Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד 13-14" מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תבדוק את התקנון של

GEEKSQUAD

ובטח תגלה שהשרות מוגבל לאזרחי ארה"ב בלבד. וגם אם לא, העברת כספים/צ'ק מחו"ל זה לא עסק זול.

הפער בין הI7 לI5 בניידים פחות משמעותי

ד.א: 7378 צץ באאוטלט הביתי

עריכה אחרונה על ידי shake
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה התקנון, על פניו נראה שאין בעיה. צריך לתקן במעבדה מורשה של דל בארץ. זה מאד מפתה האמת.

http://forums.bestbuy.com/t5/Customer-Service-Knowledge-Base/International-Geek-Squad-Protection-Coverage/ta-p/798950

אין שום בעיה להפקיד צ'ק מחו"ל בארץ, יש עלות מסויימת של עמלה, אבל זה בקטנה. המשלוח בדואר רגיל במעטפה.

אני לא מוצא כרגע 7378 באאוטלט, לינק מאד יעזור...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

אי אפשר לקשר לשם ישירות

ב150$ אתה יכול לקנות אחריות ל3 שנים, וזו כנראה השקעה טובה יותר לאורך זמן.

מה שהצגת זה מחשב עם מפרט סטנדרטי לחלוטין, במחיר לא סטנדרטי. אין שום סיבה הגניות לשלם 1000$ על Inspiron.

del.jpg

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

אוקיי הגעתי לדיל באאוטלט, סה"כ הבדל של 30$ מהמחיר בחנות הרגילה, אבל מה שחשוב זה שהוא במלאי למשלוח מיידי.

אז השתכנעתי.. הוספתי אחריות של שנה ב-69$, סה"כ 818$ לפני מס לI5/8G/256G.

אבל כשאני לוחץ על להמשיך לעגלה - האתר נותן הודעת שגיאה ואי אפשר להמשיך :

[TABLE=class: centertable, width: 928]

[TR]

[TD][TABLE]

[TR]

[TD]Unfortunately, the system was not able to process your request.

We apologize for the inconvenience. Please try again. If this error re-occurs during business hours (M-F, 8am-6pm CST), you may also call (M-F 9am to 9pm ET) for assistance from a Dell Outlet sales representative. Thanks for shopping Dell Outlet!

איזה ייאוש.. הם ממש מתעקשים לא לתת לי לקנות אצלם :)

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן הם לא עובדים בראשון והאתר מגמגם, הפער משמעותי יותר כשיש קופון- כנראה רק מחר.

אם משלוח תוך יומיים יכול להיות רלוונטי, הייתי ממתין לצאט איתם מחר. אחרת, ללכת על מה שיש.

פורסם
אני מחכה לתשובה מהם אם הם יכולים להוסיף את האחריות הזאת לדגם של ה-899$, ואז אני קונה SSD של 750G ב-170$, ויכול למכור את ה-256G במשהו כמו 80$ בארץ, ואז יוצא לי I7/750G/8G ב-1000$ פלוס מס.

קח בחשבון שברוב החברות פתיחה עצמאית של המחשב גוררת ביטול של האחריות. ויש להם דרכים לדעת אם פתחת או לא.

פורסם

אז אחרי שיחות עם דל היום, זה המצב :

- האאוטלט לא מוכנים לשלוח לכתובת של מלון..

- החנות הרגילה מסתבר שמתחלקת לעסקי ולביתי, כששניהם מוכרים את אותו מחשב בדיוק במחיר אחר (הבדל של 50$).

אז בעסקי, עם אחריות NBD, אין אפשרות לאספקה מהמלאי, 950$ משלוח רק תוך 6-8 ימים.

בביתי יעלה לי 970$ עם אחריות NBD.

אז האפשרויות :

970$ באתר של דל עם אחריות בארץ, i7/256G/8G. אחרי שדרוג SSD ל-512G ב-120$ ומכירה של ה-256G נגיע ל-1050$. אז ההבדל הוא רק בזיכרון תכלס.

