Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד 13-14" מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה core m לא בהכרח חלש מגרסת ה ULV, תסתכל על סקירות של הדור החדש, זה תלוי בדגם. במקרה של הסקירה שקישרת אליה, כן, מדובר על מעבד חלש יותר (עד כמה- ניתן לבדוק ב notebookcheck)

היוגה 910 כל כך שברירי שזה מטריד- ל 2 אנשים נסדקו מסכים במסדרונות הפקולטה שלי בדיוק באותה נקודה, ואני רואה ברשת לא מעט דיווחים על אותו המקרה. נראה כמו בעיה סדרתית.

הספקטר 360 כל כך יפה שבדקתי מה החוק הישראלי אומר בנוגע לנישואין כדת משה וישראל עם מכשיר אלקטרוני. גם לא ידועות אל אי-אלו בעיות עם הדגם הזה, גם לא בעיות אמינות. מתמודד חזק, שקול את זה.

בנוגע לדל, אזהרה-

במידה והדגם לא נמכר בארץ, שום אחריות בינ"ל לא תחול עליו. מנסיון, לפני חודשיים קיבלתי מחשב של דל (אינספירון 7368, גם מהרובוטריקים שהופכים לטאבלט, גוף אלומיניום מלא, מחשב מדהים, מרוצה ממנו עד הגג)

ביליתי 3 שבועות עם דל ישראל (יעל תכנה), דל ארה"ב, וה dell mobile team בנסיון למצוא פתרון.

התוצאה, בכל הערוצים האפשריים, היא שאם המכשיר לא נמכר גם בארץ- אין אחריות. ושלא יגידו לך אחרת- כי אין. 100%.

(השירות של יעל תוכנה גם די מחורבן בכל מקרה...)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה דעת המומחים?

אני עומד מול אותה ההתלבטות, עם אותם הדגמים

את HP החלטתי לפסול מראש

בדקתי לעומק את ה xps, הוא יפה, אבל לדעתי לא מעבר, המעבד שם הוא מסדרת Y החלשה יותר מU, אבל מגיע לכח עיבוד קרוב אליו כשהוא בעומס, וחסכוני יותר בסוללה לטענתם, אמנם USB C זה העתיד אבל לי ספציפית יש יותר מידי חיבורי USB שאצטרך, לכן פסלתי את המחשב הזה

ממליץ לך להסתכל על שני דגם נוסף

Dell xps laptop עם מעבד מסדרת U 7500, חיבור USB, ו TYPE C, בנוסף יש מסך מגע אבל החסרון שהוא לא מתאים לעטים, אבל כן מתהפך למצב טאבלט, זה כנראה יהיה הדגם שאקנה (מחפש כח עיבוד גדול)

http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-13-9360-laptop?~ck=mn

לדעתי היום אם אתה גרפיקאי\מתכנת הדגם שבדקת לא יספיק בטווח הרחוק, שוב, כל אחד ושימושיו.

השאלה אם אתה חייב מסך מגע ומצב טאבלט או שחשוב לך יותר הכח של המחשב.

על המחשבים האלו אני דיי בטוח שיש אחריות, הם נמכרים בארץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

PIKA - תודה, מידע חשוב. זה מחזיר אותי לאופציה של לקנות דרך בסט ביי ולשלם על האחריות של GEEKSQUAD, שבמקרה של בעיה אני מתקן במעבדה בארץ, משלם ומקבל מהם החזר.

לגבי הINSPIRON - אם תקרא קצת אחורה בשרשור הזה תראה שזה בדיוק מה שהתכוונתי לקנות בסיבוב הקודם, רק שזה לא יצא מכל מיני סיבות מנהלתיות. הוא עדיין אופציה מבחינתי, למרות שיש לו רק USB-C שלא תומך תנדרבולט. אשמח לשמוע חוות דעת אישית.

הX360 אכן מהמם, ויש לו תנדרבולט, אין לו קורא SD שזה קצת מבאס אבל לא דיל ברייקר. שוב יש את עניין האחריות, כן או לא תופס בארץ?

[

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

HP בארץ מטפלים אצל CPM, האחריות כן תופסת בארץ. לא רק שהיא תופסת- היא גם טובה. המחשב הקודם שלי היה HP ENVY 4, שמעולם לא נמכר בארץ. חודש אחרי שקיבלתי אותו, קפיצות מתח של חברת חשמל טיגנו את ספק הכוח ואותו גם כן

שלחתי לקבלת אחריות, הטיסו לכאן לוח אם חדש, וקיבלתי גם ספק כוח חדש.

לפסול את HP מראש על סמך חברה ולא על סמך דגם זו טעות מרה. סדרת ה pavilion הנמוכה יותר היא דרעק, כן, אבל הסדרות הגבוהות שלהם בד"כ טובות. שוב, לחפש לפי דגם.

