי הסעות לחנות כי הם גדולים וחוסמים שדה ראיה כשאנשים יוצאים מהחניות שלהם. שלחו את כולם לחנות בחנייה מיוחדת להם. ואם תזמין פקח הם יקבלו דו"ח

חחח איזה קטע, אנחנו גרים באותה העיר :shock:

פורסם
חחח איזה קטע, אנחנו גרים באותה העיר :shock:

נו אז תפנה למוקד העירוני ותברר. אם אתה רוצה לעשות את זה בעילום שם תתקשר מטלפון אחר כי פעם התלוננתי על שכן וביקשתי לא להגיד שאני התלוננתי ואז ששאל ישר אמרו לו את שמי. אתה יכול להעלות תמונה לפייסבוק של דוקורסקי הוא תמיד עוזר.אצלנו ברחוב הפלמ"ח אסור לשום רכב הסעות/משאית קלה לחנות. אם התלוננת הם יקבלו דו"ח

פורסם
נו אז תפנה למוקד העירוני ותברר. אם אתה רוצה לעשות את זה בעילום שם תתקשר מטלפון אחר כי פעם התלוננתי על שכן וביקשתי לא להגיד שאני התלוננתי ואז ששאל ישר אמרו לו את שמי. אתה יכול להעלות תמונה לפייסבוק של דוקורסקי הוא תמיד עוזר.אצלנו ברחוב הפלמ"ח אסור לשום רכב הסעות/משאית קלה לחנות. אם התלוננת הם יקבלו דו"ח

האמת שמה שעשיתי זה פנייה דרך הפייסבוק ל3 נקודות. הפייסבוק האישי של דוקורסקי, הפייסבוק של ״ראש עיריית קרית ביאליק״ ושל העירייה עצמה. אני מקווה שאחד מהם יהיה אפקטיבי..מקסימום אני אתקשר למוקד העירוני ואסיים כך את הסיפור..

• תוכן חדש...