Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון טסטים מומלץ בפ''ת והסביבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שכבר שאלו את זה בעבר אך זה עניין שמשתנה מתקופה לתקופה, אני מחפש מכון טסטים שיהיה אמין שלא יעשה עליי השלמת הכנסה בדמות לוחיות דהויות וכו' וכו'

באזור פ''ת, הרכב הוא מגאן סטיישן דיזל (יוצאת ליסינג) 2013.

תאריך הטסט 28/10/16 כמובן שאשתדל להגיע לפני ולסיים עם העניין.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יד יצחק ראש העין. אני פתח תקוואי ועושה שם כבר 7 שנים

מרוצה מהכל שם

כולל השירות המדהים שלהם - הפקידת רישוי יוצאת אליך לקחת מסמכים ותשלום תוך כדי שאתה עומד בתור! מדהים

בנוסף, יש עיתון מתנה.

והכי חשוב, הם לא נתפסים לקטנות

כפיר הג'ינג'י

פורסם

קניתם אותי, אין לי בעיה כמובן לסדר אם יהיה צורך לסדר משהו רק שלא יגידו לי פתאום שהלוחיות דהויות וכו' (והן לא)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דווקא בראש העין יד יצחק עשו לי תרגיל עם הלחויות הדהויות, יש בפורום על יד יצחק ביקורות לא טובות.

פורסם

אני עושה במבדק. המון שנים. אבל שם יש ויש. יש כאלה שמחליקים ויש כאלה שבודקים לך טחורים בתחת. פעם בשביל קטע ביד אליהו בתל אביב. שם באמת ניסו להשחיל לי בכל דרך אפשרית.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

גם אני עושה שם טסטים שנים רבות.

את הבן הכשילו כמובן על לוחיות אבל המכונאי לא הבין איך עברתי טסט עם הבולמים . גילוי נאות : האוטו מ2005 עם 167000 ק"מ ואלו המקוריים

פורסם

הכול תלוי במצב רוח של הטסטר ביד יצחק.

טסט אחרון שביצעתי שם לאיביזה שלי בפסח לפני כחצי שנה:

מגיע. עובר הכול. בסוף מגיע אליי הטסטר, אומר לי: "עברת הכול".

אני: "מה?!!! סבבה. מה עכשיו ללכת להיא?"

הטסטר: "חוץ מזיהום אוויר!"

אני: "ינעא... אז למה אתה מפיח בי תקוות שווא ככה? זיהום אוויר זה הכי גרוע" (כל השיחה ברוח טובה כמובן)

יצאתי. קניתי גולד לייבל. נסעתי כמה ימים וביום לפני הבדיקה השנייה באתי עם האוטו חם לאחר נסיעה ארוכה, בתקווה שזה יעזור.

זה היה בחוה"מ פסח לקראת 16:00 כך שהמקום היה ריק לגמרי. 4 טסטרים עמדו ועשו צחוקים בעמדה אחת. אני מגיע. אומר להוא שבודק: "זה רק בדיקה חוזרת לזיהום אוויר". אומר לי: "פתח מכסה מנוע". ישר השאר צועקים לו: "מה מכסה מנוע? עזוב עזוב חג היום. הוא בטוח עובר". ואחד מהם אומר לי "שים גז שים". אני שם קצת, מגיע לכ 3,000 סל"ד. ההוא מול המכשיר אומר: "לא עובר לא עובר". ההוא לידי: "תן עוד גז". אני כבר מפחד על הסל"ד. ההוא אומר לי: "צא צא אני אתן". נכנס. נותן גז גבוה מאוד. צועק להוא מול המכונה: "נו?? עבר או לא?" מחכים. המדדים יורדים. בום! ההוא מול המכשיר: "הנה. ירד. עבר. לך למזכירה. שלום ביי להתראות חג שמח".

הטסט הכי הזוי שהיה לי

Nothin really matters to me

פורסם

היום הרכב עבר את הטסט בהצלחה, הגעתי דיי מוקדם למזלי כי כשיצאתי כבר היה תור דיי ארוך...

חוץ מזה ששני בוחנים החלו לריב איתי כנראה על זה שאחד מהם העביר מישהו והשני רץ להלשין עליו והיו מעורבות שם מגוון קללות כמו ''כ*ס אחותך'' (אני ואשתי החלפנו מבטים), חוץ מזה התהליך היה מהיר מאוד ואחרי רבע שעה המשכתי בדרכי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...