Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה אנשים מתלוננים שיקר להם.

אח"כ מתלוננים שזול מידי.

מה נסגר איתכם.

כל הכבוד ליבואן שמוזיל מחירים.

לא נהגתי מעולם ב MG, אבל במחיר הנוכחי מעניין לנסות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהתחלה אנשים מתלוננים שיקר להם.

אח"כ מתלוננים שזול מידי.

מה נסגר איתכם.

בארץ זה המצב התקין. אם מישהו מתלונן כל הזמן, סימן שהכל בסדר. אם לא מתלונן, כניראה יש בעיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טרייד אין במחיר מחירון? הצחקתם את כל מי שניסה לעשות אצלכם טרייד אין. הרי ברגע שמדברים על טרייד אין הרכב הנרכש קופץ חזרה למחיר המחירון שלו (עוד כעשירייה).

חושב שזה מאפיין רק את לובינסקי?

תנסה את קרסו: ניסו להלביש עלי "טרייד אין במחיר מחירון" לסניק שלי, אבל על הסניק החדשה שרכשתי הם רצו בפורמט הזה את מחיר המחירון המלא שלה (170,000 ש"ח) = מחיר בו לדעתי הם לא מכרו אפילו רכב בודד (ה"מבצעים" התמידיים שלהם הם בין 145-155 אלף).

פורסם
אני אחראי לחיים שלי, אני מנהל את החיים שלי, אני מנהל את האושר שלי ואת העושר שלי - לא אף אחד אחר.

אתה נשוי?

לפי המשפט המצוטט התשובה חייבת להיות לא :-o

מעולה!

ומה עם בעלי C4?

כי כשהגעתי לאולם תצוגה נאמר לי שה C4 הקודמת חרא של רכב ואין להם מה לעשות איתה אז הסכימו לקחת אותה ב 30% פחות מהמחירון לפני בדיקה ובגלל שזה טרייד אין אז גם כל ההנחות על הרכב החדש בוטלו.

WAIT, WHAT?

נציג של סיטרואן, אמר לך שסיטרואן דור קודם רכב לא טוב, ולכן לא יתנו לך מחירון?

הולי שיט. מה עם קצת אמונה במוצר. DAMN.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חושב שזה מאפיין רק את לובינסקי?

תנסה את קרסו: ניסו להלביש עלי "טרייד אין במחיר מחירון" לסניק שלי, אבל על הסניק החדשה שרכשתי הם רצו בפורמט הזה את מחיר המחירון המלא שלה (170,000 ש"ח) = מחיר בו לדעתי הם לא מכרו אפילו רכב בודד (ה"מבצעים" התמידיים שלהם הם בין 145-155 אלף).

אני קיבלתי בקרסו טרייד במחיר מחירון על מגאן 2 בת 6 ידנית ועוד הנחה יפה מאוד על הפלואנס אבל זה היה לפני כ 5 שנים. לא יודע מה קורה היום.

דוגמא ליבואנים אחרים שעל אותו האוטו הציעו לי טרייד בין 40 ל 60% מהמחירון (אותה סיטרואן) ומחיר החדש לא חזר למחירון אלא הועלה בין 2000 ל 3000 ש"ח בלבד כתלות ביבואן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום לכולם,

אנחנו קוראים כאן הרבה התלבטויות שקשורות למכוניות לצעירים, אבל לא רק, בטווחי המחירים עד סביבות ה 70,000 ש"ח.

כידוע, אחת המותגים שאנחנו מייבאים הוא מותג MG המיובא על ידינו, שכמעט ולא עולה לדיון בפורום, למרות מבחן דרכים מוצלח שנעשה לו כאן בעבר.

מנהל המותג החדש שנכנס לתפקיד לא מזמן, מר ניר ששון, כבר חושב על פעילויות שונות עם הפורום, ואם יש לכם רעיונות לפעילויות כאלה, נשמח אם תשתפו אותנו.

אולם התצוגה החדש שלנו בשורק (במתחם שבו כבר התארחתם באירוע של סיטרואן) עבר כמה שינויים, ובמרכזו MG-TF (מנוע מרכזי, הנעה אחורית!!!) לתצוגה בלבד. לצערנו הרכב לא יכול לעלות על הכביש מטעמי רישוי, תמונות שלו נצרף בהקדם.

בינתיים, על מה אנחנו מדברים –3 MG רכב סופר מיני במידותיו, מנוע 1.5 ליטר, 106 כ"ס, תיבת הילוכים ידנית בלבד, חמש שנות אחריות מלאות מפגוש לפגוש (!) , התחייבות בכתב לטרייד אין במחיר מחירון, חמישה מושבים, מרכב האצ'בק מעוצב, מגוון צבעים ועיצובים.

בכל הגירסאות 6 כריות אוויר, HILL HOLD, ועוד.

שתי גירסאות:

דגם קומפורט (המפואר) עם רשימת איבזור אינסופית – קרוז קונטרול, חישוקי סגסוגת (ג'אנטים מגנזיום), חיישני אורות וגשם, חיישני רוורס מקוריים מהמפעל, בקרת אקלים, ועוד ועוד, ודגם הקלאסיק הבסיסי יותר.

הקומפורט – מחיר קטלוגי 69,400 ש"ח- מחיר מבצע 62,900 ש"ח לסגירה.

