Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30CW שנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחד האנשים שעובדים איתי מסיים את תקופת הליסינג על הרכב שלו (ליסינג תפעולי מטעם העבודה)

יש לו רכב יונדאי I30CW אני לא סגור אם שנת 2012 או 2013 אבל עד כמה שאני יודע זה 2013

בסיום הליסינג יש אפשרות לרכוש את הרכב במחיר מחירון ולהוריד כמובן את אחוז ההורדה של רכב שהיה בליסינג

אני יודע שהרכב במצב ממש טוב כמעט ולא ראה מוסך עשה ב 3 שנים משהו כמו 20000 ק"מ

מלבד כמה שריטות הרכב אמור להיות במצב מצויין

מעבר לזה שאקח אותו לבדיקה במכון רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב

לי ולאשתי יש ילדה בת שנה ומתכננים עוד ילד בשנה הקרובה ,הרכב אמור לשמש ל3-5 שנים לפחות.

האם הרכב מומלץ?

ומה החסרונות שלו..

תודה מראש.

פורסם (נערך)

וזה קצב הגידול הצפוי ? נניח שתעצרו בשניים אז הרכב דיי טוב למחירו . משפחה לפעמים מעדיפה סטיישן.

חסרונות : אפרורי עם צריכת דלק ממוצעת 1:10. גיר ומנוע מיושנים ולא הכי מהירים אבל אמינים ביותר.

יתרונות : אמין. דיי נח. תאורת DRL . לא בטוח אם יש בקרת שיוט .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
וזה קצב הגידול הצפוי ? נניח שתעצרו בשניים אז הרכב דיי טוב למחירו . משפחה לפעמים מעדיפה סטיישן.

חסרונות : אפרורי עם צריכת דלק ממוצעת 1:10. גיר ומנוע מיושנים ולא הכי מהירים אבל אמינים ביותר.

יתרונות : אמין. דיי נח. תאורת DRL . לא בטוח אם יש בקרת שיוט .

כרגע אנחנו בכיוון של 2 ילדים אז אני לא בונה על רכב למשפחה עם 3 ילדים (כשנגיע לגשר נחשוב איך עוברים אותו)

הסטיישן זה לא משהו שאני חייב ויש רכבים עם בגאז' מספיק גדול.

הבנתי שהוא צורך 1:14 ,צריכת דלק של 1:10 זה ממוצע? כי זה נשמע לי מאוד נמוך..

למה הכוונה שהגיר והמנוע מיושנים? זה משהו שצריך להפריע לי בהתחשב שרוב הנסיעות הם על קו ראשון לציון -תל אביב.

פורסם (נערך)

לא צריך להפריע. להפך ישן זה בדוק וידוע כאמין. זה אומר שזה לא חיית מרוצים. תתפלא כמה ציוד דורשים שני ילדים.

צורך 1:14? אולי בכביש החוף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

על אף הק"מ הנמוך כדאי לבדוק,שעשו כל שנה טיפול מינימום של החלפת שמן ומסנן.

ברכב בן 3-4 צריך לבדוק גם החלפת מצתים לפי ספר הרכב.

אם לא עבר את הטיפולים הדרושים,לא הייתי קונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רכב מצויין למשפחה.

מרווח, אמין, בטיחותי ומאובזר.

חיסרון - תנוחת ישיבה מעט נמוכה, צריכת דלק ממוצעת (11 קמ לליטר בממוצע), מעט רועש במאמץ (כמו כל רכב יפני/קוראני ממוצע).

במחיר נכון, זו קניה מצויינת. הבעיה שחלק מחברות הליסינג מחשבות מחירון משוקלל (הקילומטראז' במקרה הזה נמוך מאוד ולכן המחירון המשוקלל יהיה גבוה).

ההפחתה במקרה כזה תהיה נמוכה (אלא אם כן יש סעיף הפחתה מוסכם בחוזה של מקום העבודה מול הליסינג).

הרכב ימסר לך as is ללא השבחה (תיקונים קוסמטיים שנעשים בד"כ לפני מכירה).

בקש מהחבר לדעת את ההסטוריה של הרכב, אם מועד הטיפול/טסט מתקרב, בקש ממנו לבצע זאת לפני תום התקופה.

