Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן שבת שלום

חודש הבא נוסע לאילת וקבלתי החלטה לנסוע עם המאזדה 3 שלי שנת 2004 עשתה 214K מטופלת טוב

עיר מוצא: יבנה

יעד: אילת

רציתי שתתנו לי המלצות לעצירות בדרך לאילת, תכננתי לעצור בבאר שבע מצפה רמון ויטבתה,

המסלון שנתן לי הוויז זה

15dnizgcmmz1.png

2xc3omgj1uzu.png

ljmjmmnzn2fj.png

ברצוני לעצור להתרעננות לעצירה של 20 דק חצי שעה לשתות קפה ככה בכיף לאכול בקטנה בעיר באר שבע ולהמשיך למצפה רמון לעצירה הבאה לאותו מטרה כמו בבאר שבע אבל עם לתדלק תאוטו

*** תאוטו = את האוטו *** ואז להמשיך ליטבתה ואז אילת

אני מפחד להכנס לשטחים ערביים בטעות

עריכה אחרונה על ידי Smiley96
פורסם

המסלול שלך הגיוני. העצירות שאתה מתכנן דומות לעצירות שאני עושה - בדרך כלל אני מדלג על העצירה של באר שבע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ממליץ לך דלג על העצירה בבאר שבע - לא עוברים בעיר,

בנסיעה לאילת נוסעים בעוקף באר שבע.

עצירה להתרעננות במצפה רמון (תוך הסתכלות בנוף) כדאית.

פורסם

שלוש עצירות בשלוש שעות וקצת? זו נסיעה מאד קצרה יחסית...באופן אישי הייתי מסתפק בעצירה אחת איכותית - אולי ביטבתה.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יטבתה קרובה מאוד לאילת. עצירה במצפה רמון היא בהחלט מתאימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק מצפה אמור להספיק במידה ותהיה אחרי שינה טובה.

אם ילדים עקשנים גם יטבתה. או אם אתה עייף.

סה"כ 3 שעות נסיעה, היו תקופות שהייתי עושה את זה כל יום. לא נעים אבל אפשר להתגבר עם מעט מאמץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בד"כ עוצר באיזור המכתש ונהנה מהנוף או יוצא לטיול רגלי קצר באיזור החולות הצבעוניים (או המנסרה שבסמוך).

יוטבתה רק אם ממש חייבים.

ד"א - אין שום בעיה לעשות את הנסיעה הזאת באופן רצוף. רק תדאג לעלות על ההגה עירני ולא מיובש.

פורסם

זו נסיעה ממש קצרה לדעתי. אין צורך ב3 עצירות. ממליץ לעצור במכתש וכמובן בצומת תמנע לסוע קצת בשטח ולהגיע לאגם הנעלם, מקום יפה במיוחד!

פורסם

מספר העצירות - בהתאם לנהג, הקהל, מזג האויר והרכב.

בנסיעה עם ילדים צריך לתכנן עצירות כל שעה, עדיפות למקומות בהם גם אפשר לטייל.

בנסיעה לבד\זוג אפשר למשוך יותר.

אישית בנסיעה כזו הייתי עוצר פעם ראשונה בב"ש\שדה בוקר\מצפה רמון, פעם נוספת לתצפית ושתיה קרה בירידה בהרי אילת (יש מצפה נהדר ליד איזה בסיס צבאי, עם מבט נפלא לערבה), ואם אני עייף גם באיזה מקום בין קטורה ליטבתה.

אישית אני נוהג לתדלק במצפה רמון למרות שהתחנה יקרה, אבל זה נובע מכך שאני יוצא מחיפה ושונא לראות את המחט מתחת לחצי, במיוחד כאשר בין מצפה לקטורה מפרידים כ-100 ק"מ בלי תחנת דלק.

ובכל זאת כמה עצות:

1. לבדוק דלק\שמן\מים\לחץ אויר לפני היציאה לדרך.

2. להצטייד בקצת מזון (פירות, סנדויצ'ים) ובעקר בהרבה מים, רצוי בצידנית עם קרחום. מניסיונה המר של אחותי, שנתקעה ברכב עם ילדים בחום של הנגב וחיכתה כמה שעות לחילוץ. גם תרמוס קפה לא יזיק.

3. להחליט מראש אם יש משהו שאתה רוצה לראות בדרך. מדובר באיזור עם הרבה אתרים נחמדים ומעניינים ששווים ביקור, אם זה מה שמעניין אותך.

4. אישית אני מעדיף לצאת מוקדם מאד בבוקר, וכך לצמצם את הנהיגה בשעות שיא החום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק אני שמתי לב שהווייז מכניס אותו לבאר שבע - כי הוא נותן לך מסלול דרך אשקלון ונתיבות ואז אתה נכנס לבאר שבע מאיזור חצרים.

במקום זה אני הייתי עולה על כביש 7 ומשם כביש לכיוון דרום, בהתפצלות אחרי דבירה ממשיך בכביש 40 עד צומת גורל ומשם עולה על עוקף באר שבע.

אם אתה נהג לא מיומן אל תיסע דרך מצפה רמון, אלא דרך דימונה - אמנם דרך יותר עמוסה, אבל עם פחות עיקולים בנסיעה (חוץ מאלה שלפני צומת הערבה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא נסחפת קצת "אם אתה לא נהג מיומן..."? המיומנות הנדרשת במסלול הזה היא בסיסית ביותר - לדעת לסובב את ההגה בסיבוב ולתפעל את הדוושות על פי הצורך.

באופן אישי אני ממליץ על עצירה בפונדק של נאות סמדר. מקום עם אווירה שונה שמבוסס ברובו על התוצרת המקומית (אורגנית בחלקה).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
ברצוני לעצור להתרעננות לעצירה של 20 דק חצי שעה לשתות קפה ככה בכיף לאכול בקטנה בעיר באר שבע

אני מפחד להכנס לשטחים ערביים בטעות

שטחים ערביים מפחידים אותך אבל באר שבע לא? :shock:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה פשוט, אם אתה עם ילדים והם נרדמו...לא עוצרים (משתינים לבקבוק). ללא ילדים? מצפה רמון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...