Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת הערת אזהרה מנסח טאבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה של ההורים אשר נרכשה מעמידר לפני שנים רבות (17) משום מה מופיעה הערת אזהרה על שם עמידר.

מה נדרש לעשות כדי להסיר? למי פונים?

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
בדירה של ההורים אשר נרכשה מעמידר לפני שנים רבות (17) משום מה מופיעה הערת אזהרה על שם עמידר.

תודה

תמחק פרטים מזהים - גוש וחלקה, שמות + ת"ז ושלח לכאן.

פורסם

תודה

כנראה שקבלתם הדירה מעמידר עקב הזכויות שהיה לכם, ואסרו לכם למכור אותו עד 5 שנים, ועכשיו כבר עבר את הזמן, תיגש לעמידר ותבקש שהם ימחוק את הערת אזהרה.
פורסם
תמחק פרטים מזהים - גוש וחלקה, שמות + ת"ז ושלח לכאן.

בבקשה:

tabu.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
כנראה שקבלתם הדירה מעמידר עקב הזכויות שהיה לכם, ואסרו לכם למכור אותו עד 5 שנים, ועכשיו כבר עבר את הזמן, תיגש לעמידר ותבקש שהם ימחוק את הערת אזהרה.

יכול להיות - נשמע הגיוני.

אבדוק זאת.

פורסם

אכן.

קח בחשבון שאין לך אפשרות לבצע פעולת מכר עד שלא תמחק את ההערה.

פורסם

בדקתי מול עמידר והיא אמרה לי :

היות ותאריך הערת ההאזהרה עבר כבר ב 2002 עליי לפנות לטאבו ולהגיד להם שיסירו...

אנסה שם ואעדכן.

תודה לכם על העזרה

פורסם

פניה לטאבו - אכן פתרה את הנושא. כמובן בתשלום אגרה של 15 שקל.

עכשיו אין הערות אזהרה

תודה לכולם:wink:

פורסם

רפי, האם פנית פיזית ללשכת המקרקעין או שעל ידי פנייה טלפונית ללשכה בוצעה הסרת הערת אזהרה?

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

הכל נראה לי בלתי ברור

הערת האזהרה היא מ2002 ולא מסתיימת ב 2002, לכן התשובה שקיבלת מעמידר תמוהה.

האגרה להסרת הערת אזהרה היא 74 ש"ח, לא ברור לי על מה שילמת 15 ש"ח בלבד.

תמוה יותר , שמסירים הערת אזהרה בלי שעמידר נתנה מסמך כלשהו , אלא אם במסמך שבו נוצרה הערת האזהרה, תוקפו היה עד למועד מסויים, כמו 5 שנים מיום היווצרו.

עובדה שלא נראית מהנסח עצמו, אבל יכול להיות שהיא מופיעה בפירוט שיש בטאבו על רישומה.

הייתי משקיע 15 ש"ח נוספים כדי להוציא נסח חדש ולראות שאכן היא נמחקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הייתי משקיע 15 ש"ח נוספים כדי להוציא נסח חדש ולראות שאכן היא נמחקה

האמת שזה מה שנראה לי שהייתי צריך לעשות מההתחלה,

אני חושב שמלכתחילה לא הייתה שום הערת אזהרה.

מה שהעליתי כאן לאתר זה נסח משנת 2013 שאמא הוציאה מרישום הטאבו בעיר המגורים. ומה ששילמתי היום דרך האינטרנט נראה שונה בפורמט. אינני יודע מהו אותו נסח שעליו שולם 71 ש"ח אבל אני חושב שלא היה בכלל הערת אזהרה.

1.jpg

פורסם

בקיצור,

הוצאתי היום נסח טאבו חדש ואני משער שאם הייתי עושה זאת אתמול לא הייתי בכלל מעלה לכאן את השאלה :-)

אבל סתם לסקרנות - מהו אותו מסמך מ 2013 שרשום שם הערה?

בכל מקרה,

תודה

פורסם

העיקר שכרגע אין הערת אזהרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...