Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד 13-14" מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי חפירות ושיקולים מחדש החלטתי שהתמהיל של הדרישות קצת משתנה. נדלקתי על הקטע של מסך מתהפך, זה יכול להיות מאד שימושי. יחד עם זאת ברוב הזמן הלפטופ יישב על השולחן בבית, אז אפשר להתפשר קצת על משקל ועובי.

חייב SSD 512GB, היום אני עם 256 וזה לא מספיק.

רזולוציה של 1080P מספיקה לגמרי.

חובה מחבר USB-C עם אפשרות טעינה, ורצוי מאד יציאת HDMI בלי מתאמים למיניהם.

חובה קורא כרטיסי SD.

אחרי שקראתי המון ביקורות החלטתי ללכת על הDELL INSPIRON 13 7000 החדש, עם מעבד i7, זכרון 16GB ודיסק SSD 512GB. מחיר שקיבלתי באתר של דל כולל אחריות בינלאומית לשנה - 1125$ כולל משלוח ומיסים בארה"ב.

במחיר הזה לא מצאתי משהו שיש בו את כל הפיצ'רים הנ"ל, ואם יש משהו שעל הנייר נראה טוב - יש ביקורות לא טובות על בעיות אמינות וכו'.

http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/inspiron-13-7378-2-in-1-laptop/dncwsab5107h

עדיין לא הזמנתי, יש איזה עניין שהם רוצים כרטיס אשראי אמריקאי באתר של דל, אז אם יש השגות - זה הזמן :)

(המעבד והזיכרון זה אילוץ כדי לקבל את הSSD הגדול יותר, אין קונפיגרציה עם 512 ומעבד i5 או פחות זיכרון, אז שיהיה..)

אגב - זה דגם חדש שיצא רק לפני חודש ומשהו, הדגמים שנמכרים באמזון ובסט ביי וכו' זה הדגם הקודם בלי USB-C ומעבד דור 6.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקבל תמורה טובה יותר באוטלוט של דל, כדאי לעקוב אחרי הקופונים

https://twitter.com/DellOutlet

המחשבים מחודשים ע"י דל או עם פגמים קלים, אבל עם אותה אחריות כמו למחשב חדש.

אפשר למצוא Latitude עם אחריות ארוכה במחירים מעולים.

פורסם (נערך)

יש כמה יחידות של 7368 עם USB-C את הSSD אפשר להרחיב וזה עדיין יצא זול יותר, גם אם תרחיב את האחריות.

ההבדל בין הדור ה6 ל7 לא כ"כ גדולים הפעם. המלאי מתעדכן כל כמה ימים.

http://www.dell.com/learn/us/en/22/campaigns/dell-coupons-codes-us-outlet?

לדל יש קופונים גם לאתר הרגיל (במיוחד לקראת בלאק פרידיי), אין סיבה לשלם את המחיר המלא.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

איפה ראית שיש USB-C ? למיטב ידיעתי בINSPIRON הUSB-C נוסף רק בדור הכי חדש עם מעבדי דור 7 KABYLAKE.

אם יש לך מקור לקופון שיוריד את המחיר באתר הרגיל אני אשמח, לא מצאתי, וגם התמקחתי עם הנציגה בצ'אט..

אני לא יכול לחכות לבלק פריידי, טס שבוע הבא, צריך להזמין היום/מחר שיגיע בזמן.

הלינק שנתת לא עובד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תפריד בין האוטלט לאתר הרגיל

http://www.notebookcheck.net/Dell-Inspiron-13-7368-Convertible-Review.169209.0.html

לא בדקתי את יכולת הטעינה, אבל הUSB-C קיים

היום בבוקר היו כמה יחידות זמינות, עכשיו כבר לא זה מאוד דינמי. אולי ודרך הצאט אפשר למצוא כמה יחידיות.

הלינק עובד צירפתי תמונה עם מבצעי השבוע.

לגבי האתר הרגיל: חפש בגוגל dell couopn ותבדוק בתוצאות הראשונות.

אולי יהיה קופון טוב.

del.jpg

פורסם

תודה על המאמץ, הצלחתי לגייס חבר שיעשה לי הזמנה עם כרטיס אמריקאי, והמחשב הוזמן (הI7 שציינתי).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הסיפור לא נגמר.. אחרי 4 ימים אני מקבל אימייל מדל שאומר שהם ניסו להשיג אותי בטלפון כדי לאמת פרטים של הכרטיס אשראי, ומאחר ולא השיגו אותי - ההזמנה בוטלה. בשלב הזה כבר היה מאוחר מדי לעשות הזמנה מחדש כי זמן האספק יוצא גבולי לטיסה שלי חזרה.

