Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר איכותי (ומגבר?) ל Paradigm Studio 100 V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשעה טובה הצלחתי להשיג לידי Studio 100v5 של Paradigm וסנטר CC-590 של החברה.

כרגע יש לי Yamaha RX V995 קשיש שכנראה לא יצליח לדגדג אותם לכן מחפש לו מחליף ראוי.

השאלה האם 'רק' רסיבר איכותי יספיק לשלישיה הזאת או שמומלץ לחזק אותו במגבר pre/pro רב ערוצי? (מגברי מונו יקרים מדי..)

אמשח לחוות דעת והמלצות לחבילה כוללת שתצליח להתניע אותם עד 5K.

כמובן עדיפות למציאות איכותיות מיד2 :-D

תודהץ

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרמקולים שלך נצילים והעכבה הנומינלית 8אום, אז לא רואה בעיה לרסיבר לדחוף אותם.

תחבר, תשמע, תחשוב מה חסר לך.

יכול להיות שהשקעה בסאב תיתן לך שיפור יותר גדול מלקנות רסיבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

רמולים פצצות, ספק אם הרסיבר ידחוף אותם כמו שצריך אבל באמת שווה ניסוי, יתכן וזה יספק אותך.

ב5k רסיבר חדש לא נראה לי שתצליח למצא שיתאים, במינימום לדעתי זה RX-A2050 אבל זה אוברקיל מבחינות אחרות (3 אזורים ושלל הפיצרים) ומתומכר יותר מכפול התקציב

אם אתה מוכן לוותר על הסנטר וללכת על מגבר סטריאו ופה אתה כן יכול למצא משהו חדש שאולי יכנס בתקציב

לי זה נשמע הכי טוב ללכת על הגברת סטריאו, אני בעצמי הוצאתי את הסאב, ויתרתי על סנטר ומכרתי את המדפיים האחוריים ונשארתי רק עם רצפתיים (jamo c97) כי לרוב אני שומע רק מוזיקה ועם זוג רצפתיים רציני לא צריך יותר מזה, הם גם יתנו לך מספיק באס.

אם אתה רוצה משומש אז יש לבחור מהאתר הזה מלאי משתנה ולפעמים יש שם מציאות על פריטי היי אנד נדירים ואתה יכול גם להתייעץ איתו

http://www.av1.co.il/Av2/amplifiers-opportunities

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Yamaha משתלב יופי עם Paradigm. רק לא הבנתי אם זה עבור דו ערוצי? או רב ערוצי?

או משולב? בגלל הסנטר. אגב ב 5K אתה יכול למצוא מגברי אינטגרטד די נחמדים ביד שנייה.

פורסם (נערך)
Yamaha משתלב יופי עם Paradigm. רק לא הבנתי אם זה עבור דו ערוצי? או רב ערוצי?

או משולב? בגלל הסנטר. אגב ב 5K אתה יכול למצוא מגברי אינטגרטד די נחמדים ביד שנייה.

כרגע קניתי רק את הרצפתיים, ה

Studio 100v5, את הסנטר במצב כמעט חדש יש לי אפשרות לקנות במחיר מצחיק שקשה לעמוד בפיתוי

:?

מטרה היא להשקיע בבמה קדמית איכותית בלבד בעיקר עבור דו ערוצי למוזיקה, סרטים זה בקטנה לא משהו שבשבילו אתרחב ל5.1.

השאלה האם הוספת סנטר יכולה לתרום לבמה הקדמית או שמומלץ רק 2.0 לשם כן? כמו כן, במה שונה סוג ההגברה שאצטרך בין 2.0 ל 3.0?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

פורסם

הרמקולים האלו עולים הון (יותר מ20 לרצפתיים וקרוב לסנטר), במקום סנטר הייתי משקיע בהגברה טובה לזוג הגדולים.

יש להם כל מה שצריך כדי לשמוע אודיו כמו שצריך.

3 וופרים לבאס, מיד וטויטר בריאים.

אם חשוב לך מאוד צפיה בסרטים אז תחפש pre amp שיש לו dsp עם מגוון תכניות שמע, ככה תוכל לדמות איתם סראונד ודברים כאלו, וזה עובד יפה מאוד אמנם לא כמו5.1 - 11.2 ומה שבינהם אבל זה מספק.

