Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זקוק להמלות למקומות באזור חרסוניסוס והרקליון.

המלון נמצא באלונדה elounda בצדו המזרחי של האי.

אשמח לאטרקציות מהנות בדמות פרקי מים, טיולי ג'יפים, אופנועי ים וכדומה.

וגם,

כמה עולה נסיעה בתח"צ? יש משהו מעבר למוניות?

מדובר ב3 נערות ולא רוצה שיעברו אותן נהגי מוניות נקניקים.

תודה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש פארק מים אחד. בעונה הזו המים קרח שזה אומר שאחרי שהתרגלת כיף אדיר כי הפארק כמעט ריק (הייתי בשנה שעברה בסוכות עם המשפחה ובכל הפארק היה רק האוטובוס שלנו).

בהרקליון אפשר לטייל בנמל. לא יודע לגבי תח"ץ אז לא אמליץ על טיולים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הייתי שם לפני כמה חודשים, עליתי פעמיים על מוניות בלי לשאול בהתחלה על המחיר הסופי, שתי המוניות לקחו לי את המחיר המדויק שהמלון אמר שעולה לעיר, היו מאוד נחמדים ואדיבים, השכרתי טרקטורונים ואפנוע, לא עקצו אותי שם והיתה חברת השכרה יחסית בסדר גמור, אפילו נתקעתי עם טרקטורון אחד והעובד שלו הגיע תוך חצי שעה לחלץ אותי, אם אתה רוצה אני אשלח לך את השם,

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בכרתים אין פשע. לא גונבים ולא מרמים. הם חיים על תיירים. זה כלל אצלהם. גם לא תראה כמעט משטרה כי לא צריך.

הפשע הרציני האחרון התרחש בפני עשרים שנה בערך.

המים באמת קרים בים עדיין.

את פארק המים אפשר לעשות וכדאי.

יש את העיר העתיקה, הרבה חופים וברים בלי סוף

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
בכרתים אין פשע. לא גונבים ולא מרמים. הם חיים על תיירים. זה כלל אצלהם. גם לא תראה כמעט משטרה כי לא צריך.

הפשע הרציני האחרון התרחש בפני עשרים שנה בערך.

המים באמת קרים בים עדיין.

את פארק המים אפשר לעשות וכדאי.

יש את העיר העתיקה, הרבה חופים וברים בלי סוף

מסכים איתך באופן עקרוני, אבל לגבי 20 השנה קצת נסחפת, הנה למשל שוד מתוקשר מהקיץ שעבר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4668000,00.html

פורסם

ועוד דבר חשוב בפארק המים. אל תבנו על שום עזרה מהעובדים שם.

הייתי שם עם המשפחה וכשהקטנה בת ה 9 עפה מהאבוב (והאבוב עף החוצה) איש הצוות שעמד שם לא חשב אפילו לעזור לה.

פורסם

קח סיור לאי המצורעים (ספינלונגה)- מאוד מעניין.

יש כמובן גם את חנות הג'מבו המפורסמת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ועוד דבר חשוב בפארק המים. אל תבנו על שום עזרה מהעובדים שם.

הייתי שם עם המשפחה וכשהקטנה בת ה 9 עפה מהאבוב (והאבוב עף החוצה) איש הצוות שעמד שם לא חשב אפילו לעזור לה.

לא מסכים.

אמרו כמה וכמה פעמים לא לעלות למתקנים עם משקפיים, בטעות השארתי אותן על הראש והמשקפיים עפו לי באמצע המגלשה.

אמרתי למציל שהיה שם שהמשקפיים נפלו לתוך המים, הוא אמר שהוא לא יכול לעצור את המתקן ורק בקבלה יכולים לעזור לי.

מהקבלה שלחו צוללן שיוציא את המשקפיים.

פורסם

אני מדבר על אנשים שכמעט טבעו ושנתקעו בבריכות של האבובים והצוות פשוט הסתכל ולא סייע בכלום.

ההריכות הם דואגים שאנשים לא יעמדו איפה שהמגלשות נשפכות אבל חוץ מזה כלום.

פורסם

מתי היית שם? הייתי שם בחודש שעבר.

אולי המצב השתנה, כי לי דאגו להוציא משקפיים מאיפה שאנשים נופלים למים, למרות שזו אשמתי שעליתי איתן - כי אמרו מראש לא לעלות עם משקפיים.

אז לא נראה לי שחיי אדם חשובים פחות ממשקפי שמש של קרולינה למקה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

סוכות שנה שעברה.

אתה היית בשיא העונה ואני כבר אחרי העונה. אולי זו הסיבה.

פורסם

תודה לכולם.

הן כבר שם מראשון.

היום לקחו טיול לאי המצורעים אמרו נחמד.

תודה רבה!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...