Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזון וחול לחתול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אימצצתי לא מזמן מהרחוב גור חתולים.

כרגע קניתי לו אוכל של רויאל קנין, וחול של חברת VAN.

מכל בעלי הנסיון פה - מספר שאלות:

1. המלצה על מזון מומלץ

2. מהלצה על חול מומלץ

3. כל כמה זמן אתם שוטפים את השירותים שלהם? אני מחליף חול כל יום - אבל כל כמה זמן צריך להוציא הכל ולשטוף עם אקונומיקה?

פורסם (נערך)

כל הכבוד!!!

מחליף חול כל יום?

האוכל של UP נחשב מעולה ויש עוד חברות כמו פורינה למשל

אני משתמש בחול קריסטל (גרגירים לבנים/שקופים)

מחזיק מעמד 8-9 ימים לפני החלפה (שק אחד של 3.8L)

מנקה צואה כשיש בין ההחלפות

חול:

http://www.benhahayot.co.il/items/803870-%D7%97%D7%95%D7%9C-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%9C-8-%D7%91-100

אוכל:

http://www.benhahayot.co.il/items/490780-%D7%92%D7%95-%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%9C-7-3-%D7%A7-%D7%92

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

ברוך הבא לעולם החתולים, אני מגדל שלישייה שיהיו בריאים (בבית) ועוד שביעייה מחוץ לבית,

מבחינת חול, עברתי רבות ומכל מיני סוגים ,יש קריסל , חול גרגרים , חול סופח, לא חסר, אצלי החתולים לא התחברו לקריסטל , אך יש חול מסויים שלאחרונה עברנו אליו , והוא התברר כמעולה, סופג מעולה וכמעט אין ריח גם אם זה נשאר יום יומיים, החול זה "קאטס בסט אדום" הוא מגיע באריזה של 30 ליטר ובסכום של כ160 שח, שווה כל גרוש, אני קונה בעיקר מפה , הם עושים גם משלוחים חינם מעל 100 שח עד לדלת הבית ,

לגבי אוכל , זה משתנה, אם אתה מרגיל אותו לסוג אוכל מסויים , תזכור שלא טוב להחליף להם כל פעם לסוג אוכל אחר, לכן אם אתה מזהה אוכל טוב , תתקבע עליו ,

כמו כן לגבי האוכל אתן לך טיפ, תמיד תהפוך את השק ותסתכל על המרכיבים , אם הוא מתחיל באחוז גבוה של דגנים כגון תירס וירקות , תתעלם ממנו , אוכל טוב , מתחיל ברכיבים מבשר ושאר דברים והחלק הקטן יותר זה דגנים וכו', ככה זה גם יותר בריא להם וגם יותר איכותי ונצרך בהתאם. (זה משפיע גם על ה"תוצרת" שבארגז החול)

לגבי השאלה השלישית, אנחנו עו/שים את זה כל 3 ימים , היות שמדובר ב3 חתולים בארגז אחד גדול מאוד, אנחנו לא מסננים את החול אלא שופכים אותו ... פשוט תנקה את הארגז, לא צריך אקונומיקה, כי אם תעלים את הריח שלו , תצטרך להרגיל אותו כל פעם מחדש לעשות שם צרכים , אתה יכול לשטוף עם מים , זה מספיק.

עריכה אחרונה על ידי elians

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לגבי האוכל ומה שנכתב לגבי הרכיבים לפעמים עדיף תירס וחיטה מאשר שאריות בשר רקוב ועצמות ששכב ימים ללא קירור עד שהגיע למפעל המזון יובש בושל נטחן והוכנס למזון "הפרמיום" זה נקודה למחשבה לכל הדוגלים בבשר .כמו כן חתולה שלי חולה בכליות וסכרת וממה שהבנתי לאחר מחקר עודף חלבון כמו שיש במזונות הפרמיום גם גורם לבעיות בעיקר כליות . אז עדיף קצת חלבון איכותי מאשר הרבה לא איכותי מצד שני חיטה ותירס גורמים לעליית סוכר . אז צריך לחפש משהו מאוזן . לא רק לפי הרכיב הראשוני .

