Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אלפא רומיאו מיטו עברה השנה מתיחת פנים קלה בניסיון, אולי נואש קמעא, לתת זריקת מרץ לשיווק הדגם המתקרב לשנתו ה - 10 ללא שנראית מחליפה באופק.

בשוק הבריטי אלפא מגלה יצירתיות שיווקית ומקוריות בפרסום המנסה להדגיש את הצד ה"אומנותי" של הרכב (יצירת אומנות איטלקית, או לא?)

להנאתכם...

Alfa-Romeo-1.jpgAlfa-Romeo-2.jpgAlfa-Romeo-3.jpgAlfa-Romeo-4.jpg

Alfa-Romeo-5.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

גם הגרנדה פונטו זה דגם שרץ כבר 11 שנים, וגם ה500 כבר בת 9.

ואלה מכוניות קטנות, תחום שבד"כ פיאט מצטיינת בו.

או שפיאט החליטו שסוס מנצח לא מחליפים, וימשיכו לבנות את המיטו וה500 עד שיהיו פה מכוניות מעופפות מונעות זבל אורגני, או שרכישת קרייזלר הייתה יותר ממה שהם הצליחו לבלוע, וקרייזלר עכשיו גוררים את פיאט למטה יחד איתם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בזמנו, טויוטה ישראל עשתה משהו כזה עם האייגו החדשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
גם הגרנדה פונטו זה דגם שרץ כבר 11 שנים, וגם ה500 כבר בת 9.

ואלה מכוניות קטנות, תחום שבד"כ פיאט מצטיינת בו.

או שפיאט החליטו שסוס מנצח לא מחליפים, וימשיכו לבנות את המיטו וה500 עד שיהיו פה מכוניות מעופפות מונעות זבל אורגני, או שרכישת קרייזלר הייתה יותר ממה שהם הצליחו לבלוע, וקרייזלר עכשיו גוררים את פיאט למטה יחד איתם.

דווקא הנתונים של הקבוצה בעלייה מזה תקופה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה ג׳יפ שסוחב אותם, תרתי משמע

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

כאן מדווחים על צמיחה כפולה מממוצע השוק באירופה - משווים בין ספטמבר 2015 לספטמבר השנה. כמו כן, נאמר כי כלל המותגים של FCA בעליה ואלפא רומאו במיוחד (עם עליה של 39%).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בזמנו, טויוטה ישראל עשתה משהו כזה עם האייגו החדשה.

טוב שהזכרת לי שיש רכב כזה כי על הכביש אני לא רואה אותו.

• תוכן חדש...