Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחקי Wii מומלצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבנים שלי (בני 7+9) התחדשו במכשיר Wii פרוץ ל- USB. בבואי "לרכוש" משחקים עבורם נדהמתי מהמגוון האינסופי. מכיוון שתהליך ההורדה וההתקנה מייגע, אשמח להנות מחוכמת הפורום: אם אתם משתמשי Wii, או הורים לכאלו, נא המליצו על משחקים מוצלחים המתאימים לבניי.

תודה מראש!

:turn-l:
פורסם

המשחקים הכי טובים לוויי (לגיל הזה) הם מאריו גלקסי 1 ו2 , Super smash bros וMario kart .

New super mario bros גם נחמד

למבוגרים יותר - 2 משחקי הזלדה (Twilight princess , skyward sword) גם מעולים ושווים כל דקה.

בהצלחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל משחקי הספורט ובמיוחד sport resort שיודע לנצל את החיישנים בשלטים החדשים יותר עם ה motion plus. תוודא שיש לך אותם

איך אפשר בלי להזכיר את GUITAR HERO ? חובה עם גיטרות כמובן.

יש את DE BLOB

RABBIDS GO HOME

כאן יש סקירה של כמה יהלומים בין המשחקים של הWII :

כשאזכר בעוד אצרף לשירשור

פורסם

מבחינת הגיימפליי רוב המשחקי ספורט היו דיי פח ורוב השימוש לחיישני תנועה היה גימיק דיי חרטא. (לדעתי. היה לי Wii מהיום הראשון , אני מת על נינטנדו ויש לי WiiU).

המשחקי גיטרות (ורוב המשחקי מולטיפלטפורם) עדיפים כולם בפלטפורמות האחרות בערך.

דה בלוב היה אכן חביב וגם Rabids - אבל לא מתקרב לרשימה שציינתי (לדעתי)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עוד סדרת משחקים נחמדה אם זו הקונסולה הראשונה שלהם זה כל סדרת Lego (כמו Star wars, indiana jones , avengers , harry potter, hobbit וכו). זה ממש נחמד ל2 לשחק ביחד.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...