Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד 13-14" מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שמצאתי באתר של HP ישראל :

http://h41123.www4.hp.com/support/warranty_limit.html

אחריות על מוצר

שנרכש על ידי הלקוח הסופי בחו"ל תינתן אך ורק אם אותו דגם מוצר משווק בישראל ובכפוף למגבלות מקומיות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב נמאס לי לחפור, הזמנתי את הX360, יצא 1095$ כולל מיסים ומשלוח מזורז ב-25$ (i5/8G/512GB), נקווה שהכל יילך חלק והוא יעמוד בציפיות :) תודה לכל מי שעזר. אני מקווה שלא אאלץ לבדוק את נושא האחריות.. במקרה הגרוע יש לי גישה לארה"ב מדי פעם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קודם כל- תתחדש! אם אתה רוצה החלפה, אתה תמיד מוזמן להשאיר לי הודעה בפרטי :-D

במקרה הכי גרוע נסה לפנות ליצרן החלק שהלך לך.

המחשב שלי הגיע עם מסך דפוק, אחרי סירוב מדל לעזור, פניתי ליצרן המסכים (AU optronics במקרה הזה) והם עזרו לי. קיבלתי מסך חדש במחיר משלוח בלבד, כ 27 דולר, לתיקון שבארץ רצו 1200 שקל עליו ודרך איביי וכו' היה עולה לי 650~ שקל לקנות.

באופן כללי, אם המחשב לא מגיע DOA, האמינות של הדגמים היום גבוהה. החלק שמתקלקל הכי הרבה, הארדיסק, כבר לא נמצא פה.

• תוכן חדש...