Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה או 208?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים בהחלט. גם אני לא אקח סיכון עם גיר רובוטי לא כזה ולא אחר. החלטתי לחזור לידני רק שלא מצאתי עדיין דגם ידני מאובזר כהלכה.

מה עם 208 אקטיב ידנית בסוכנות? היה לא מזמן מבצע על הדגם

פורסם
מה עם 208 אקטיב ידנית בסוכנות? היה לא מזמן מבצע על הדגם

שאלתי ואמרו שאין צפי למלאי. מדובר דרך אגב במנוע ללא טורבו בשונה מאקטיב אוטומטית

נהג ותיק

פורסם
המחיר של 208 חדשה לא שונה בהרבה מהאיביזה ואז מדובר כבר במנוע 1200 יותר חסכוני ובתיבה יפנית חדשה.

במבחנים השוואתים דווקא האיביזה חיסכונית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה לגבי מאזדה 2, סביבות שנת 2014? עדיף ללכת על זה?

מדובר בדגם הקודם בסוף חייו.

יתן אמינות תודות למכלולים הותיקים שבו , אבל כבר רואים את הגיל ושהיא מיושנת לעומת התחרות.

עדיף לחפש כבר את הדגם החדש מ2015.

פורסם

ואם מדובר במאזדה 2 2015, עדיפה על פני האיביזה והפיג'ו?

שמעתי פשוט שהמאזדה קצת נחשבת לעגלה ואני אוהבת מדי פעם ללחוץ על הגז.

פורסם

אין לה מנוע טורבו אבל היא בין האטמוספריות המהירות יותר.

החסרון העיקרי שלה זה שהיא צפופה יחסית, מצד שני מקבלת ביקורות חיוביות על הנאה מנהיגה.

פורסם

האיביזה חדשה והפז'ו עם יחידת כוח עתיקה מאוד. מהפז'ו גם סביר להניח שיהיה קשה להיפטר.

למה דווקא בחרת בשני אלה או המילים אחרות מה הצרכים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מחפשת סופר מיני, אני סטודנטית ובא לי אוטו צעיר שיראה טוב יחסית. חשוב לי מאוד האיבזור, בגלל זה חשבתי על האיביזה שהתמורה למחיר יחסית גבוהה אצלה.

פורסם
מסכים בהחלט. גם אני לא אקח סיכון עם גיר רובוטי לא כזה ולא אחר. החלטתי לחזור לידני רק שלא מצאתי עדיין דגם ידני מאובזר כהלכה.

בגלל זה אני נוטה לפולו..

לפותחת האשכול - המאזדה 2 החדשה מאובזרת מאוד ולמען האמת אני דיי בטוח שהיא מהמהירות מבין האטמוספריות (0-100 ב10.7 או משהו בסגנון).

לנו בבית יש מאזדה 2 2013 והתגובה שלה מאוד זריזה, גם אם לא מתכוון ביציאה מרמזור אני תמיד אהיה ראשון (ה-2013 חלשה משמעותית מהחדשה)

פורסם

אני חושב שהאיביזה החדשה נונתנת מענה מעולה,איבזור טוב לצד מנוע חזק מאוד בעיצוב שגם לדעתי היום מרגיש שפונה לצעירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נהגתי על הפג'ו. אבל אני נוהג על האיביזה החדשה ויש לה 2 מצבים:

מצב D - אני קורא לו המצב הזקן :) תגובה איטית מאד של הגז, העברת הילוכים מהירה בקטע מוגזם וחיסכון אדיר בדלק ונסיעה מאד נעימה ושקטה :)

מצב S - יעני "ספורט", תגובה מהירה (יחסית למצערת אלקטרונית כן?) של הגז, משיכת הילוכים, הרגשה יותר כיפית באוטו.

סה"כ אוטו שמאד כיף לנסוע עליו, המתלים קשים, אבל לא יותר מדי - כך שהם נותנים הרגשה ספורטיבית אבל גם מרככים איפה שצריך. הגיר הזה הוא באמת משהו מיוחד - זה כמו לנסוע על ידני רק בלי כל החרא שכלול בידני (מתנצל מראש למי שאוהב ידני...), מערכת טובה.

אבל שוב - רק שנתיים אחריות, יש מחלות ל DSG הזה. זה דגם חדש ועוד לא כל כך ידוע מה הבעיות שלו. צ'מפיון לא ידועים באדיבותם. אז יכול להיות שה 208 (החדשה) פה תהיה בחירה מתאימה אם אהבת את הנסיעה עליה.

• תוכן חדש...