לגבי ה 7368 בקצרה:

נקודות חלשות- ה GAMUT של המסך טיפה צר, ככה שהוא לא מתאים לעיצוב גרפי. זה עדיין מסך IPS עם אחלה צבעים שנראה נפלא בזמן שרואים סרטים ומצטיין בשחורים עמוקים, אבל למי שזה השימוש הספציפי של המחשב- אמליץ על משהו קצת אחר. אין אפשרות לקבל את המסך ב anti glare למי שזה משנה. וכאמור, USB-C דור ראשון (עם טעינה, למרות שאין TB), אין LAN חוטי, אין תמיכה בעט, "כבד" (1.6 קילו, ה HP והלנובו שוקלים 300-400 גרם פחות)

נקודות חזקות- איכות בניה פנטסטית, גוף 100% אלומיניום, הטיפול במחשב סופר קל- כל החלקים נגישים ברגע שמפרקים 9 ברגים ומורידים את החלק התחתון של הגוף (פלטת אלומיניום אחת גדולה), רמקולים טובים וממוקמים טוב (לא נחסמים שעוברים למצב טאבלט), טאצ'פד גדול, נעים למגע ומגיב מצוין, מקלדת טובה לקטגוריה, משתמש בDDR4 מול המתחרים עם DDR3.

מעבר לזה, ובשבילי זה פלוס אדיר- שקט. אם אתה לא פותח תוכנה כבדה, במקרה שלי solidworks, המאוורר לא פועל בכלל, אולי פעם ב 5 דקות למשך 10 שניות. גם שהוא פועל במהירות מלאה, הרעש חלש וב pitch נמוך יחסית, ככה שהוא לא קודח.

נייטרלי- זמן הסוללה ממוצע לקטגוריה, מסכי מגע שהם לא anti glare תופסים סימני אצבעות אם הידיים שלך לא נקיות.

בתכלס, יש עכשיו את ה 7378 עם מעבדי kaby lake, שזה אומר שאתה מקבל עוד טיפה זמן סוללה, ויציאת ה USB C שודרגה, היא עם thunderbolt. הגוף וכו' זהים, שזה מצוין כי קשה לי לראות מה אפשר לשפר פה מבחינת חומרים וצורת בניה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

הייתי משוכנע לחלוטין שהוסיפו, תכלס אתה צודק, אני לא מוצא אזכור לזה. רשום שיש USB C, לא מעבר לזה.

אם הם השאירו GEN 1 ולא שדרגו אותו זה טמטום שנשגב מבינתי, יש לכם מחשב כ"כ מוצלח, לכו עד הסוף וסגרו עניין :\

יש מצב שלא עשו את זה כדי לא לדרוך ל XPS יותר מדי על האצבעות

פורסם

מה שמטריד אותי ב-X360 זה דיווחים רבים על בעיות התחממות ורעש מאווררים חזק. יש עוד תלונות על בעיות חוסר יציבות והתרסקויות למיניהן.

אני אישית לא צריך חיית ביצועים, הכי הרבה שאני עושה זה עריכת סרטוני גופרו מזדמנת ב-1080 לכל היותר.

מצד שני - מאווררים וחום זה משהו שאני אשמח להמנע ממנו, אז אולי דווקא ה-CORE M זה פתרון טוב בשבילי.

עדיין מתלבט..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין לי שום ניסיון עם ה-HP, אבל כן ניסיון מאוד טוב עם ה-XPS (אמנם דגם קטן יותר - 13״). או לפחות חשבתי כך, עד שעברתי ל-macbook pro... :-)

פורסם

תוהים אם המחשב מתחמם? לא סגורים לגבי המסך?

http://www.notebookcheck.net/

באמת שאין טעם לפזול לכיוון אתר אחר, הסקירות פה הן המקצועיות והמקיפות ברשת, כולל בדיקת כיול/ניגודיות/GAMUT למסך ומיפוי טמפרטורות גוף של המחשב בזמן מנוחה ובדרגות עבודה שונות

הנה של הספקטר 360 החדש

http://www.notebookcheck.net/HP-Spectre-x360-13-w023dx-Convertible-Review.180538.0.html

פורסם

מהביקורת נשמע שאין בעיה חמורה של התחממות או רעש (למרות שכן מזכירים שכשהמאווררים נכנסים לפעולה הם רועשים ונשארים לעבוד יותר זמן אחרי ירידת העומס). בתגובות לעומת זאת כבר יש מישהו שמתלונן על רעש מאווררים מוגזם גם לא תחת עומס..

אם אני מזמין מהאתר של HP לארה"ב יכבדו את האחריות בארץ בוודאות? כי מה שכתוב בביקורת :

The standard one-year limited warranty applies for buyers in the U.S. with phone and chat support included. Extended warranty options are available up to three years with accidental damage protection for an additional $240 USD.

אני מתפתה ללכת עליו, גירסה של i5/8G/512G תעלה לי 999$ לפני מס. אני צריך להזמין ממש היום/מחר כדי להספיק מבחינת זמן אספקה (כרגע משלוח צפוי ב-16 לפברואר והטיסה לארץ ב-23).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תתקשר ל CPM כדי לוודא. הפעם האחרונה שמימשתי אחריות הייתה לפני שנתיים+

לגבי התפקוד של המחשב, תצטרך לחפש דעות בפורומים וכדומה, מן הסתם דגימה אחת היא לא סטטיסטיקה שלמה.

גם על המחשב שלי אני רואה פה ושם תגובות רעות בסקירות, אבל פשוט לא מצליח למצוא את מה שמדברים עליו. כנראה שאני בצד היותר טוב של הסטטיסטיקה והם קצת פחות...

• תוכן חדש...