Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30CW שנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת הליסינג יכולה גם לבקש מחירון מלא.

בד"כ בחוזה בין חברת הליסינג ללקוח ישנו סעיף של הפחתה מוסכמת מראש במקרה של מימוש אופציית הקניה.

מדובר ברכב משפחתי מוצלח מאוד והחסרונות שהועלו כאן לא יפריעו לנהג המשפחתי הממוצע.

בקש מהחבר שלך לבקש הצעת מחיר לרכישה, בדוק מחירון לוי יצחק בסיסי ומשוקלל (בעלות ליסינג, קילומטראז' וחודש עליה לכביש).

בדוק בלוחות בכמה נמכר רכב דומה מיד פרטית.

ההחלטה הכלכלית היא שלך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
כרגע אנחנו בכיוון של 2 ילדים אז אני לא בונה על רכב למשפחה עם 3 ילדים (כשנגיע לגשר נחשוב איך עוברים אותו)

הסטיישן זה לא משהו שאני חייב ויש רכבים עם בגאז' מספיק גדול.

הבנתי שהוא צורך 1:14 ,צריכת דלק של 1:10 זה ממוצע? כי זה נשמע לי מאוד נמוך..

למה הכוונה שהגיר והמנוע מיושנים? זה משהו שצריך להפריע לי בהתחשב שרוב הנסיעות הם על קו ראשון לציון -תל אביב.

ה i30 עושה 1:14 אולי בירידה, עם מזגן כבוי, כשהכביש ריק, ובלי נוסעים באוטו מלבד הנהג, כשהמנוע כבוי ושני סוסים מושכים מקדימה. צפה ל 1:7 בעיר/ פקק , 1:12 מחוץ לעיר, ממוצע 1:9- 1:8 .

חוץ מזה הרכב מרווח, ביצועים לא רעים, די נוח,אמינות טובה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
ה i30 עושה 1:14 אולי בירידה, עם מזגן כבוי, כשהכביש ריק, ובלי נוסעים באוטו מלבד הנהג, כשהמנוע כבוי ושני סוסים מושכים מקדימה. צפה ל 1:7 בעיר/ פקק , 1:12 מחוץ לעיר, ממוצע 1:9- 1:8 .

חוץ מזה הרכב מרווח, ביצועים לא רעים, די נוח,אמינות טובה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

תקשיב הרגת אותי מצחוק,לפי מה שאתה אומר הרכב מבחינת צריכת דלק ממש לא חסכוני..

פורסם

זה ממש לא נכון, הרכב שאני מכיר (ליסינג 2013 שנמצא אצלנו בחברה) עושה 1/11.5-12 בממוצע.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...