Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור כביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זאת פעם ראשונה אז לוקח להם קצת זמן עד ששולחים חשבון לתשלום.

גם לי קרה אותו דבר פעם, התקשרתי לשאול כי לא רציתי שבגלל איזה פאלטה בדואר פתאום יהיו לי קנסות, ואמרו לי שאם זו פעם ראשונה שעולים על כביש 6 אז לוחק קצת זמן עד שמפיקים חשבון. בפעמים הבאת זה כבר יותר זריז.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תודה,

אכן זאת הפעם הראשונה לאחר שהרכב עבר בעלות אליי, ובעלים הקודם היה נוסע דיי הרבה(לא נראה לי קשור)

בכל אופן, מה שיעור הקנסות אם מאחרים אחרי תאריך XX/XX/XX?

פורסם

במידה ואתה חושש מבעיות עקב עיכובים בדואר, אתה יכול לפתוח חשבון באתר של כביש 6 ודרכו לעקוב מתי מתעדכן החיוב. כמדומני שאפשרי גם לשלם באשראי דרך האתר - אך אינני בטוח בכך.

פורסם

אז זה אומר שאם אני פותח עכשיו חשבון באתר של כביש 6 אני אקבל ישר לשם את החיוב? במידה והזנתי שם נתונים של כ.אשראי אז יהיה פשוט חיוב אוטומטי בסוף חודש?

פורסם

ייתכן מצב שבו הבעלים הקודם מנוי בכביש 6 והחיוב נשלח אליו והוא מבחינתו זרק את זה לפח, תמיד אפשרי.

להכנס לאתר של כביש 6, לעשות מנוי קודם כל, קל פשוט ויעיל וגם מבחינת התשלום.

יש אפשרות להוראת קבע וכו'.

אני ממליץ מאוד, למי שעתיד לנסוע יחסית פה ושם בכביש 6, להפקיד פיקדון של 150-200 שקלים ולרכוש את מנוי הפסקל (מתקן פיזי קטן) ואז חוסכים עד 40% בכל המקטעים, שווה מאוד.

את המנוי הזה אפשר לקבל בתחנות שירות מסויימות פה ושם בארץ, הכל רשום באתר.

פורסם

אם אתה פותח חשבון עכשיו הוא יהיה תקף רק לנסיעות מכאן ולהבא - לנסיעות שביצעת קודם ישלח חשבון בלי קשר. יתרה מזאת, אפילו שלכביש 6 כבר יש את פרטיך לחיוב, הם לא יחייבו את כרטיס האשראי שלך בגין הנסיעות שקדמו למנוי. למה? ככה!

בנוסף לכך אם מחי שקנית ממנו את הרכב היה מנוי על כביש 6 ולא דאג לבטל את המנוי עם מכירת הרכב, יתכן שהוא קיבל את החיוב בגין הנסיעה שאתה ביצעת.

ו..כן - הבנת נכון: העברת בעלות אינה מבטלת את המנוי של הבעלים הקודם בכביש 6 - הוא חייב לבצע ביטול יזום - אחרת החיובים ימשיכו להגיע אליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב עשיתי מנוי וידיאו(לא נוסע הרבה לכן אני לא רואה סיבה לפסקל)

בכל אופן יש מצב שהרווחתי כמה מקטעים על חשבון הבעלים הקודם?:roll:

פורסם

יכול להיות, אבל לא בהכרח.

למיטב זכרוני, אם אינך מנוי, אז מונפקת הודעת תשלום כחודשיים לאחר הנסיעה.

במידה ואתה מנוי - התשלום הוא כחודש לאחר הנסיעה.

אני מניח כי ההבדל בזמנים הוא הצורך לזהות את בעל הרכב (במקרה 1 - צריך לקבל את המידע ממשרד הרישוי. במקרה 2 - יש להם את המידע).

פורסם

כדאי שתדע,

באף אחת מהפעמים בהן נסעתי בכביש 6 לא קיבלתי את הודעת התשלום בזמן.

למשל - התשלום עד ה19 לחודש ספטמבר, וקיבלתי כמה ימים אחרי.

החלפתי רכב, ועברתי דירה, ובכולן אותו הסיפור.

אם אני לא טועה המועד האחרון לתשלום היה כשבועיים לאחר ההדפסה(=בדואר ישראל אין סיכוי שיגיע בזמן).

תשלום מאוחר גורם להגלדת הקנס.

מציע להתקשר לברר אם יש חיובים לרכב שלך. :)

פורסם

מנסיון, כביש 6 ישלחו את המוכר לחפש את הקונה. טופס העברת בעלות לא מעניין אותם. יתרה מכך, אם כרטיס האשראי (של המוכר, המופיע בפרטי המנוי) בתוקף, אז החיוב על הנסיעות (שביצע הקונה) מתבצע אוטומטית.

לפי העיתונות (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4782214,00.html), גם פניה לוועדת הערר של "דרך ארץ" לא תעזור.

פורסם

בערך חצי שנה אחרי שנסעתי בכביש 6 התקשרתי אליהם לברר מה קורה עם התשלום ואמרו לי שהבעלים הקודמים חויב(הרכב היה אצלי כשלושה חודשים בזמן הנסיעה).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...