פורסם

לגבי החול EVER-CLEAN ,הכי טוב שהשתמשתי בו עד עכשיו אבל הוא קצת יקר . לגבי האוכל קונה רויאל קנין ולמרות שניסיתי כמה אחרים (לא זוכר את שמם כרגע) שע"פ המומחים הרבה יותר טובים ושרויאל קנין מכיל המון דגנים וכו', החתול אוהב את הרויאל קנין בעוד שאת ה"איכותיים" יותר לא כל כך.

פורסם

תודה לכל העונים!!!

רק לוודא - לפי דעתכם להישאר עם ה ROYAL CANIN או להחליף? יש לכם ביקורות על המותג?

אני יודע שיש לי כלבה בת 7 מיום הראשון שלה על רויאל קנין, והיא ממש עפה על זה, וגם יש לה פרווה יפהפייה (לדעתי חלקית קשור לאוכל)...

פורסם

לגבי חול, פשוט כל פעם תקנה אחר ותראה איך זה מסתדר.

אני נפלתי 3 פעמים שהמליצו לי מה הכי טוב, קניתי כמות וניתקעתי איתה, בסוף זה שלא המליצו היה הכי מתאים.

מה שאתה צריך לשים לב בחול:

ספיחת ריח שתן וריח כללי

התגבשות הפיפי, אם זה לא ממש מתגבש טוב ומתפרק אז החול לא עשה כלום בעצם והצרה הכי גדולה זה כשהם משלשים (לרוב עם הקקה אין בעיה).

מה שמתגבש לא נדבק לשירותים עצמם, זה פשוט יגרום לך לעשות ניקוי כללי לשירותים בתדירות גבוהה יותר.

שהחול לא נדבק להם לרגליים לפרווה, אחרת כל הבית יתמלא לך בחול.

בגדול לגבי מזון, כמה שהוא מכיל יותר בשר אמיתי ופחות פחממות מעובדות או בכלל הוא יותר יקר (וטוב) אך צריך למצא את האיזון בין מזון נורמאלי למזון שגרום לך להוצאות גבוהות מידי.

בכל אופן קודם חשוב שהחתול יאהב אותו, כי אין מה לעשות עם המזון הכי טוב אם החתול לא מתחבר אליו, לכן רצוי להשתמש בדוגמיות (לא אחת, יותר, כדי לראות שהוא אכן מצרגל למזון)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

החול הכי טוב זה EVER CLEAN הבעיה שזהוא יקר וזה הרבה כסף בשביל ח$א ועוד של חתולים..

היום אניו קונה את החול הזה שבהחלט מתחרה בו טוב מאד. לדעתי ה היבואנים היחידים שלו.

מבחינת אוכל אני נותן ל-2 שמנתולות שלנו נטוראל בלאנס.

אוכל סופר פרמיום, יקר, אך לטווח הארוך זה שווה.

ארגז חול אומגה, אחת ההפתעות שרכשתי אחרי שנים של נקיון עם כף.

שווה כל שקל. תחפש סרטון תראה איך זה עובד.

פחית שימורים של FANCY בטעם דגים פעם בשבוע וזה מספיק.

אם החתול יוצא החוצה תנסה להרגיל אותו לקולר עם תג.

יש שחושבים אחרת, שזה מפריע להם להתגנב ולהיות חתול.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם (נערך)

חול - אני קונה 2-3 סוגים ומערבב ביניהם, בד"כ 60 אחוז יורוקיטי הכי זול. הקריסטל באמת עוזר לריחות. מחליף כל יום? הלוואי.

אוכל זה אינדיבידואלי, החתולה ואני מאוד מרוצים מרויאל קאנין indoor (קומה שלישית). מדי פעם אני קונה אוכל אחר כדי לגוון.

נ.ב.: חתולים לא מיוחסים שמקורם מהרחוב יאכלו הכול, אפילו לה-קט. אני בעד לגוון רק ליתר ביטחון שלא שכחו בטעות איזה חלבון סטייל רמדיה, אבל זה ג'וק בראש לא מבוסס על עובדות. :-)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חול לחתולים, קודם כל, בלי בישום.

בישום זה כמו לשים דיאודרנט על חרא. השילוב לא מתמזג לניחוח נעים.

