Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך שזאת תהיה mg אמיתית כי זאת לא. זה רכב סיני ולכן הדעות הקדומות. מרשה לעצמי להשתלח כי הייתה בבעלותי סיטיגו, ונהגתי כמה פעמים על ה108 ועל הmg.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך שזאת תהיה mg אמיתית כי זאת לא. זה רכב סיני ולכן הדעות הקדומות. מרשה לעצמי להשתלח כי הייתה בבעלותי סיטיגו, ונהגתי כמה פעמים על ה108 ועל הmg.

נו אז קנית?

פורסם

כי הלקוח הישראלי היה רץ לקנות mg אמיתית בהמונותיו? זה כמו שאלפא מחלידה ולפיאט יש בעיות חשמל וכו', גם אם הייתה mg אמיתית הקהל הישראלי לא היה רץ לקנות אותם.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
כי הלקוח הישראלי היה רץ לקנות mg אמיתית בהמונותיו? זה כמו שאלפא מחלידה ולפיאט יש בעיות חשמל וכו', גם אם הייתה mg אמיתית הקהל הישראלי לא היה רץ לקנות אותם.

Sent from my MX5 using Tapatalk

אין ספק שהוא רץ לקנות את את ה mg, הם עושים מבצעי כסאח בשביל הכיף

פורסם

MG המקורית הרוויחה את המוניטין שלה ביושר, כמו שאר הסחורה הקלוקלת של בריטיש לילנד.

הנוכחית (לפחות ה-MG3) נתקלת בחשדנות טבעית כמו כל מוצר חדש וגם התמחור המקורי לא עזר לחדירה לשוק.

העדר מוניטין בשילוב עם טכנולוגיה מיושנת דורש תמחור הולם - המחיר לאחר ההנחה משקף זאת. לא מדובר במציאה.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

פורסם

עכשיו מדובר במציאה, אפילו מציאה ללא מתחרים הייתי אומר. אני לא קניתי כי עם התמחור הקודם העדפתי איביזה ידנית ובסוף העלתי את התקציב וקניתי 208 GTI משומשת.

מול המכוניות בקטגוריית המיני, כמובן שאין לה מתחרות לדעתי.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לקטנות של VAG יש 5 כוכבים בטיחות, לסינית יש 3, מי שרוצה רכב יותר בטיחותי הוא מטומטם בעיניך?

הסינית לא חסכונית בעליל, הVAGיות והצרפתית מציגות צריכת דלק של רכבי דיזל כמעט, מי שרוצה לחסוך בדלק הוא מטומטם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא רק זה, בהשוואה שעשו בין ה-MG לסיטיגו עם ה-75 כ"ס, למרות הנחיתות בכ"ס, עקב המשקל הנמוך, הזמינות מומנט הטובה יותר, והעברות ההילוכים היותר מהירות, הסיטיגו בפועל מרגישה יותר מהירה מה-MG בכול מצב, חוץ מתאוצה של 0-100.

פורסם
לקטנות של VAG יש 5 כוכבים בטיחות, לסינית יש 3, מי שרוצה רכב יותר בטיחותי הוא מטומטם בעיניך?

הסינית לא חסכונית בעליל, הVAGיות והצרפתית מציגות צריכת דלק של רכבי דיזל כמעט, מי שרוצה לחסוך בדלק הוא מטומטם?

ההנחה שיותר כוכבי בטיחות משמע יותר בטיחות שגויה. הדירוג מסתמך על הרבה אלמנטים שלא בהכרח מצביעים על רמת הבטיחות. אלמנטים כאלה יכולים להיות בקרת סטייה מנתיב, חיישני חגורות וכו'. מעבר לזה הרכב יותר גדול כך שבלי להתחשב בעמידות שלדה וכריות אוויר נק' הפתיחה שלו כבר טובה יותר. הסיטיגו פשוט לא מאיצה טוב יותר, פחות או יותר הרכב הכי עצל שדרך פה, לפחות מההתרשמות שלי. בקשר לחסכון בדלק, צריך נסועה משמעותית יחסית כדי לכפר על ההפרשים בעלות, מה שבדרך כלל לא קורה ברכבי מיני. בלי קשר, כחבילה וגם אם לא עדיפה בכל פרמטר בלי יוצא מן הכלל, הmg עדיפה על רכבי המיני מההתרשמות שלי כי בסופו של יום, בנאדם שחשובה לו רק הבטיחות, מוטב לו שילך ברגל מעבר למעקה הבטיחות וגם אם בחר להתנייד בכלי בטיחותי, הכלי הזה בטח לא יהיה סיטיגו.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

אתה ראית את המבחנים בNCAP או שאתה סתם מצטט מ"המדריך לשיווק נכון של MG 3"?

ה crash dummies ניזוקו יותר בMG3, הרבה יותר, אפילו סבלו מצליפת שוט.

הסיטיגו יותר חסכונית בכל תוואי נסיעה שלא יהיה, מחיר הקניה שלה זהה ל MG 3 וירידת הערך יותר נמוכה יותר כי יש ביקוש למותגים האלה. (סקודה\סיאט)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מערכת סטיה מנתיב וכו' ועוד איך מעלים את בטיחות הרכב. לא את התוצאה במבחן הריסוק אבל את הבטיחות כן.

אם מדובר במציאה או לא זה מאוד תלוי בקונה הספציפי, רצונותיו וצרכיו. יש כאלה שבשבילם זו אחלה עסקה ויש כאלה שבשבילם זו עסקה גרועה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
MG המקורית הרוויחה את המוניטין שלה ביושר, כמו שאר הסחורה הקלוקלת של בריטיש לילנד.

אתה טועה.

MG הרוויחה את המוניטין החיובי שלה ביושר, כי ייצרה מכוניות ספורט עממיות ומהנות לנהיגה, שבניגוד לתוצרת הקלולקלת של BL באותה העת, היו איכותיות ואמינות.

MG הרכיבה את מכוניותיה במפעל נפרד בעיר אבינגדון, ובקרת האיכות בו היתה טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

אני מכיר קצת אחרת, אבל יכול להיות שאני טועה. יכול להיות גם שאני מערבב עם דיווחי האמינות מתקופת רובר (או שאתה רוצה להפתיע אותי שוב עם האמינות המרשימה של ה-MGF?)

מפתיע אותי לשמוע ששלוחת אבינגדון לא סבלה מהבעיות הרגילות של BL - סכסוך בלתי נגמר בין ההנהלה והוועד, מהנדסים לא סגורים על עצמם ועובדים חסרי מוטיבציה.

תוספת - קראתי קצת בדרך לאוטו - אמינות זה עניין יחסי. MG אולי היו אמינים ביחס לשאר תוצרת BL, אבל זה כמו להגיד שברלינגו דיזל אטמוספרית היא מהירה ביחס לעגלה עם סוס.

דיווחי האמינות של MG מתקופת רובר הם על הפנים.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...