Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן קראתי את הכתבה הזו

http://mobile.mako.co.il/nexter-weekend/Article-687e1a1250e4551006.htm

הכל "טוב ויפה", נגיד וזה נכון או שזה נכון 100% שהאפליקציה משתמשת במיקרופון של המכשיר גם כשהיא כבויה/נסתרת/עובדת ברקע.

אתמול חוותי משהו אחר, היא משתמשת גם במצלמה!

ישבתי על ספסל בגינה, התיישבה ליידי סבתא נחמדה, בעודי מפייסבק היא מתחילה לדבר איתי, סתם שאלות, סתם זרקה כמה נושאי פוליטיקה שלא עיניינו אותי ולאחר חצי שעה המשיכה לדרכה.

לאחר מיכן, מי מופיע לי ב"אנשים שאתה עלול להכיר"?

גברת סבתא! שאין לי ולה שומדבר משותף, לא טלפונים ולא חברים.

אז כנראה וודאי שהאפליקציה משתמשת גם במצלמה הקדמית של הטלפון!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חתמתי על חוזה לשכירות לפני כשבועיים. כמה ימים אחרי אני מסתכל בפייסבוק בבוקר עם הקפה ורואה הצעה לחברות עם בעלת הדירה

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קורה לי הזיות כאלו מדי פעם. אנשים שדיברתי איתם כמה דקות במועדון פתאום מופיעים בפייסבוק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כנראה זה עובד על פי מיקום.

אני מחקתי את האפליקציה לפני חודש, מאז נכנסתי רק 3 פעמים לפייסבוק, שכחתי שהוא קיים בכלל והייתי בכיף מעביר שם שעה וחצי ביום לפני שמחקתי אותו.

פורסם

לא מאמין לסיפורי הריגול של המיקרופונים והמצלמות (מה גם שבאייפון לפחות, אין לפייסבוק אפשרות לעשות זאת כלל).

לעומת זאת, מעקב אחר מיקום, התכתבויות וואטסאפ, חיפושי גוגל וכו׳ הם בוודאות עושים.

הרבה אנשים טוענים שהם מדברים על משהו ואז זה מופיע להם בפייסבוק. פשוט סביר להניח שהם התכתבו על זה בווטסאפ ו/או חיפשו את זה בגוגל על הדרך.

פורסם

אני מזמן משתמש ביונות דואר

מה שאתם כותבים נשמע הזוי, אבל סביר ב 1984

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

כפי שנאמר לפני, לא מצלמה אלא מיקום. זה פשוט ושטני עד כדי גיחוך - אצל שניכם האפליקציה דיווחה על מיקום זהה בדיוק של פלוס-מינוס מטר, למשך זמן מספיק על מנת שהמערכת תזהה זאת כאינטרקציה "חברתית".

כל סמארטפון מדווח ללא הפסקה על מיקומו לשלל שירותים שונים. ואם תכבה את ה-gps אתה עדיין תדווח על המיקום, רק בצורה פחות מדויקת. היא עדיין תהיה מדויקת למדי, כמעט ברמה של gps, כשאתה יושב מחוץ לבניין.

הפיתרון לאי-דיווח קיים ב-cyanogen ודומיו, שבהם אפשר לקבוע במדויק עבור כל אפליקציה מה אתה מאפשר להעביר לה. אבל זה דורש בין השאר להיפטר מפייסבוק...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
מה שאתם כותבים נשמע הזוי

לא הזוי בכלל ; שירותי המיקום היום מספקים ומצליבים מידע ברמות שיכולות להרשים שב"כניק/מוסדניק מצוי.

וחוץ מזה - מה רע בקצת סבתות ובעלי דירות בפייסבוק?

אין לדעת מתי תזדקקו להם :roll:

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אגיד לכם יותר מזה - אם אני חושב על לחפש משהו, גוגל מיד מקפיץ את זה ברשימת חיפושים, כמו "כת השטן" או "הסדרי קבורה למתאבדים"

וברצינות, אל תשתמשו באפליקציה של פייסבוק וזהו. הדבר הזה גם אונס את משאבי הטלפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא מאמין לסיפורי הריגול של המיקרופונים והמצלמות (מה גם שבאייפון לפחות, אין לפייסבוק אפשרות לעשות זאת כלל).

לא מזמן התפוצץ סיפור בארה"ב שפייסבוק עוקבת אחרי משתמשי אייפון ע"י שימוש רנדומלי במיקרופון של המכשיר כדי לקלוט רעשי רקע, ולהתאים תוכן/פרסומות למשתמש.

פייסבוק הודתה, והפסיקה זמנית את הסיפור הזה, אז שימוש במיקרופון הוא לא ספקולציה, הוא כבר 100% מציאות, לגבי מצלמה- לאפליקציה יש הרשאה, לא יודע אם זה כבר קורה

בכל מקרה האפליקציה של פייסבוק היא סרטן מעקב טוחן סוללה. אני לא חי בסרט שאפשר להשתמש בכל הטכנולוגיה המודרנית ועוד להישאר אנונימי, אבל עדיין אפשרי בהחלט להימנע מלתת לכל החברות צינור פתוח למעקב אחרי כל צעד קטן בחיים שלכם, ממליץ בחום להעיף את האפליקציה ולהשתמש גם בסלולרי מהדפדפן, למרות שזה די מעצבן.

פורסם

אפליקציות צריכות לבקש אישור באייפון בכדי לגשת למיקום, מצלמה, מיקרופון, אנשי קשר וכו׳.

מי שאישר לפייסבוק לגשת למיקרופון שלו מאיזושהי סיבה, שלא יתלונן. זה לא ברירת מחדל שיש לה אישור, היא צריכה לבקש.

אצלי אגב היא מעולם לא ביקשה אישור כזה, ופייסבוק בעצמם מכחישים שאי פעם עשו זאת:

http://www.theverge.com/2016/6/3/11854860/facebook-smartphone-listening-eavesdrop-microphone-denial

פורסם
הוא עוזר לך:lol:

*בהומור כמובן.

אם כבר, אז צריך לעבור לבינג

5417234_700b.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...