Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד 13-14" מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעדכן את הלפטופ הביתי - ASUS U36JC שעובד יפה כבר 5 שנים אצלי. אין איתו שום בעיה מיוחדת כרגע, אבל מאחר ויש לי נסיעה לארה"ב בקרוב, אני רוצה לקנות משהו קצת יותר עדכני וחזק.

משמש בעיקר לגלישה ועריכת וידאו מזדמנת. בלי גיימינג בכלל.

הדרישות :

- מסך בין 13 ל-14", לא בטוח אם צריך יותר מ-1920X1080.

- מסך מגע.

- דק וקל (עד 1.6 ק"ג).

- מקלדת מוארת.

- זכרון 8GB לפחות.

- מעבד i5 לפחות.

- SSD בנפח 512GB.

- משטח מגע שעובד טוב (זה שיש לי היום מעולה מבחינתי).

תקציב - עד 1000$ נראה לי, אפשר להתגמש אם יש הצדקה.

מתכוון לקנות באמזון ארה"ב, אז אם יש לינקים לשם - הכי טוב..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש הxps13 של דל מחשב שעונה על כל הקריטריונים שרשמת, אצלי הוא עובד קשה ולבי קרטועים.

הבעיה היחידה שנגמרה לי האחריות והsd Slot הפסיק לעבוד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כשאני התלבטתי בנושא שנה שעברה כשהייתי בארה"ב הגיעו שניים לקו הגמר: Dell XPS 13 ו-HP Spectre 360. בסוף בחרתי באחרון (למרות שהדל מנצח את רוב המבחנים). היתרון המשמעותי של הדל הוא הגודל - הוא מאוד קטן בשביל מסך 13 אינץ'. מבחינתי היתרון של הספקטר היה שהוא זול משמעותית ושהוא 2 ב-1, כלומר אפשר לסובב אותו 360 מעלות ולהשתמש כטבלט, שזה משהו שאני מוצא מאוד שימושי. אה, הוא גם מאוד יפה...

נראה שהוא מתאים לכל הפרמטרים שלך, אז בדוק (שלי עלה 1000 דולר ממש אחרי שהוא יצא, מאז הוא קיבל שדרוג וירידה במחיר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסכום כזה תיקח מחשב מסדרת Thinkpad אם אפשר X הוא יהיה לך מצוין .

אם הייתה בראש של לחסוך, אתה יכול לרכוש מחשב יד שניה מ EBAY כדוגמת Z930 של טושיבה ב1700 שקלים כולל שילוח עד אלייך. זה מה שאני עשיתי , מחשב ששוקל 1.1 קילו עם 256GB SSD ו16GB RAM ומעבד I5 דור 5, מכיוון שלPP יש כיסוי רחב יותר מבחינת זמן על מוצר[נראה לי 180 יום] אתה בראש שקט יחסית לגבי המחשב.

פורסם

X1 הוא מחשב עסקי ועזוב לרגע שהוא מכוער - הוא גם יקר יותר. נכון שהוא קל מאוד, אבל באמת שאין לו יתרונות על פני אלו שצוינו קודם.

הטושיבה שלך לא מתאים - מסך מאיכות נמוכה יותר (ולא טאצ').

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדוק באתר של BEST BUY, אני זוכר שהיה להם מחשב בדיוק עם הדרישות שלך [אבל עם i7] שעלה במבצע 1100$.

לא קניתי כי עבורי היה אוברקיל מטורף.

באופן כללי בחנויות מתמחות ולא ברשתות, תמצא מחירים אפילו נוחים יותר.

לכל חנות יש אתר עם סינונים, כנס לאתר, סנן כאוות נפשך וראה ביקורות באמאזון למחשב שיענה על דרישותיך.

אני יודע שבטח גם חיפשת המלצה מניסיון, אך זאת אין ביכולתי לחלוק.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קרא נא בבקשה

Razer Blade Stealth 12.5" QHD Touchscreen Ultrabook סדר גודל של 1200$. ראיתי בשבוע שעבר את הפלא הזה אני עדיין פעור פה.

יש לו חיבור thunderbolt שמאפשר לחבר אליו מארז ייעודי עם כרטיס מסך רגיל לחלוטין.

Lenovo ThinkPad T460s

ASUS ZenBook UX303UB

עוד?

פורסם

כותב שורות אלה מT460S. אבל המסך לא טאץ'. העדפתי אותו מט ולא טאץ' מבריק. לפני כן היה אסוס עם טאץ' מבריק ושיגע לי את הפילים.

שלי עלה 1250$ אבל הוא עם 20 גיגה זכרון.

פורסם

תודה לכולם, אני אשב לעשות מחקר על כל ההצעות שהעליתם, ונראה מי המועמדים הסופיים (זה בטח ייקרה רק אחרי החגים), אז למי שיש עוד המלצות/רעיונות - שוט, הרכישה תהיה רק באמצע נובמבר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה מה שיש לי בעבודה, elitebook 850, המשטח מגע שלו לא משהו, וסידור המקשים במקלדת לא נוח לי. פרט לזה הוא לא רע. לא יודע אם יש להם משהו מתאים, נבדוק..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לצערי אני עוזב את ארה״ב שבוע לפני הבלק פריידי, אבל לפעמים יש מבצעים גם לפני.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...