Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בעיני הבעיה היא במוצאו של הרכב ובשאלת הבטיחות שלו - האם עבר מבחן ריסוק מוכר? מה היתה תוצאתו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שואל אותך שאלה, פייר

קנית עכשיו את הקקטוסולר בכמה ? 100?

עוד שנתיים אתה רוצה להשתדרג ומגלה שלובינסקי מוכרים את אותו הרכב ב80.

כן, 100.0 אש"ח.

קיבלתי החלטה שהיתה נכונה לאותו היום בו קיבלתי את ההחלטה.

כשארצה להחליף את הקקטוס אקבל את החלטה שתהיה נכונה לי באותו הרגע.

רק אני אחראי למה שקורה איתי. לא לובינסקי.

יורידו את המחיר ל 80.0, האוטו מתאים לי, סבבה, אקנה עוד אחד כזה ב 80.0 ואמשיך לחייך.

אי אפשר לחיות כל הזמן בתחושה שעוד רגע יהיה משהו יותר טוב.

אני אחראי לחיים שלי, אני מנהל את החיים שלי, אני מנהל את האושר שלי ואת העושר שלי - לא אף אחד אחר.

אגב, מזכיר לך שאני שגריר קיה...כשבאתי להחליף את הריו, חיפשתי משהו אחר, לא התאים שוב עם קיה, עוברים הלאה. אם היה דאסטר דיזל חדש ב 100.0 אש"ח - כנראה שלא הייתי היום עם קקטוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ברור שזה עולה כסף, גם ה 13 אלף שחתכו במחיר זה כסף.

הטריקים שהם עשו עם סיטרואן עובדים כי זה סיטרואן, זה קצת יותר נחשק מMG עם כל הכבוד לסיניים.

שואל אותך שאלה, פייר

קנית עכשיו את הקקטוסולר בכמה ? 100?

עוד שנתיים אתה רוצה להשתדרג ומגלה שלובינסקי מוכרים את אותו הרכב ב80.

אתה ב80 כבר לא תמכור, אולי 65, כנראה פחות.

לא תתבאס?

אם כל השוק יורד מה אכפת לי?

אני מוכר בזול אבל גם קונה בזול. אם הייתי פראייר וקניתי מוצר שמחיר גבוה מידי זו כבר בעיה שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דיסקטד5,

הלוואי על כולנו גישה כל כך חיובית לחיים.

לי אישית אין את החופש הכלכלי לחשוב ככה, בהתחשב בקהל היעד של המג3 (רווקים \ משפחות צעירות) אני מאמין שגם שם מדובר על אנשים שהאושר והעושר שלהם נפגע משמעותית מהורדת מחיר ניכרת, לכן כדאי לחשוב בכיוון של רכבים ששומרים על ערכם טיפה יותר טוב.

אפרופו דאסטר, לא אמרת שבחיים לא תקנה רכב מקרסו?

נהג לילה,

אם כל השוק יורד בזמן שאתה בעלים של הרכב שיורד אני די בטוח שכן יהיה לך אכפת.

או שלא?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קרסו זה שיקוץ מבחינתי, אבל הדאסטר הוא רכב נפלא לדעתי, אז למנוע מעצמי רכב שאני חושב שהוא נפלא בגלל היבואן?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שרשמו, אין על מה להתבאס, אתה קונה מה שמתאים לך בתור צרכן כרגע

לא מתאים לך ההורדת מחירים? תקנה יד שניה או רכב עם 0 קמ יד ראשונה, ככה יהיה לך פחות להתבאס.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לכל המלינים על ההוזלה:

א. אלו הם החיים. הם טעו בתימחור, לאט לאט האסימון נפל, ועכשיו הגיע תיקון מתבקש. מעצבן? כן. אבל אלו החיים.

ב. צריך לזכור דבר נוסף, מי שקנה ב100 רוצה למכור אחרי שנתיים ב80, אבל מגלה שהמחיר צנח והוא יכול למכור ב60, צריך לזכור שהמחיר צנח גם עבורו, והוא עדיין יכול להוסיף 20 [ולא 40] ולרכוש חדשה.