1020$ בבסט ביי עם אחריות של GEEKSQUAD, מפרט i7/512G/12G.

התלבטות ?

או לוותר על כל העניין ולחכות להזדמנות הבאה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כותב שורות אלה מT460S. אבל המסך לא טאץ'. העדפתי אותו מט ולא טאץ' מבריק. לפני כן היה אסוס עם טאץ' מבריק ושיגע לי את הפילים.

שלי עלה 1250$ אבל הוא עם 20 גיגה זכרון.

אחרי T430 ,באמצע X220 כגישור וכרגע X1 עם טאצ' , אני חושב שמצאתי את החבר הבא בדמות T460S/

קיצר הבנת - thinkpad גם אם תצטרך למתוח את התקציב .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא אוהב לנובו, היה לי T410 בעבודה והרבה T430 לחברים והאמינות הייתה גרועה. ספציפית מה שהצעת לא עונה לדרישות שלי בכלל, הוא לא טאצ׳, ללא מצב טאבלט, בלי usb-c וגם יקר ביחס לתמורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

במקומך הייתי ממתין שהוא יגיע לארץ, המחיר באילת יהיה דומה +3 שנות אחריות בלי כאבי ראש.

אם אין הנחות, המחיר הזה לא נחשב למציאה- זה בערך המחיר ההתחלתי של הLatitude העסקי הכי קטן ויקר.

פורסם

הלכתי היום לבסט ביי שוב מתוך כוונה לקנות את ה-i7/512G/12G - אבל כבר לא היה במלאי, יהיה עוד כמה ימים.

החלטתי שאני מוותר על הרכישה כרגע ומחכה להזדמנות טובה יותר.. האסוס שלי עדיין מתפקד כמו גדול אז אין לחץ.

תודה לכולם על העצות..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ - שוב חזר להיות רלוונטי, יש לי קרוב משפחה שמגיע לארץ עוד חודש, אז יש לי זמן להחליט ברוגע, וגם יש לי כתובת בית למשלוח ולא צריכה להיות בעיה עם התשלום בכרטיס אשראי שלי עכשיו, אז כל האופציות פתוחות.

עכשיו יש לי דרישה חדשה :) שיהיה חיבור USB-C שהוא גם THUNDERBOLT 3, זה העתיד (והווה).

בדיוק החודש דל הוציאה גירסת 2IN1 של ה-XPS13, סקסי לגמרי, עם הרבה יתרונות וכמה חסרונות.

יתרונות :

- מימדים ומשקל - מסך 13 עם גודל פיזי חיצוני של מחשב 11" רגיל. דק מאד (0.54")

- תצוגה מעולה (FHD מספיק)

- מקלדת מעולה ומוארת

- יש 2 יציאות USB-C , אחת מהן THUNDERBOLT 3 עם טעינה.

- יש סלוט MICRO SD

- מסך מתהפך

- ללא מאווררים (שקט ולא מתחמם)

- בנייה איכותית

- סורק טביעת אצבע שעובד מצויין

חסרונות :

- מחסור במחברים - אין יציאת HDMI (צריך מתאם), אין חיבור LAN, אין USB3. כל זה פתיר עם יחידה נוספת שמתחברת לUSB-C.

- מעבד CORE M שהוא קצת יותר חלש מהמעבדים הרגילים המקבילים - אבל נראה מספק לגמרי למטרותיי.

- יקר - הגירסה שאני יכול להסתפק בה עם מעבד i5 ו-8G זיכרון, 256G SSD יוצא בסה"כ כולל מיסים בארה"ב ואחריות בינלאומית - 1350$ (מחיר באתר דל 1180$ לפני הכל, לשם השוואה למתחרים).

כרגע אני אסתפק ב-256 ואם יהיה צורך אני אחליף SSD בעתיד.

http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/dell-xps-13-2-in-1

המתחרים - HP SPECTRE X360 וLENOVO YOGA 910. שניהם בעלי מוניטין לא מאד טוב מבחינת אמינות, שזה קצת מרתיע אותי.

מה דעת המומחים?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...