Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי

כמה דברים מארהב בערך של 90$ והשולח העביר אותם דרך פדאקס. עכשיו הם דורשים תשלום *מעבר* למשלוח שכבר שילמתי. מצ״ב המייל שנשלח אלי, יש למישהו רעיון איך להיפטר משלל הסעיפים המוזרים האלו?

1zj50l.png

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדרך היחידה שאני מכיר היא לבקש מהם לא לשחרר את החבילה, ואז לגשת לנתב"ג ולשחרר אותה לבד. עשיתי את זה פעם אחת ואחרי מה עברתי שם החלטתי שעדיף לשלם לחברת השילוח. כמות אינסופית של בירוקרטיה, תורים מטורפים וכמובן פקידים שחצנים שבטוחים שאתה עובד אצלהם ולא להיפך.

ללא ספק מדובר במיליציית מיסוי עם כוח לא מבוטל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפי העלויות הנ"ל פדקס יצאו איתך אחלה וקיבלת הצעה מאוד מאוד זולה.

102 ש"ח זה מחיר יותר מהוגן לעמילות+הוצאות ניוולת

פורסם

נפלת ברשת, אין מה לעשות יצאת בזול, תשלם. בפעם הבאה - במידה ויש אפשרות, בקש מהשולח לשלוח בדואר רגיל. אגב מניסיוני, יש אחוז קטן של סיכון (סיכוי לעיכוב חריג או חלילה אובדן, מה שעוד לא קרה לי) אבל 90% מהמקרים מסירה בסניף הדואר לא רק תחסוך לך ממון אלא גם תגיע לידיך, בסופו של דבר, יותר מהר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לפי העלויות הנ"ל פדקס יצאו איתך אחלה וקיבלת הצעה מאוד מאוד זולה.

102 ש"ח זה מחיר יותר מהוגן לעמילות+הוצאות ניוולת

את העלויות הנלוות אני עוד מוכן לשלם, אבל לא עבור העמיל שלהם. עם כל הכבוד, בשביל זה שילמתי משלוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

170 ש"ח על מוצר +משלוח של 90 דולר זה לא הרבה ? ‚ חברות השילוח עשו יד אחת עם רשויות המכס ‚ יד לוחצת יד ושני הגופים חוגגים ‚ לטעמי עדיף לך לשלם ולחסוך כאב ראש רציני ‚ אבל לפעם הבאה אתה וכולם פשוט תבקשו לשלוח בדואר רגיל !!

מה גם שבהרבה מקומות שליחה בדואר רגיל מוזילה עלויות .

חברות השילוח נורא מזכירות את חברות הסלולר מלפני כמה שנים ‚ רואים כי טוב וכל פעם סוחטים יותר ומעלים את המחירים ‚ כמו עם חברות הסלולר שהבועה בסוף התפוצצה והציבור לא שכח ולא סלח ‚ גם לחברות השילוח שפשות מתעמרות בכל הלקוחות שלהם זה יתפוצץ בסוף .

פורסם
את העלויות הנלוות אני עוד מוכן לשלם, אבל לא עבור העמיל שלהם. עם כל הכבוד, בשביל זה שילמתי משלוח.

השולח שילם על המשלוח. אתה כנמען, יכול לשלם על העמילות או לבצע זאת בעצמך.

כמו שנכתב כבר, שלם, בפעם האחרונה. בפעם הבאה רק דואר רגיל!

:turn-l:
פורסם

אתה טועה, אני שילמתי על המשלוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פד-איכס,

בכותרת לפעם הבאה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באופן עקיף.

אתה שילמת למוכר, והמוכר שילם על המשלוח.

אם לדוגמה דואר ישראל איבד חבילה מסיבה כלשהי (ולא חסר), השולח צריך להגיש תביעה עבור אותו משלוח ולך אין אפשרות לעשות כלום בנידון, מכוון שלא אתה שילמת עבור המשלוח, אלא מי שבפועל שלח את החבילה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בדיוק , אתה שילמת רק על המשלוח.

על השחרור מהמכס יש דרישת תשלום חדשה.

(כמעט כמו בסרט של יהודה ברקן שהעלה תיירים על הגמל , וביקש מחיר נוסף לרדת מהגמל. המחיר היה על עליה על הגמל ירידה זה מחיר אחר. )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הכל טוב ויפה.

מדוע פדקס לא מציעים לך אפשרות מי ישחרר. הם או אתה.

אפשר לשחרר עצמאית ולשרוף חצי יום, אבל מי שבוחר בפדקס מצפה בד"כ למשלוח מהיר.

• תוכן חדש...