Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיקון היחיד שאפשר לעשות פה זה צבע. תנסה למצוא צבעי זול שיעשה צביעה חפיפה, גם ככה הרכב ישן ולא נשאר לו הרבה להיות על הכביש.

פורסם (נערך)
התיקון היחיד שאפשר לעשות פה זה צבע. תנסה למצוא צבעי זול שיעשה צביעה חפיפה, גם ככה הרכב ישן ולא נשאר לו הרבה להיות על הכביש.

סוזוקי בלנו שנת 97 , 200 אלף ק"מ , סך הכל המצב המכני לא רע לך תדע רכבים בשנים האלו הכל יכול להיות, (מנוע , מזגן הכל עובד , נזילת שמן קלה ) כמו יפנית ישנה וטובה

(Mad in Japan) , מטפל בא כמו שצריך כל 5000 עד 10000 ק"מ , טסט הקרוב הוא האחרון לשנה, לאחר מכן שני טסטים בשנה, אבל עדיין לא משתלם לי לעשות צבע ופחחות (כל הרכב), הציעו לי בעל מקצוע סביר ב1600 שקל כל הרכב (כולל תנור), הרכב עצמו שווה מקסימום 5000-5500 אלף (לאחר צבע ופחחות).

עריכה אחרונה על ידי yager4
פורסם

זה מאוד מאוד יקר.

תחפש מקומות אחרים, אני בטוח יש כאלה מוכנים לעשות את העבודה בחצי מחיר או אפילו פחות.

ואז זה כן משתלם.

פורסם
זה מאוד מאוד יקר.

תחפש מקומות אחרים, אני בטוח יש כאלה מוכנים לעשות את העבודה בחצי מחיר או אפילו פחות.

ואז זה כן משתלם.

יש לך המלצה? (אני מדבר על פחחות וצבע כל הרכב , ירוק מטאלי).

פורסם
זה מאוד מאוד יקר.

ואז זה כן משתלם.

1600 עבור כל הרכב זה יקר?? :shock:

פורסם
1600 עבור כל הרכב זה יקר?? :shock:

גם אני לא הבנתי כל כך למה הוא מתכוון (הצעה היא מפחח בשטחים) , ועוד ניתן להוריד טיפה.

פורסם

צביעה במחיר הזה תהיה ממש ממש לא איכותית.

ממליץ לשקול צביעה בפלסטידיפ, הרבה יותר זול מצביעה רגילה והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

פורסם

לראות את התגובות ופשוט לא להאמין.

1600 שח לצביעה כללית זה זול מאוד,עבודה ירודה ובסיסית,אל תצפה לגדולות,לא צילמת את מצב הטמבונים.

ישנם מספיק אנשים שנפגעו מפלסטידיפ שצבעו אוטו שלם,להתרחק כמו מאש.

פורסם

רכב במחיר כזה לא הייתי מנסה לתקן, מצד אחד תיקון זול זה הדבר היחיד שמשתלם ברכב במחיר כזה אבל מצד שני תיקון זול לא ישפר בהרבה את מראה הרכב ויכול להיות מאוד שאפילו יראה גרוע יותר..

עצה שלי תחסוך את עלות התיקון/צבע ופשוט בעתיד תקנה רכב אחר.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
לראות את התגובות ופשוט לא להאמין.

1600 שח לצביעה כללית זה זול מאוד,עבודה ירודה ובסיסית,אל תצפה לגדולות,לא צילמת את מצב הטמבונים.

ישנם מספיק אנשים שנפגעו מפלסטידיפ שצבעו אוטו שלם,להתרחק כמו מאש.

נפגעו מפלסטידיפ?, מה מהאדים שלו?!, שמע עשיתי כמה פעמים פלסטידיפ על כל הבגאז והורדתי וכל פעם אני מתבאס שכזה יקר כאן בארץ העסק הזה ולהזמין מחול כל כך הרבה זמן, הרכב שלי עוד מעט שנתיים על הכביש, אם תוריד את הפלסטידיפ על הבגאז תראה צבע מושלם אולי סווירל 1 או 2, זה שומר יותר טוב מאוטם לדעתי.

בקשר לצביעה, לדעתי יותר משתלם לחפש את החלק בפירוק, יעלה לך גרושים, הבעיה שחלק במצב טוב בטח יראה מוזר כי שאר הרכב שלך לא במצב טוב..

צביעה של כל הרכב ב1600 שח לדעתי פשוט אל תעשה את זה לעצמך.. תוך כמה חודשים הצבע יתחיל להתפורר להיקרע ולעשות מלא בלאגן שיגרום לך לזרוק את הרכב.. ב1600 שח אין שום עבודת הכנה שום פריימיר שום כלום, ראה את האשכול של הבחור ששילם פי 3 יותר והצבע מתקלף לו, זו דעתי למה שאתה תקבל.

קיצר חפש פירוק או יותר טוב מישהו שרוצה לגרוט את האוטו ולא חסר כאלה, סתם לדוגמא בשבועיים האחרונים היה בחור עם פולו אותו שנתון שמכר כל חלק באוטו ב50 שח, והצבע היה נראה אחלה.. הוא מכר דלתות פנסים ומה שאתה רוצה ב50 שח ולאחר מכן ממה שנשאר לברזל

פורסם

מעולם לא צבעת אוטו שלם בפלסטידיפ,אתה אומר שזה יקר,הבחור שלנו מחפש זול.

אני ראיתי בעצמי אודי s3 שנת 2009 לפני שנתיים בערך שכל הפלסטידיפ התחרבש והיה מאוד קשה לקלף אותו.

בסוף קילפו את כל הפלסטידיפ וצבעו את כל האוטו בצבע רגיל מחדש.

היה מקום שצבע באופן מקצועי רכבים בפלסטידיפ,המקום נסגר.

http://www.vagit.co.il/forum/viewtopic.php?f=20&t=5889

• תוכן חדש...