אז נאלצתי לוותר ולהזמין מבסט ביי. ההבדלים - מעבד דור 6 במקום 7 (גם I7), וזכרון 12G במקום 16G.

המחיר - 920$ כולל מס ומשלוח חינם, לעומת 1120$ בהזמנה מדל. נראה לי דיל טוב סה"כ.

בהתחלה חשבתי פשוט ללכת לחנות של בסטביי ולקנות שם, אבל מבירור באתר אין אותו במלאי בשום חנות באיזור וגם לא שולחים לחנות לפי בקשה. אז הזמנתי למלון וזהו.. משלוח של יומיים. הם כן מקבלים כרטיס לא אמריקאי, יש להם כתובת פיקטיבית קבועה שמזינים במקום הכתובת האמיתית של בעל הכרטיס, וזה עובר (את זה גיליתי אחרי שעליתי מול נציגה שלהם בצ'ט, מאד אפקטיבי).

http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-12gb-memory-512gb-solid-state-drive-gray/5216700.p?skuId=5216700

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בסט ביי ממש סבבה. כמו KSP אצלנו. דילים טובים, שירות טלפוני טוב ושירות מקומי לא משהו בכלל בחנויות.

תתחדש! נראה לי פשרה טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מיהרתי לשמוח. קיבלתי הודעת ביטול הזמנה גם מבסט ביי כי הכתובת שנתתי היא UNDELIVERABLE.. הכתובת של המלון.

בשיחה נוספת עם נציג שלהם בצ'ט, הציעו לי להגיע לחנות פיזית ולנסות להזמין דרכם ישירות. אני אנסה את זה כשאני אהיה שם בשבת.

אחרי זה גיליתי שאפשר להוסיף לכרטיס שלי (ויזה כאל בינלאומי) כתובת אמריקאית, מה שאמור לאפשר לי לשלם גם באתרים שדורשים כרטיס אמריקאי בלבד, נתתי להם כתובת של חבר ואמרו שמחר זה יתעדכן במערכת.

עוד עניין שנכנס למערכת השיקולים - אחריות בארץ. קיבלתי כל מיני תשובות מהנציגים של דל, של בסט ביי ושל אמזון..

דיברתי עם היבואן של דל בארץ ושאלתי מה צריך להתקיים כדי לקבל אחריות בארץ, אמרו לי שצריך לוודא שהאחריות שאני מקבל בארה"ב היא בינלאומית ואז צריך לעשות תהליך של העברת אחריות מארה"ב לארץ (מילוי טופס וכאלה).

בבסט ביי הנציג בצ'ט טען שהאחריות היא בינלאומית, אבל מחיפוש בגוגל וגם באתר של דל ספציפית כתוב שמכשירים שנקנו בבסט ביי צריך להביא לסניף שלהם כדי למסור לתיקון באחריות. אז אני אצטרך לברר את זה בחנות..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מהנסיון שלי:

הכתובת Billing שאני מזין באתר DELL תמיד תהיה זהה לכתובת המשלוח. ככה לא עושים לי בעיות.

בעניין האחריות- אכן, רכישה מאתר DELL ארה"ב (בניידים העיסקיים) מקבלים אחריות שתקפה גם בארץ באתר הלקוח (באם רשום אחריות On Site).

בשאר המשווקים/ סדרות עסקיות ברמת כניסה/ סדרות ביתיות- צריך לבדוק לפי שם סוג האחריות. בד"כ זה לא On Site.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מוזר, ניסיתי את זה וקיבלתי הודעת שגיאה שהייתה בעיה באימות של הכרטיס.

לא מטריד אותי אם האחריות היא ON SITE בארץ או לא, רק שתהיה אחריות.. מדובר בסידרה ביתית, ועדיין לא לגמרי הבנתי אם תהיה לי אחריות או לא אם אני קונה בבסט ביי, ידרוש בירור בחנות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

האחריות שמוכרת בארץ היא NBD ואני לא יודע אם היא רלוונטית לסדרות הביתיות.האינספריון לא נחשבת לסדרה שמצטיינת באמינות.

כל חנות כמעט תסכים לשלוח את בNext Business day וחלקן יתחייבו שזה יגיע מוקדם בבוקר- זה לא משלוח זול.

2. רוב הסיכויים שהוספת כתובת לא תעזור- הפרוטקול של ויזה\מאסטרקארד מאפשר להבדיל בין כרטיסים בינ"ל.

אפשר לעקוף את זה ע"י קניית גיפט קארדים, אבל זה על אחריותך בלבד וייתכן וירצו לאמת את זהות המזמים.

עריכה: שוב, הדרישה שלך לUSB-C מצמצת את האפשרויות כרגע באופן משמעותי.