חבר עם חנות חיות המליץ על זה:

http://www.koala-pet.co.il/item-1911/%D7%97%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%92%D7%91%D7%A9-%D7%9C%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%9C-%D7%A8%D7%99%D7%97-16-%D7%A7%D7%92-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%9F-%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94

היה לי EVER CLEAN וכל מיני, ושום דבר לא מתקרב ליכולת ספיגה של החול הזה.

חבל לשלם יותר ולקבל פחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי 4 חתולים בבית.

1. אוכל מומלץ-אקאנה, אוריג'ן. פריסקיז ושות' זה ג'אנק פוד. שמתי לב שעם האקנה הקקי שלהם מסריח הרבה יותר, אבל אפשר להתרגל.

2. אני קונה חול שרשום עליו sepicat של חברת sepiolsa. קצת קשה להשיג אותו אבל הוא באמת אחד הטובים. מגיע באריזה כחולה (ללא ריח) או ורודה (עם ריח, המומלצת יותר).

פורסם
לגבי האוכל ומה שנכתב לגבי הרכיבים לפעמים עדיף תירס וחיטה מאשר שאריות בשר רקוב ועצמות ששכב ימים ללא קירור עד שהגיע למפעל המזון יובש בושל נטחן והוכנס למזון "הפרמיום" זה נקודה למחשבה לכל הדוגלים בבשר .כמו כן חתולה שלי חולה בכליות וסכרת וממה שהבנתי לאחר מחקר עודף חלבון כמו שיש במזונות הפרמיום גם גורם לבעיות בעיקר כליות . אז עדיף קצת חלבון איכותי מאשר הרבה לא איכותי מצד שני חיטה ותירס גורמים לעליית סוכר . אז צריך לחפש משהו מאוזן . לא רק לפי הרכיב הראשוני .

בוא תראה את החתולים אצלי במושב אוכלים פגרים של עופות מתות 5 ימים בחום של אוגוסט והבשר כבר ירוק. כל חתול בריון והם חיים עד גיל מבוגר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

elians לא מסכים איתך אצלנו ‚ אחרי כמה פעמים (חבילות) של אותו אוכל לחתול נמאס והוא מפסיק לאכול ‚ אנחנו קונים לא כל כמה זמן אוכל אחר ומערבבים עם האוכל הקודם ‚ תחשוב שאתה אוכל כל יום במשך שנים את האותו הדבר כל יום כל היום ?

האוכל האחרון שקנינו והוא ממש מתלהב מימנו (סוף סוף) הוא של N&D ללא שימורים .

:fadein:
פורסם

שים לב שגורים מתקשים עם חול קריסטלי (הגרגרים גדולים להם מדי וכואבים), אז עדיף להתחיל עם חול "חולי" יותר.

לגבי אוכל: החתולה שלי כבר ענתיקה (בת 12), וניסתה הרבה סוגים של יבש, בד"כ כל דבר בטעם דגים/סלמון נתפס אצלה ואני בד"כ מחליפה סוג בכל פעם שנגמרת שקית, כדי לגוון לה. דוקא בחצי שנה האחרונה היא דחתה לפחות 2 סוגים שונים של מזונות מהצד ה"פרימיום" של הסקאלה, ודבקה באדיקות כבר בשקית השניה של רויאל קאנין לחתולים מבוגרים. יחסית לשאר האוכל היבש שניסיתי אולי בשנה האחרונה, את אלה היא הכי מחסלת (היא מהחתולים שאוכלים רק כשהם רעבים, אז אפשר להשאיר לה בבוקר קערה לכל היום ולראות בערב כמה ממנה חוסל).

ואני מוסיפה לה חצי פחית fancy feast כמעט כל ערב, אחרת היא חושבת שהיא פליטה מרואנדה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עברתי כ50 סוגי מזון ב10 שנים האחרונות, תחליף ראוי לאוריג'ן עוד לא מצאתי.

אקנה לא נחשב, לקנות אקנה לדעתי זה לא חכם, זה פשוט אוריג'ן לייט במחיר מלא.

היום מאכיל בTASTE OF THE WILD והוא סבבה יחסית למחיר שלו.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...