בדוק מצב צמיגים (מתייבשים מהר ברכב שלא נוסע הרבה).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

החזקנו רכב כזה במשך שנתיים מליסינג.

רכב פרקטי מאוד,מאובזר ואיכותי (אין בקרת שיוט),תא מטען ענק, מנוע וגיר בסדר גמור לאיש משפחה ללא דרישות מיוחדות.

צריכת דלק 1/11-12 בממוצע.

החסרונות שלו מבחינתי זה המתלים- לא עומדים בעומס גדול בתא המטען והרכב רוכן בפניות וסיבובים חזקים, ובנוסף מעבר על במפרים לא נעים כ"כ. שוב,לאיש המשפחה הממוצע זה ממש לא יורגש, וניתן לפתור את הבעיה בהחלפה למתלים איכותיים יותר.

גם ברקסים חלשים זו מחלה שמאפיינת את יונדאי במיוחד בדגמים האלה.

חוץ מזה,אחלה רכב.

פורסם

אוסיף שהמחיר צריך להיות כ 20% מתחת למחירון לוי בגלל עבר ליסינג. זה גם מה שחברת הביטוח תחזיר לך במקרה טוטל לוס. בדרך חברות הליסינג מוכרות אותם ב 19% מתחת למחירון והשוק ממש מוצף בדגמים טובים .

פורסם

אני יכול להמר שהרכב הספציפי (20000 ק:"מ) ימכר בהפחתה של 10 אחוז ממחיר מחירון משוקלל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אז הקונה יהיה בחסר ביטוחי. סיכון שיש לתמחר. היית מוכן לאבד ביום ₪8000 ? אם כן: לך על זה. אני אומר :מילא ברכב אקזוטי אבל ברכב כזה עממי ? גם עם הקמ הנמוך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

נכון. אבל טיפול גדול חייבים לעשות. לקנות רכב מעל לשוויו לא חייבים . יש הבדל. דרך אגב קרה לי מקרה כזה. בהפרש של חודש מהטסט והטיפול בו הוחלף מכסה שסתומים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

מנסיון משפחתי, מדובר בדגם מאוד אמין שנותן שרות מעולה למשפחה 2+2. בנוסף, מבחינתי במקרה המסוים הזה, הייתי מתמחר את ההכירות הקרובה למוכר בלא מעט כסף לזכותי. אם הרכב מתאים וחב' הליסינג לא מגזימה בפראות במחיר, הייתי קונה בכיף בכפוף לבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לא צריך להפריע. להפך ישן זה בדוק וידוע כאמין. זה אומר שזה לא חיית מרוצים. תתפלא כמה ציוד דורשים שני ילדים.

צורך 1:14? אולי בכביש החוף.

^

באמצע הלילה.

הייתה לחבר לעבודה , עשה בממוצע 1 ל 10.

פורסם

תודה לכל העוזרים

אני לא לחוץ לקניית רכב וכרגע מסתדרים עם הרכב הנוכחי

אבל אם יש לי הזדמנות טובה לקנות רכב יד 2 מאדם שאני סומך עליו אז זה שווה לדעתי

כמה שאלות נוספות :

הרכב לא יעשה נסיעות ארוכות או מרובות ומדובר על שימוש שלדעתי מתחת לממוצע כך שצריכת הדלק זה לא השיקול הכי משמעותי.

חברת הליסינג יכולה להגיד לי שהיא לא מוכנה להוריד 20 אחוז על רישום הרכב כליסינג?

כמה מהמגיבים רשמו חסרונות של הרכב כמו המתלים או הברקסים וכמובן צריכת דלק די גבוהה ,אני מבין שאין רכב מושלם והאם החסרונות האלו הן הרע במיעוטו? או שכדאי לי לחפש רכב מסוג אחר בשנתונים האלו שיתן תמורה רבה יותר.

שאלה אחרונה ,ניסיתי לחפש בלוי יצחק אך הסתבכתי עם הדגמים (יש חיפושים בחינם באתר WINWIN) מישהו יכול להגיד לי כמה עולה היונדאי I30CW שנת 2012 ושנת 2013?

תודה מראש

• תוכן חדש...