Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה ראית שכסף הוא שיקול בקניה? ללא ספק אני אוציא עוד 500 שקל בממוצע בחודש , שהרי יש את ההוצאה של ביטוח ויישור קו.

אבל אם אסע 20 אלף קמ בשנה, עדיין אבצע רק 2 טיפולים.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

ב-650 שקל בחודש מקבלים היום שברולט ספארק חדשה עם אחריות מפגוש לפגוש במשך 3 שנים.

בטוח שמקבלים אמינות יותר טובה מלנטרה בת 100 עם 200 אלף ק"מ.

בטוח שחוסכים כסף בצריכת דלק.

אז מה הסיפור, לא כ"כ הבנתי...

פורסם
אושריקו יש לך תחביב מעניין, לנסוע בטרנטות ישנות ולבדוק כמה הן זריזות ביחס לoshrikomobil

אתה צריך לפתח את זה לבלוג או שרשור ייעודי לפחות, לעשות מבחני רכב מצולמים עם זמני 0-100 של טרנטות

הנה יש פה בשרשור כבר כמה כאלה לסיפתח :lol:

EliC25, לא נכנס לך לכיס, אני אישית לא מבין את ההיגיון מאחורי הצעד הזה

לחסוך ק"מ מהגטס? מרכב שמגיע ל200-250 וצפונה בלי לעשות אפצ'י? גם ככה יימכר בגרושים כשיגיע זמנו, אז מה הטעם?

פעמיים ביטוח, פעמיים טסט (ובאלנטרה אתה צריך לשלם על אישור תקינות בלמים ממוסך), הכל בשביל מה, להעמיד אלנטרה 99 בחניה?

אני מניח שהצעד הזה הוא פחות הגיוני, יותר בגלל ש"שיעמם לך ואין לך משהו יותר טוב לעשות עם הכסף" כהגדרתך

בכל אופן תתחדש.. או בעצם.. תתיישן?

צריך לפתוח מועדון גרוטאות CF, עם קבוצה בווצאפ והכל, אולי גם נעשה מפגשים ונציץ אחד לשני מתחת למכסי המנוע

אני בעד מועדון כזה.:-)

פורסם
ב-650 שקל בחודש מקבלים היום שברולט ספארק חדשה עם אחריות מפגוש לפגוש במשך 3 שנים.

אז בוא אני אסביר לך.

ספארק עולה 60-70 אלף ש״ח.

לנטרה 99 - 1400₪

הנה חסכנו פה לפחות 58 אלף שקל. שזה יפה.

ספארק צריכה ביטוח חובה ומקיף.

הלנטרה רק חובה וצד ג. חסכנו פה בכיף עוד אלפייה.

אז עם 60 אלף בצד, יש יתרון ללנטרה, לא?

* 650 ש״ח לספארק בחודש - זה מחיר הרכב. ללא אגרת רישוי/ביטוחים.

בנוסף - בתחילת/סוף תקופה יש כמה עשרות אלפי שקלים שצריך לשלם.

פורסם (נערך)
אושריקו יש לך תחביב מעניין, לנסוע בטרנטות ישנות ולבדוק כמה הן זריזות ביחס לoshrikomobil

אתה צריך לפתח את זה לבלוג או שרשור ייעודי לפחות, לעשות מבחני רכב מצולמים עם זמני 0-100 של טרנטות

הנה יש פה בשרשור כבר כמה כאלה לסיפתח [emoji38]

EliC25, לא נכנס לך לכיס, אני אישית לא מבין את ההיגיון מאחורי הצעד הזה

לחסוך ק"מ מהגטס? מרכב שמגיע ל200-250 וצפונה בלי לעשות אפצ'י? גם ככה יימכר בגרושים כשיגיע זמנו, אז מה הטעם?

פעמיים ביטוח, פעמיים טסט (ובאלנטרה אתה צריך לשלם על אישור תקינות בלמים ממוסך), הכל בשביל מה, להעמיד אלנטרה 99 בחניה?

אני מניח שהצעד הזה הוא פחות הגיוני, יותר בגלל ש"שיעמם לך ואין לך משהו יותר טוב לעשות עם הכסף" כהגדרתך

בכל אופן תתחדש.. או בעצם.. תתיישן?

צריך לפתוח מועדון גרוטאות CF, עם קבוצה בווצאפ והכל, אולי גם נעשה מפגשים ונציץ אחד לשני מתחת למכסי המנוע

הלנטרה לא עומדת ואני נוסע.

כרגע צריכת הדלק נראית די מבטיחה... אעדכן כבר לקראת סוף השבוע הבא כנקאה לגבי זה.

כח יש באופן מדהים, קצת מפריע גובה הרכב הנמוך למדי, אבל אני נהנה כל רגע בישיבה על כסא ישן ובלוי.

והרכב יגיע גם ל400 אלף.

את הגטס אני לא מתכוון למכור, תכתבו בספרי ההיסטוריה.

צריך להחזיר אותך חזרה לשיעור חשבון בכיתה ג' 650 שח במשך 36 חודשים יהיה שווה פחות מ25 אלף שקל, כלומר תצטרך להוסיף בערך 17-20 אלף בהתחלה ובסוף הקניה, שרק הסכום הנ"ל של המקדמה והתשלום הסופי, הוא אולי פי שניים ממה שאני אשלם על טיפולים וביטוח ללנטרה

דבר נוסף שפספסת בשרשור הוא שאני סולד מרכבים חדשים, מאוד.

גילוי נאות; אחרי הקניה של הגטס והמכירה של האקסנט עוד הייתי משוטט במודעות ביד 2 של אקסנט דור ראשון ומתגעגע לרכב הראשון שלי, לנהיגות הראשונות, ליזיזות הראשונ... לא משנה.

הלנטרה מספקת את הריגוש הזה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
הצורה שלה מזכירה את הקאוואליר... כבר מחבב אותה ;)

גם אני חשבתי על זה... lowride של עניים ;)

פורסם

יופי של רכב בתור רכב ליישור קו, הכי כיף...

אם מודעים לעלויות ולמחירים זה יכול להיות כיף.

זה בעצם מה שקורה עם הקאוואליר הישנה שלי כרגע, שעומדת בחניון... בודדה.

תעשה איזה יומן מעקב של הטיפולים בה, תחזוקה שוטפת... וכן הלאה.

אם תצטרך עזרה במכונאות דבר אתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכין טבלת אקסל, זה הכי נח. אני קיבלתי עם האוטו טבלה מהבעלים הקודם ואני משיך אותה.

חוץ מזה, אין כמו ה"גרוטאות" האלה למי שרכב זה גם תחביב בשבילו ואבא שלו לא אוליגרך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
טנק דלק מלא, מה עוד צריך?

☺️

את ה200 שקל ששילמתי עליו

פורסם

גם אני התיישנתי ביונדאי משנת 2001, אבל מנישה שונה(גאלופר) וטוחן איתה את השטח כל סופ"ש וחג,

בזמן שהמגאן משמשת אותי ליומיום.

• תוכן חדש...