Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל טוב ויפה.

מדוע פדקס לא מציעים לך אפשרות מי ישחרר. הם או אתה.

ממש לא משתלם לשחרר לבד במקרה הזה.

אתה תשרוף חצי יום בנתב"ג , התשלום של המיסים ישאר , כמו כן דמי אחסנה לממ"ן .

בנוסף תאלץ לשלם על רשומון יבוא פרטני בלשכת המסחר שרק הוא עולה כ 140 ש"ח.

ואל תשכח את החניה בנתב"ג

במקרה הזה אין ברירה וצריך לשלם.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הזמנתי

כמה דברים מארהב בערך של 90$ והשולח העביר אותם דרך פדאקס. עכשיו הם דורשים תשלום *מעבר* למשלוח שכבר שילמתי. מצ״ב המייל שנשלח אלי, יש למישהו רעיון איך להיפטר משלל הסעיפים המוזרים האלו?

1zj50l.png

מחיר מעולה, שלם וסע לשלום. אל תשכח ש 66 שקלים מהסכום הם מכס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כך או כך, פדאקס קיבלו את ליטרת הבשר שלהם. לא רואה סיבה מדוע עלי לשלם עבור ״טיפול״, בפרט כשלא מדובר באיזה חלק בטיחותי לרכב (אהמ אנטנה אהמ) או משהו שצריך רישומון מיוחד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא מזמינים בדואר שליחים מחול מישהוא כבר אמר?

היוצאים מהכלל : אמאזון או שילוח דרך buy2usa

המחירים לא זולים כלל, אבל אין הפתעות בעת קבלת החבילה (לוקחים משהו כמו 20 שח אקסטרה על המיסוי)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן: אמרתי לפדאקס שאני לא מתכוון לשלם אף אחד מהעמלות ההזויות שלהם ושיחזירו את החבילה לשולח. החבילה הגיעה היום לשולח ותישלח אלי דרך good ol' usps.

אל תכנעו למנוולים האלה, גם אם זה גורם חוסר נוחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול אספתי את החבילה.

נדרשתי לשלם 58 שקלים מע״מ ו-ז-ה-ו. בניגוד ל66 שקלים שפדאקס רשמו.

לא נדרשתי לשלם אף אחת מה״תוספות״ כמו אגרת מדינה וכל מיני המצאות אחרות. העניין הזה פשוט מרתיח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברור לי שאני לא יכול להשוות את העמלות, אבל התשלומים למדינה צריכים להיות זהים לא?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני נפלתי עם פדקס. המע"מ מחושב גם על המחיר וגם על המשקל. שואלים איך החישוב? אפילו פדקס לא יודעים. אז לפי מה חייבתם? הא... נעשה לך הנחה.

• תוכן חדש...