Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לנטרה שנת 2000, 1600 סמ"ק עם 70,000 ק"מ.

אני מחפש אוטו שיש בו הכל:

דבר ראשון בטיחות סבירה למשפחה.

ואח"כ אמינות וחסכוניות.

נוחות נהיגה ואיבזור מגיעים רחוק במקום האחרון.

אני לא מצליח להבין מה הפסק דין המוסמך לגבי הלנטרה - שנראית לי אוטו חביב למדי מבחינת אמנות וחסכוניות.

יש המלצות אחרות ?

קצת קשה לי עם ההגיון של ללכת שני שנתונים אחורה ולעלות בקילומטראז בכדי לקנות אוטו יפני - האם אני טועה ?

פורסם

תתרחק מיונדאי, הקוראניות האלו מושכות בגלל מחירים זולים ואז אתה נמשך רק למוסך.

מיצובישי כריזמה החדשה שנת 2000 נכנסת לך בתקציב, כמו כן סובארו אימפרזה 1600 שנת 2000

או מאזדה לאנטיס 1600 שנת 2000 -2001

כולן אוטומטיות, כולן סחירות ואמינות יפנית.

רכבים בטוחים ומצויניים לך ולמשפחתך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לגבי הלנטרה הסדר הוא כך:

אמינה וחסכונית לאחר מכן הנאה מנהיגה(הכל יחסי) ובסוף הבטיחות.

קח בחשבון שלנטרה בשנתון 2000 תהיה לה ירידת ערך מסחררת(כך קרה בשנתונים הקודמים),מה שלא יקרה בקורולה למשל אם אתה מחפש משפחתית אז בסביבות ה60K אפשר לרכוש פורד פוקוס שתהיה בהרבה יותר אטרקטיבית מהאסיתיות(לפי דעתי) או קורולה,ההבדל הגדול במחיר הוא בשנתונים היותר נמוכים שהקורולה לדוגמא שומרת על ערכה והיונדאי נופלת נפילה חופשית.

מרווח הראש מאחורה של הפוקוס לא משהו-בנסיעותיי לאונ' זכיתי לשבת בה מאחור מדי פעם והייתי צריך להתכופף קמעה(1.85),דבר שגרם לאי נעימות.

בכל מקרה בשנתון מאוחר יחסית שכזה לפי דעתי היונדאי היא לא הבחירה הראשונה.

פורסם
ראיתי לנטרה שנת 2000, 1600 סמ"ק עם 70,000 ק"מ.

ואח"כ אמינות וחסכוניות.

אני לא מצליח להבין מה הפסק דין המוסמך לגבי הלנטרה - שנראית לי אוטו חביב למדי מבחינת אמנות וחסכוניות.

יש המלצות אחרות ?

קצת קשה לי עם ההגיון של ללכת שני שנתונים אחורה ולעלות בקילומטראז בכדי לקנות אוטו יפני - האם אני טועה ?

חבר שלי מוכר את האלנטרה שהיא בעצם של אמא שלו שלא נגעה בכלל באוטו ! האוטו עשה בקושי 20 אלף , אני יברר לך את זה מחר יותר לעומק והם רוצים מחירון , אני נסעתי בוא וראיתי אותו הוא נראה ממש יפה אין מכה או שריטה אחת מאובזר עם סאן רופ צבע ירוק , אחלה אוטו , אם אתה רוצה עוד פרטים כמו פלאפון יד מחיר עדכני ועוד דבר איתי בפרטי או פה איפה שנוח לך

פורסם

ואח"כ אמינות וחסכוניות.

יש המלצות אחרות ?

1. אין יתרות ליפני ישן על פני קוריאני חדש.

2. אין פסק דין לגבי הלנטרה, יש דעות. לשכן שלי יש לנטרה שנת 96- הוא מרוצה עד הגג.

3. בתקציב כזה אתה יכול לקנות שברולט מאליבו, בטיחותית יותר, אמינה יותר, חסכונית יותר ומהנה יותר לנהיגה.

4. למרות שקשה להאמין, המאליבו היא המון אוטו בלי מחיר, בזכות "שוק של יפניות", אתה יכול לנצל את זה.

dirty old man

need love too

פורסם

לך על סובארו אימפרזה 2001 מליסינג הרכב אחי אמין שאפר לקנות במחיר הזה

אני מוכר אותם אים אחריות מקיפה לשנתיים!!

autoisrael.net

פורסם

"אין יתרות ליפני ישן על פני קוריאני חדש"

טעות חמורה בידייך ידידי....אוי כמה שאתה טועה ....

"בתקציב כזה אתה יכול לקנות שברולט מאליבו, בטיחותית יותר, אמינה יותר, חסכונית יותר ומהנה יותר לנהיגה"

מאליבו ואמינות וחסכוניות ממש הולך בייחד במיוחד בתוספת מחירי טיפולים "זולים" במיוחד...ייתן לך סלט.

"לך על סובארו אימפרזה 2001 מליסינג הרכב אחי אמין שאפר לקנות במחיר הזה"

צודק, אבל רק בחלק השני של המשפט....תחפש יד פרטית ולא רכב שקרעו לו תצורה מכל הכיוונים.

בהצלחה.

בקיצור...כל אחד פה ימליץ לך על הרכב שבעצם יש בבעלותו, למה? כי ככה אנחנו הישראלים, הרכב יותר חשוב מהאשה...

לילה טוב.

• תוכן חדש...