הקלאסיק – מחיר קטלוגי 64,400 ש"ח, מחיר לסגירה 54,900 ש"ח.

מדגישים – 5 שנות אחריות מלאות (מהנתונים שיש לנו, החלפים של המכוניות האלו עומדים ללא שימוש במחסן), וטרייד אין במחיר מחירון.

אתם מוזמנים להתרשם מהאתר שאנחנו בונים כרגע למותג.

חושבים שהיא נחותה מהאלטרנטיבות? חושבים שעדיף משומשת בת שנתיים? מזמינים אתכם לנסיעת מבחן להתרשם באופן אישי, בלי התחייבות מצדכם כמובן.

כרגע נסיעות המבחן זמינות לנו בשורק (ראשון לציון), בבאר שבע ובירושלים.

בברכה,

צוות לובינסקי

תעשו לי טרייד אין במחיר מחירון ל308 שמכרתם לי ב2011 והחזרתם לקוח שכבר רכש מימכם בעבר 5 רכבים ושוקל לעזוב.

פורסם

הנציג אמר שהמגרש שלו מלא ב C4 שהוא לא מצליח למכור ושזה רכב חרא, אבל החדשה מדהימה.

אגב, הוא גם עדכן שהמחיר שאקבל עליה אחרי הבדיקה יהיה הרבה יתר נמוך כי גם כשהן יוצאות מהמפעל יש להן בעיה בגיר וחיישנים.

אני לא יכולה לתאר לך איזה תחושות עברו לי בגוף אחרי השיחה עם הנציג.

עוד במיוחד שאמרתי לו בפירוש שאם הוא נותן לנו הצעה טובה אני סוגרת איתו באותו רגע על הרכב. (וההצעה שחשבתי עליה לא הייתה בשמיים, הייתה פשוט הגיונית משהו כמו 7000 שח הפרידו ביננו.) וזה עוד היה לפני המבצע האחרון של הC4, זה היה מבצע הרבה פחות טוב.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בהחלט מגיעה מילה טובה לצוות לובינסקי על השיתוף כאן ועל זה שהם קשובים ואפילו מוכנים לקבל עצות, דבר נדיר במחוזותינו.

עד כמה שזה ישמע מוזר, הנכס הגדול של MG הוא העבר המפואר שלה, ורק חבל שזה אינו רלוונטי להיצע הנוכחי שלה.

הורדת המחיר מבורכת, ונקווה שהיא תעניק זריקת מרץ למכירות, כי סה"כ התמורה מצויינת, גם מול המתחרות.

ואם ב MG עסקינן, אקנח בחידה - מה המכונית המהירה ביותר שנשאה את הסמל המתומן ?

וזו לא ה FT.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה נשוי?

לפי המשפט המצוטט התשובה חייבת להיות לא :-o

WAIT, WHAT?

נציג של סיטרואן, אמר לך שסיטרואן דור קודם רכב לא טוב, ולכן לא יתנו לך מחירון?

הולי שיט. מה עם קצת אמונה במוצר. DAMN.

הם עושים את זה תמיד , רציתי לרכוש פיקאסו חדשה ולעשות טרייד על שלי והם סיפרו לי כמה שלי נחותה ואין לה שוק.

היה שם סוכן אחד ישר שהמליץ לי לרכוש סניק מהמתחרים בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

וואו, הסיפורים שלכם מזעזעים. אם סוכן שלי היה מדבר כך היה חוטף בעיטה בתחת.

הייתי מצפה לדבר כזה מסוחר רכב לא נציג של יבואן. מילא תגיד אני מצטער המחיר הסופי שאוכל לתת על הרכב זה ככה וככה, אבל להגיד שזה חרא רכב. ואז מה, בעוד 3 שנים תגיד שהדגם הנוכחי חרא רכב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, הנציג הראה לי מכונית שכביכול עם נתונים דומים לשלי (רק ששלי יד שנייה פרטית עם היסטוריה מלאה והוא הראה נבלות יד 4 יוצאת ליסינג או השכרה) שהוא מוכר במחירים יותר נמוכים. בגלל שהייתי עם אשתי והיא כמעט האמינה נכנסתי בבית לאתר של חלובינסקי טרייד ופתאום המחירים שונים לחלוטין.

בקיצור, מי שלא מאמין ולא תומך במותג שלו ועוז מזלזל באינטיליגנציה של הלקוחות הפוטנציאליים שלו יכול ללכת לחפש אותי כי לקוח שלו אני לא אהיה.

ושלא תבין לא נכון. הניק פפה באמת משתדל ואני מאמין ליבואן שהוא רוצה תמונה אחרת אבל הרושם שלי הוא שהוא לא יודע איך עושים את זה ואישית אותי זה עוד יותר מרתיע מיבואן שאומר זה מה שאני וכולכם על ה%&ן שלי. תרצו תקנו לא תרצו לא תקנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
דווקא בעיני הבעיה היא במוצאו של הרכב ובשאלת הבטיחות שלו - האם עבר מבחן ריסוק מוכר? מה היתה תוצאתו?

3 כוכבים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
...

ואם ב MG עסקינן, אקנח בחידה - מה המכונית המהירה ביותר שנשאה את הסמל המתומן ?

וזו לא ה FT.

תבחר:

11286837826_e6f33718e0_b.jpg

:lol:

• תוכן חדש...