Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה עם המחיר שהרכב נמכר בסוף ככה או ככה זה מחיר השוק ואין מה לעשות, מה שאני בא לומר כאן זה שהעדפתי את המיקרה על פני ה mg כי חשבתי שיהיה יותר קל למכור וכי האמינות כבר מוכחת + 4 כוכבי בטיחות מול 3 אבל דיי התחרטתי שלא הלכתי על ה mg אל בהמשך הדרך.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לך על מה להתחרט

היית משלם יותר בקניה ומקבל פחות במכירה

אם כבר בהרחבת החור בארנק עסקינן - עדיף היית משקיע באחת הסופרמיני המוזלות דאז (פאביה\איביזה\קליאו\לאזוכר)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עשיתי לפני כמה שבועות ניסעת מבחן על הקומפורט.

נהנתי מכל רגע.

לא רכשתי בסוף מטעמים כלכליים נטו, העדפתי להישאר עם הדייהטסו המזדקנת שלי.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בשורה התחתונה פחות משנה במה השקעתי כי הגודל הכריע ורכבים בגודל הזה פשות לא בנויים למשפחה...

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

ציפור לחשה לי שזה חלק מנסיון להיפטר ממלאי גדול של רכבים שיושבים בבונדד בשורק...

עריכה אחרונה על ידי idan94

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

אף אחד לא מוריד מחירים אם הוא יכול למכור במחיר יותר גבוה.

יש להם מלאי עומד של חלפים כי בקושי נמכרו רכבים. זה רכב עם נקודת פתיחה גרועה מאוד (מותג בריטי כושל במחינת אמינות שמיוצר בסין) ושהשיווק שלו היה לא טוב בלשון המעטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכני או שהם פשוט מצטטים את המבחנים של 2014?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בהתחלה אנשים מתלוננים שיקר להם.

אח"כ מתלוננים שזול מידי.

מה נסגר איתכם.

כל הכבוד ליבואן שמוזיל מחירים.

לא נהגתי מעולם ב MG, אבל במחיר הנוכחי מעניין לנסות.

דרכם של יהודים להתלונן.

פורסם
מיוצרת בסין תאילנד ואנגליה ונמכרת שם.

כחלק מעבודתי אני טס באופן כמעט קבוע לאנגליה ועד כה לא ראיתי את הדגם הזה שם . רק mg אמיתית יצא לי לראות .

פורסם

ברור כשמש שהסיבה לכך שכל אחד מתרץ סיבה אחרת ללמה mg לא מוכר פה יותר היא פשוט כי אין סיבה מוצדקת. נטו דעה קדומה וטמטום. אני מדגיש טמטום כי מי שמעדיף לקנות ביותר כסף c1/aygo/108/citigo/mii או כל פחית ממונעת אחרת בעיניים שלי הוא פשוט מטומטם ולא משנה איזה תירוצים יתרץ לעצמו כדי לשכנע את עצמו.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם (נערך)
כחלק מעבודתי אני טס באופן כמעט קבוע לאנגליה ועד כה לא ראיתי את הדגם הזה שם . רק mg אמיתית יצא לי לראות .

הרכב הזה בזמנו קיבל די שחיטה בביקורות ב-UK

לכן אני לא מתפלא.

עריכה:

מגיב מעלי, באותם ביקורות העדיפו את הסיטיגו מאשר ה-MG3, אז אולי גם מבקרי רכב אנגליים הם גם מטומטמים?

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם
ברור כשמש שהסיבה לכך שכל אחד מתרץ סיבה אחרת ללמה mg לא מוכר פה יותר היא פשוט כי אין סיבה מוצדקת. נטו דעה קדומה וטמטום. אני מדגיש טמטום כי מי שמעדיף לקנות ביותר כסף c1/aygo/108/citigo/mii או כל פחית ממונעת אחרת בעיניים שלי הוא פשוט מטומטם ולא משנה איזה תירוצים יתרץ לעצמו כדי לשכנע את עצמו.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

אני דווקא הלכתי לכיוון שהלקוחות לא מפגרים ולא קונים את קו השיווק שזוהי MG אמיתית , בדיוק כמו שרוב דגמי שברולט בארץ הם ״אמריקאיים״

• תוכן חדש...