Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה או 208?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחיפוש מתמשך אחר הסופר מיני ה"מושלמת".

לא מצליחה להחליט בין איביזה לפיג'ו 208.

האיביזה היא חדשה 2016 גרסת הסטייל האוטומטית, נפח מנוע 1000 עם 110 כ"ס.

ה-208 שנת 2014 בגרסת האקטיב, נפח מנוע 1600 120 כ"ס.

נסועה שנתית בסביבות ה9000 ק"מ.

מיואשת ולא מצליחה להחליט איזו עדיפה, עזרה תתקבל בתודה ובשמחה!!!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטעמי האיביזה עדיפה- מנוע וגיר ברמה הרבה יותר גבוהה- היא יותר חזקה וחסכונית ועם אחריות לשנתיים לעומת שנה בפיג'ו כי היא משומשת.

גם האבזור של האיביזה טוב מאוד. מהי רמת הגימור של הפיג'ו?

שימי לב שיש לך 208 חדשה אוטומטית ב-80K.

פורסם
היי,

בחיפוש מתמשך אחר הסופר מיני ה"מושלמת".

לא מצליחה להחליט בין איביזה לפיג'ו 208.

האיביזה היא חדשה 2016 גרסת הסטייל האוטומטית, נפח מנוע 1000 עם 110 כ"ס.

ה-208 שנת 2014 בגרסת האקטיב, נפח מנוע 1600 120 כ"ס.

נסועה שנתית בסביבות ה9000 ק"מ.

מיואשת ולא מצליחה להחליט איזו עדיפה, עזרה תתקבל בתודה ובשמחה!!!

אין מה להתלבט. האיביזה עדיפה, גם אם היא יקרה משמעותית להערכתי מ 208 בת שנתיים. אם המדובר מצד שני ב 208 1.2 טורבו חדשה שנכון להיום זולה מהאיביזה, מרווחת ונוחה ממנה ומצוידת בתיבת הילוכים עדיפה ובשנת אחריות נוספת, התמונה מתהפכת. האיבזור העודף באיביזה יחסית לגירסת הבסיס שבפז׳ו אינו הופך אותה למכונית טובה יותר, רק מאובזרת יותר.

פורסם

חטיבת הכח ותיבת ההילוגים של ה-208 2014 עתיקים ונחותים בהרבה מאלה של האיביזה. ה-208 בקונפיגורציה הזאת גם ממש לא חסכונית.

בדגם החדש עם מנוע הטורבו הסיפור שונה, אבל האבזור - על הפנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כיוון שנהגתי בשניהם לדעתי האיביזה,המנוע חזק משמעותית ומייצר הרבה יותר כיף.

בעיר המושבים של הפיגו יהיו נוחים יותר אך תמיכת צד של האיביזה טובה יותר.

מאחור לפיגו יתרון במרווח ובנוחות המושב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבר 2000 ק"מ שאני על איביזה כמו שציינת בדיוק (DSG) חדשה.

כרגע אין לי שום תלונות, הרכב דיי חסכוני גם עם רגל כבדה, נוסע מפתיע מאוד ביחס למנוע 1000 סמ'ק, מאובזר ונוח.

ממליץ, תמורה מדהימה לכסף.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אבל מצד שני הבנתי גם שהשילוב של מנוע 1600 עם התיבה האוטומטית בעלת 4 הילוכים של פיג'ו גם לא מי יודע מה להיט.

בסופו של דבר בכל רכב יש התפשרות מסויימת על משהו, השאלה היא על מה עדיף להתפשר במקרה הזה..

פורסם

כן, רק שבמחיר הזה ה-208 חסרת כל אבזור וברמת הגימור הגבוהה יותר המחיר מזנק, לכן רלוונטי משומשת כזאת.

פורסם
אבל מצד שני הבנתי גם שהשילוב של מנוע 1600 עם התיבה האוטומטית בעלת 4 הילוכים של פיג'ו גם לא מי יודע מה להיט.

בסופו של דבר בכל רכב יש התפשרות מסויימת על משהו, השאלה היא על מה עדיף להתפשר במקרה הזה..

לגבי הפג'ו אני לא יודע להגיד לך..

מה שכן ה-DSG טומן בעיות רבות וכאבי ראש - וגרוע מכך החברה לא מודה.

בפורום מקביל התקיים דיון ארוך שכלל כמה אנשי חברות ליסינג וכדומה, על פי הנתונים לצורך העניין בחברה שלקחה 300 סקודה אוקטביה 2016 DSG - מתוך כל 45 רכבים ל-41 רכבים החליפו קלאצ'ים כבר אחריי טיפול ראשון... זה נתון פסיכי..

אני מכיר אישית מישהו עם DSG 2016 שהחליפו לו קלאצ'ים ב20 וב45 ושוב יש לו רעידות - ואנחנו מדברים על קלאצ'ים "מחוזקים" כן?

אני אישית החלטתי לקנות ידני וזהו, אם זה לא בא בחשבון תעזבי גירים כפולי מצמדים יבשים

פורסם

מסכים בהחלט. גם אני לא אקח סיכון עם גיר רובוטי לא כזה ולא אחר. החלטתי לחזור לידני רק שלא מצאתי עדיין דגם ידני מאובזר כהלכה.

נהג ותיק

• תוכן חדש...