סביר להניח שהדגם שאתה רוצה יגיע בקרוב לארץ, באילת הוא כנראה יהיה במחיר דומה ועם 3 שנות אחריות.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

תודה על האינפוטים.

כרגע אני בארה"ב, והייתי היום בבסט ביי וגם דיברתי עם דל שוב. אז ככה :

בבסט ביי יש את המחשב שאני רוצה במלאי מיידי, לשלם ולקחת. הגירסה של I7, 512G,16G. מחיר 850$ לפני מס.

הבעיה ? אחריות מקומית בלבד. לדבריהם אפשר לקנות אחריות מורחבת של GEEKSQUAD, לא קשור לדל, ב-169$.

במסגרת האחריות הזאת אני יכול לקחת את המחשב לתיקון בכל מעבדה שאבחר בארץ, ולשלוח להם את החשבונית, ולקבל החזר בצ'ק בדואר חוזר..

דל אומרים שהמחשב הזה לא מגיע עם אחריות בינלאומית, וצריך לשלם תוספת של 89$ כדי לקבל אחריות PREMIUM שתכובד בארץ. בכל מקרה הדגם של ה-512G לא יספיק להגיע. יש רק את הדגם של I7/256G/8G ב-899$ לפני מס ואחריות, והוא זמין למשלוח ויגיע בזמן.

הצעת המחיר המקורית שקיבלתי מדל לדגם של ה-1049$ כללה אחריות מסוג ProSupport שזה NBD בעצם (שירות באתר הלקוח, בינלאומי), וקיבלתי אותה מהמחלקה העסקית על בסיס שיחה בצ'ט, בחינם.

אני מחכה לתשובה מהם אם הם יכולים להוסיף את האחריות הזאת לדגם של ה-899$, ואז אני קונה SSD של 750G ב-170$, ויכול למכור את ה-256G במשהו כמו 80$ בארץ, ואז יוצא לי I7/750G/8G ב-1000$ פלוס מס.

או - לקחת את המחשב של הI7/512G/12G בבסט ביי ב-1020$ לפני מס, עם האחריות המורחבת שלהם ולקוות לטוב..

או - לוותר על האחריות הבינלאומית וממש לקוות לטוב. בעיקרון יש לי גישה לארה"ב או בעצמי או דרך חברים/משפחה שגרים שם, אז במקרה הגרוע אני יכול לשלוח אותו ולהחזיר אותו.

מה אומרים?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תודה על האינפוטים.

כרגע אני בארה"ב, והייתי היום בבסט ביי וגם דיברתי עם דל שוב. אז ככה :

בבסט ביי יש את המחשב שאני רוצה במלאי מיידי, לשלם ולקחת. הגירסה של I7, 512G,16G. מחיר 850$ לפני מס.

הבעיה ? אחריות מקומית בלבד. לדבריהם אפשר לקנות אחריות מורחבת של GEEKSQUAD, לא קשור לדל, ב-169$.

במסגרת האחריות הזאת אני יכול לקחת את המחשב לתיקון בכל מעבדה שאבחר בארץ, ולשלוח להם את החשבונית, ולקבל החזר בצ'ק בדואר חוזר..

דל אומרים שהמחשב הזה לא מגיע עם אחריות בינלאומית, וצריך לשלם תוספת של 89$ כדי לקבל אחריות PREMIUM שתכובד בארץ. בכל מקרה הדגם של ה-512G לא יספיק להגיע. יש רק את הדגם של I7/256G/8G ב-899$ לפני מס ואחריות, והוא זמין למשלוח ויגיע בזמן.

הצעת המחיר המקורית שקיבלתי מדל לדגם של ה-1049$ כללה אחריות מסוג ProSupport שזה NBD בעצם (שירות באתר הלקוח, בינלאומי), וקיבלתי אותה מהמחלקה העסקית על בסיס שיחה בצ'ט, בחינם.

אני מחכה לתשובה מהם אם הם יכולים להוסיף את האחריות הזאת לדגם של ה-899$, ואז אני קונה SSD של 750G ב-170$, ויכול למכור את ה-256G במשהו כמו 80$ בארץ, ואז יוצא לי I7/750G/8G ב-1000$ פלוס מס.

או - לקחת את המחשב של הI7/512G/12G בבסט ביי ב-1020$ לפני מס, עם האחריות המורחבת שלהם ולקוות לטוב..

או - לוותר על האחריות הבינלאומית וממש לקוות לטוב. בעיקרון יש לי גישה לארה"ב או בעצמי או דרך חברים/משפחה שגרים שם, אז במקרה הגרוע אני יכול לשלוח אותו ולהחזיר אותו.

מה אומרים?

קח את המכשיר מדל ותוסיף עליו אחריות

קובי

:-)

• תוכן חדש...