Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש אדם שאני מכיר נכה באמת שלא מסוגל ללכת כמה צעדים .הוא רכש קרנועית חדשה מאוד יקרה .גנבים חתכו לו את השרשרת וגנבו אותה זה לא מישהו מתחיל זה מיקצועי כי השתמשו או בתוכי או במשחזת .מה הפרצדורה להגיש תלונה במשטרה ומה הלאה .איך אפשר לאתר דבר כזה האם הוא אפשר לבטח דבר כזה . האם לנסות לפרסם בפייסבוק תמונה שלה

עריכה אחרונה על ידי קישו
פורסם

מצלמים טוב טוב את זירת הפשע, מתקשרים 100, סביר להניח שיגידו לך לגשת לתחנת משטרה ביום ראשון, ולהגיש תלונה. האם נעשו עם זה משהו? לא יודע.

האם לפרסם בפייסבוק? אפשר, לא יזיק.

אגב, למה אתה שואל אם אפשר לבטח, אחרי שכבר גנבו?

ומה זה קרנועית (אולי הכוונה לקלנועית)?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תגיד להם שהקולנועית שייכת לשרון פרי תקבל תיעדוף נדיר

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

צודק קוראים לזה קולנעית .אני שואל אם אפשר לבטח כי פשוט הוא יהיה חייב לקנות חדשה והפחד שלי שלא יגנבו לו אותה שוב פעם .הוא הולך בקושי בעזרת הליכון באמת כואב הלב .כל הכבוד לשר המשטרה שהעלה את הדאגה לנייד שלה ולא לטפל בבעיות יותר דחופות באמת מוריד את הכובע הרי מה זה מקרה שוד של זקנים או ברוני סמים שמסתובבים כמו טווסים ולא בכלא

עריכה אחרונה על ידי קישו
פורסם

למה לחכות ליום ראשון ?

המשטרה עובדת גם שבתות וחגים. אם עדיין לא התקשרתם - אז עכשיו זה זמן טוב.

מאידך - לא מובטח שיעשו עם זה משהו.

במידה וקונה קלנועית אחרת - יש אפשרות לבטח אותה מפני גניבה.

פורסם

לא אוהב לאחל רע

אבל לגנב כזה מגיע שיישב על הקלנועית מעכשיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש כלא ויש כלא, עם עבירה כזו הוא עוד ימצא את עצמו בחרמון.

דבר כזה הייתי שולח לשאטה או לבידוד ברמלה, 5 שנים, לא יחשוב יותר לגנוב בחיים שלו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...