Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לבחור בין השלושה שעומדים בתקציב:

- bmw140i - הנעה אחורית, נמוך. תאוצה פחות מ 5 שנ. מרגישה קטנה ופחות פרקטית

- אודי rsq3 - הנעה 4ס4, תאוצה פחות מ 5 שנ, קצת גבוה.

- מרצדס GLA250 הנעה 4ס4, תאוצה כ 7 שנ, קצת גבוה. עיצוב פנימי הכי מושך

להבנתי לביבמה יש יתרון של הנעה אחורית, אבל למשל לאודי יהיה יתרון של פרקטיות ובטיחות (רכב 4על4).

האם לדעתכם ההבדל בהנאה משמעותי בין השלושה?

ואשמח גם לדעתכם הכללית מבחנת אמינות.

כמו כן אני חובב גלישה אז יש קצת יתרון לרכב שמאפשר בקלות יותר להכניס ציוד.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

שלום, נדמה לי שאנחנו מכירים מאיפשהו :wink:

מבחינת פרקטיות, ה-RS Q3 מובילה, אחריה בפער קטן המרצדס שאני מסכים איתך שהיא הנאה ביותר מבפנים. היא גם הפחות איכותית לדעתי, כאשר כל רכבי ההדגמה שפגשתי סבלו מקרקושים מביכים - לא משהו שמותר לצפות במחירים כאלה.

להנעה הכפולה אין יתרון של בטיחות, אבל כן יש לה יתרון של יכולת תנועה בחול ושלג / כביש מכוסה קרח. הנעה כפולה לא מספקת אחיזת כביש טובה יותר או פחות - צמיגים, כיול מתלים ומאפיינים דינמיים עושים זאת.

מהבחינה הזו ומבחינת הנאה מנהיגה, לב.מ.וו, עם מרכז הכובד הנמוך ביותר והמאפיינים הדינמיים העדיפים, יתרון. יש לה גם את המנוע הטוב מבין השלוש, בפער משמעותי.

לגבי גבוה - ל-RS Q3 מרווח גחון של 13.5 ס"מ לעומת 13 לב.מ.וו, כנראה לא ההבדל שיתקע אותך בשביל האהוב עליך. אם זה שיקול חשוב המרצדס מנצחת עם כ-18 ס"מ. רק קח בחשבון שהיא לא ספורטיבית בשום אופן.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

תודה - ונדמה לי מאד שאתה צודק :) הכרות טלפונית כנראה.

את המרצדס ברשותך הורדתי מהאפשרויות. למרות שמבחנתי עיצוב פנים זה חלק מההנאה, אבל עם קרקושים אני כבר לא מסתדר.

לגבי ההנעה כפולה, הבנתי את ההסבר, אני מניח שבכביש רטוב וחלק יהיה יתרון בטיחותי.

המרווח גחון לא משנה לי ממש - יותר היכולת לעבור חול שטוח, והנפח הנוח יותר להטענה לרכב SUV (ה rsq3 ארוכה, גבוהה, ורחבה יותר).

לגבי המנוע הטוב ביותר - מדוע פער משמעותי? (rsq3 5 בוכנות, ותאוצה מדהימה)

פורסם

תיקח נסיעת מבחן ב-140, השישה בטור של ב.מ.וו הוא פשוט פנינה ווקאלית. עם כל הכבוד לאודי.

הפורסטר מאיזו בחינה? איכות ויכולת דינמית, אין תחרות - נחות משמעותית. אבל לשבילים ושטח (קל) הוא הטוב ביותר.

פורסם

הצליל של ה rsq3 היה נעים , אני מניח שב 140 זה עוד יותר!

הפורסטר- אז ההנאה היא בעיקר כוח אבל פחות סיבובים וכו.

פורסם

אף אחד מהרכבים שציינת לא מהנים לנהיגה. נהגתי ב-135M - לא כיף בעליל. לא נהגתי בRSQ3 וב-GLA אבל אני בטוח שהן לא מהנות.

הרכב הכי מהנה בתקציב הזה זו מיאטה - אבל זה רכב לא פרקטי כך שמבחינתך זה לא רלוונטי כנראה (אולי אני טועה?).

אם לא המיאטה, קשה למצוא רכב שבאמת יהיה מחובר לנהג ומהנה לנהיגה. כל הרכבים מגיעים עם שלל בקרות וכו', כאשר המספרים חשובים יותר מההנאה. הייתי בהתלבטות דומה לשלך, עם תקציב זהה לשלך ולבסוף את הבחירה שלי עשיתי חד משמעית, ללא ספק.

פורסם

המיטה לצערי לא בשבילי, חייב מקום מאחור.

ה a45 יקרה לי מידי.

נשאר לי rsq3 או במוו. או רעיון אחר....למשל אינפיניטי q50?

פורסם

קשה לי להאמין שההונדה מהנה יותר מה במוו הנעה אחורית. היא גם נוקשה מידי ליום יום.

לגבי ה235 זה להבנתי דומה מאד ל 135 לא?

על sti של סובארו לא חשבתי....איך היא באמת?

• תוכן חדש...