Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שומע הרבה "אני עצמאי אין לי פנסיה".

פוטרתי לפני כחודש ואני עובד כמעט חודשיים במקום חדש שלא בטוח אמשיך לעבוד בו, במקביל אני פותח עסק שיתחיל לעבוד ממש בימים הקרובים. הפקדה אחרונה הייתה לדעתי בחודש יולי (או יוני).

מה קורה עם הפנסיה שלי ומה מומלץ לעשות במצב שלי?

יש גם את הסיפור עם הרפורמה בפנסיה, הייתי כל הזמן במנורה ומעולם לא התעמקתי בנושא הפנסיה, כלומר שילמתי דמי ניהול והפקדה יחסית גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

זה די ממצה:

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94_%D7%A2%D7%9C_%D7%A8%D7%A6%D7%A3_%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93_%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C_%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

אצל המעסיק הנוכחי, מגיע לך תשלום רטרואקטיבי של הפקדות לפנסיה לאחר 3 חודשי עבודה. וודא שהוא מפקיד זאת אצל הקרן שלך בזמן.

פורסם

המעסיק החדש צריך לשלוח אליך סוכן ביטוח מטעמו, שירותים אותך על הסכם פנסיוני, ואז יפקידו לקרן את מה שצריך היה להפקיד רטרואקטיבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ותוכל לנייד את הקרן לאחת מהקרנות החדשות בעלי דמי ניהול מופחתים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

דמי הניהול מופחתים אך גם כל השאר.. אנשים ממליצים לעבור לשם אבל לא יודעים בכלל מה יש בקרנות האלה. הקרנות האלה נועדו לשכירים שמשתכרים מינימום. קרנות עם עמיתים מוחלשים פיננסית. לא הייתי רץ לשם. תנהל משא ומתן עם הסוכן/משווק שלך על דמי הניהול.

המעסיק החדש צריך לשלוח אליך סוכן ביטוח מטעמו, שירותים אותך על הסכם פנסיוני, ואז יפקידו לקרן את מה שצריך היה להפקיד רטרואקטיבית.

כבר מזמן השכיר לא מחויב לבצע את זה מול הסוכן של המעסיק. הוא יכול לבחור כל סוכן שבא לו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

כבר מזמן השכיר לא מחויב לבצע את זה מול הסוכן של המעסיק. הוא יכול לבחור כל סוכן שבא לו.

סימוכין לאמור לעיל.

לדעתי הייתה הצעה כזו אך היא לא התקבלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

התקבלה. אצלנו בעבודה קיבלנו הודעה על כך בסביבות תחילת 2016 עם טופס שצריך למלא ביחד עם הסוכן/סוכנת החדשים ברגע שמחליטים לעבור.

אני החלפתי סוכנת לפני חודש.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

החל מנובמבר 2016 (אלא אם התאריך השתנה לאחרונה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שנימנמתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דמי הניהול מופחתים אך גם כל השאר.. אנשים ממליצים לעבור לשם אבל לא יודעים בכלל מה יש בקרנות האלה. הקרנות האלה נועדו לשכירים שמשתכרים מינימום. קרנות עם עמיתים מוחלשים פיננסית. לא הייתי רץ לשם. תנהל משא ומתן עם הסוכן/משווק שלך על דמי הניהול.

אני לא מסכים איתך. חוץ מהצבא לא ראיתי מקום עבודה עם דמי ניהול טובים יותר לכן יעברו לשם מכל שכבות האוכלוסיה. בנוסף למיטב דש היה עד עכשיו דמי ניהול טובים להייטק זון ולסטודנטים. ככה שהרבה הייטקיסטים וסטודנטים הצטרפו.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
סימוכין לאמור לעיל.

לדעתי הייתה הצעה כזו אך היא לא התקבלה.

תקנה 20 לחוק קופות הגמל אם אני לא טועה. אבל זה וודאי.

פורסם

פוטרתי, מה קורה עם הפנסיה שלי?

מה שקורה עם הפנסיות של כולנו: היא מופקדת בידיו של טייקון כזה או אחר לטובת מינוף, והיא תחזור או לא תחזור אליך לפי הגחמות שלו ושל הבנק, שום דבר שצריך להדאיג אותך ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...