נכון שזה לא שיקול אבסולוטי, כי זה לא נכון במקרים שרוצים לרכוש משהו אחר או סתם צריכים את הכסף, אבל זה מקהה במעט את תחושת ההפסד. באותה תוספת כמו מקודם ניתן לרכוש את אותו רכב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• ספונסר פורום
פורסם
מורידים מחירים ומעדכנים את הקונים הקודמים שהם גם זכאים לטרייד אין במחיר מחירון ולתנאים מועדפים כשזה יקרה.

בימים האחרונים קיבלו כל רוכשי ה MG3 בעבר מכתב ובו אנחנו מעדכנים אותם שגם הם זכאים לטרייד אין במחיר מחירון במידה וירצו.

פורסם

נהג לילה,

אם כל השוק יורד בזמן שאתה בעלים של הרכב שיורד אני די בטוח שכן יהיה לך אכפת.

או שלא?

לא.

אני הרי מוכר כדי לקנות אחר. אם ההפרש בין חדש למודל שלי הוא 20% השאיפה שלי היא שהמחירים ירדו כמה שיותר. ככל שהמחיר יותר נמוך ה 20% האלה הם פחות כסף.

פורסם

מעולה!

ומה עם בעלי C4?

כי כשהגעתי לאולם תצוגה נאמר לי שה C4 הקודמת חרא של רכב ואין להם מה לעשות איתה אז הסכימו לקחת אותה ב 30% פחות מהמחירון לפני בדיקה ובגלל שזה טרייד אין אז גם כל ההנחות על הרכב החדש בוטלו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לדעתי, במותג לא מוכר כמו MG עם בעיית תדמית וסחירות עתידית,

יש לשקול כלי קיצוני כמו buy back.

בזמנו היה קיים בלאנצ'יה ובעוד כמה מותגים/ דגמים עם בעיה דומה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ומה שיותר מעהיין זה שיבואנים אחרים (לפחות השלושה האחרים שאני נכנסתי איתם למשא ומתן) נתנו הצעות יותר טובות ל C4 ולא העלו כל כך הרבה את מחיר הרכב החדש.

יתרה מכך, את ה 208 הציעו בעיסקת טרייד אין בתוספת יותר גדולה מאשר אותה עסקת טרייד אין ל C4 החדשה.

פורסם (נערך)

אני חושב שהמותג MG בארץ נמצא בפספוס גדול מאוד מבחינת הזדמנות קהל היעד.

עם 2 דגמים בלבד, אין למעשה מבחר.

נניח בא לקוח פואנציאלי לאולם תצוגה. מה יציגו לו? רכב מיני ותת משפחתית ללא מבחר מנועים?

בחו"ל יש MG6 עם מנוע דיזל 1.9, יש GS שהוא קרוסובר עם מנוע 1.5 טורבו.

צריך מבחר דגמים ומבחר מנועים כדי להתאים לקהל יעד יותר רחב. יש עכשיו תחרות מאוד חזקה בשוק וזה לא פשוט להכניס מותג חדש עם מוניטין שעדיין לא נבנה.

אנשים עכשיו מחפשים לקנות קרוסוברים או רכבים טיפה גבוהים ו/או עם מנוע דיזל, כי זה מה שבאופנה. לMG יש מה להציע בתחום (הרכב גם ניראה אקרקטיבי), אבל משום מה הדגם לא מוצע עדיין בארץ. אני מקווה שהיבואן ישקול להרחיב את רשימת הדגמים וגם דגמים עם מנועי דיזל.

אגב, MG550 עדיין מיוצרת תחת המותג ROEWE, יש גם אפשרות למנוע דיזל. אני חושב שבמחיר הנכון לרכב כזה (או כמובן לMG6 שמבוססת אליו) יש מקום גם בשוק הישראלי. אם נניח הרכבים האלו היו מצליחים בתור מונית, אני חושב שזה היה מעלה פופולאריות של המותג. יש אפילו 550 הייבריד וזה לדעתי במחיר הנכון יכול לענין גם קהל יעד פוטנציאלי.

דיסקליימר: אני לא מומחה בתחום התחבורה או שוק הרכב. מה שנכתב אינו מהווה יעוץ, אלא חוות דעת אישית ובלתי מקצועית שלי שאין להסתמך עליה לקבלת החלטות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...