Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין בפתיחת חנות כזו כהכנסה משלימה מהצד

בחיפוש באינטרנט מצאתי שיש כמה אנשים שמציעים קורס בפתיחת חנות אמזון

מישהו עשה את הקורס כזה? ממליצים?

האם אפשר לייצר הכנסה נוספת דרך אמזון?

פורסם

תזהר מאוד מזה. זה ממש לא כסף קל ומהיר.

בעיקרון אתה צריך לקנות מוצר איפשהו בסין ואמזון יאחסנו אותו וישלחו אותו בשבילך.

אבל, יש יותר סיכוי ליפול בדרך מאשר להצליח בזה.

המוכר בסין יכול לעבוד עליך ולתת לך כמה דוגמיות טובות ואז את ההזמנה הגדולה לייצר בצורה גרועה, הוא יכול להחליט שמשתלם לו למכור את זה ביותר זול בעצמו, אתה יכול לקבל תלונות מלקוחות ואמזון תחסום אותך.

בקיצור יש יותר סיכוי ליפול בדרך מאשר באמת לעשות כסף קל מהצד.

פורסם

כמו שכתבו מעלי.

חנות כזו שמנוהלת ע"י כך שאתה קונה ממישהו אחר ומוכר לאדם שרכש ממך (במקום מהחנות הראשית), אתה בעצם מתווך שלא רואה בכלל את הסחורה, יכול להיות מצב שהסחורה תהיה לא נכונה / לא תקינה וכו' וכו' אבל זה חלק מהסיכון.

לא אומר שאין בזה כסף, כי יש, אבל כמו בכל דבר יש גם סיכונים שאתה צריך לדעת אם אתה מוכן ורוצה להכנס אליהם.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני באופן אישי תמיד אומר על הדברים האלה:

אני מעדיף לעשות את הכסף בעזרת השכל שלי, ולא בעזרת קורס מזורז במאות שקלים שמבטיח לי הכנסה מהפנטזיות, אם רק אתאמץ למכור.

פורסם

הרעיון שלי זה לעשות באמת דרופ סטור.

פותחים אצלי הזמנה ואני מזמין ממישהו אחר עם הכתובת של הרוכש ממני

זאת אומרת סוג של תיווך, יכולות להיות בעיות וקשיים אבל זה חלק מזה.

לא מתכוון להתעשר מזה , אבל כמה מאות ואולי אלף בחודש בשביל שעה שעתיים ביום מהבית עם המזגן נראה לי סביר

פורסם

בעקרון אתה אמור לפתוח עוסק זעיר ברשויות המס.

היות שרוב המכירות הן לחו"ל , אין עניין של מע"מ.

אבל אני "מומחה" מאוד קטן בנושא. תכף יגיעו המומחים האמיתיים וישיבו נכונה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הרעיון שלי זה לעשות באמת דרופ סטור.

פותחים אצלי הזמנה ואני מזמין ממישהו אחר עם הכתובת של הרוכש ממני

זאת אומרת סוג של תיווך, יכולות להיות בעיות וקשיים אבל זה חלק מזה.

לא מתכוון להתעשר מזה , אבל כמה מאות ואולי אלף בחודש בשביל שעה שעתיים ביום מהבית עם המזגן נראה לי סביר

כבר יש מספר חברות שמצעיות שירות כזה. הם מספקים כתובת בחו"ל וגם מאפשרים לקנות דרכם דברים שלא שולחים לארץ. העמלה לרוב לא גבוהה במיוחד.

כיצד אתה מתכוון להתחרות איתם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הראשון שהיה מזמין לאון FR מאמזון UK אם היה אפשר :)

לדעתי אם אין לך מוצר ביד שאתה מעוניין למכור, או לפחות חבר שמעורבב קצת בסין ויודע על יצרן טוב ואמין, אל תתקרב.

פורסם

הבעיה העיקרית בשיטה החדשה של אמאזון (FBA) זה העמלות האחסנה והטיפול (הלא קטנות יש לציין) שגובים אמזון עצמם.

אין לך סיכוי להתחרות בעסק בעל מחסן "פרטי" מכיוון שעלויות הלוגיסטיקה שלו נמוכות הרבה יותר.

בקצרה אם אין לך מוצר יחודי בשבילך שיש לו ביקוש סביר לםחות הסיכוי שלך להצליח מאוד מאוד נמוך

• תוכן חדש...