ולזה תוסיף מגבר power טוב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בתור חובב סראונד מושבע (אולי בעל האוסף הכי גדול בארץ של שלל פורמאטי הסראונד הדיסקרטי, מבלי להשתחצן) אני ממש לא ממליץ על סראונד "מדומה" של די אס פי.

זה מסרס את הצליל לגמרי, עדיין לא יצא לי לשמוע די אס פי שמפצל כמו שצריך.

הדמייה של סנטר אולי טובה בסביבה קשה כמו באוטו, אבל בבית עם סטראו טוב תגיע לתוצאות טובות בהרבה בלי השטות הזו של dsp.

עריכה: זו לא תגובה לזה שמעלי, איתו אני מסכים לגמרי, התכוונתי להדמיה במוזיקה ולא בסרטים.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
:?

מטרה היא להשקיע בבמה קדמית איכותית בלבד בעיקר עבור דו ערוצי למוזיקה, סרטים זה בקטנה לא משהו שבשבילו אתרחב ל5.1.

השאלה האם הוספת סנטר יכולה לתרום לבמה הקדמית או שמומלץ רק 2.0 לשם כן? כמו כן, במה שונה סוג ההגברה שאצטרך בין 2.0 ל 3.0?

העניין הוא שמוזיקה דו ערוצית נועדה לשני רמקולים. כדי שגם הסנטר יעבוד אתה צריך למעשה לבצע עיבוד מלאכותי ברסיבר (מלאכותי = לא מה שנמצא על ההקלטה) ולפצל את האות שנועד ל-2 רמקולים ל-3. כפי שניתן להבין, לגמרי לא מומלץ.

אם המטרה לשמוע רק מוזיקה, אז לא הייתי קונה סנטר. את הכסף כן הייתי משקיע במגבר דו ערוצי איכותי יותר מהרסיבר שיש לך היום. אם זאת לא הייתי נוטה להתפרע. אני מחזיק בדעה שחלק גדול מההבדלים בסאונד שאודיופילים (חושבים שהם) שומעים הם "מדומיינים" לגמרי.

בגלל שרמקולים שלך נצילים והעכבה גבוהה, גם לא צריך מגבר חזק במיוחד.

עם זאת, לא צריך לרוץ ולהוציא כסף. חבר קודם כל את הרסיבר שלך. תשמע איתו. תהנה.

אח"כ תנסה לחבר מגברים אחרים, ותראה אם יש שיפור משמעותי.

אח"כ תבקש ממישהו שיחבר פעם את הרסיבר שלך ופעם מגבר אחר מועמד, בלי שאתה יודע איזה מהם מנגן, ותראה אם אתה בכלל מבדיל (שים לב! העוצמות של הווליום צריכות להיות זהות, פחות או יותר, כדי להשוות, אחרת החזק יותר נדמה שהוא טוב יותר...).

אם אתה לא יודע להבדיל עם עיניים עצומות, בלי לדעת מה מחובר, אז חבל על הכסף...

אני די בטוח שמגבר איכותי יותר ייתן תוצאה טובה יותר, אבל יש גם המון חרטא ברטא מתובלת באמונות טפלות בתעשייה הזו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזק את פאלו ומוסיף שמניסיון שלי עם ימאהה לא אודיופילי בעליל, המגבר (לפחות שלי) אנדרייטד מאוד והצליח לדחוף רמקולים לא נצילים בעליל ואפילו לתת בראש לכמה מגברים שנחשבים כמה רמות מעל.

מודה ומתוודה שעד שלא שמעתי אותו מחובר לרמקולים הספציפיים האלה (וכבר באמת הייתי על סף ייאוש איתם), לא ממש החזקתי מהחברה הזו (ימאהה? זה לא אופנועים? :wink: )

פורסם

תודה לכולם על העזרה, יחד עם זאת, בspec של הרמקולים באתר החברה רשום את הבא:

[TABLE]

[TR]

[TD]Suitable Amplifier Power Range

[/TD]

[TD]15 - 350 watts

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Maximum Input Power

[/TD]

[TD]230 watts

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

נראה ששני השורות סותרות אחת את שניה, ההספק המקסימלי שהרמקול יכול לקבל זה 230W, בעוד שהם מתאימים להגברה של עד 350?:?

• תוכן חדש...