Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע פעם בשנה מרחובות (מהשכונה הכי קרובה ליבנה...) לאילת, עם האישה ושתי בנות. קודם כל - בהחלט עדיף המסלול המוצע מאשר דרך כביש הערבה. שנית, כפי שכבר ציינו כאן, העצירות שאתה מתכנן נשמעות כמו מישהו שמנסה לדחות את ההגעה לאילת כי מחכה לו שם משהו לא נעים...

וברצינות - עצירה אחת במצפה רמון מספקת בהחלט, תתרענן עם מנוחה אוכל ושתייה, תאכיל את היעלים על שפת הצוק (אחלה נוף!) ותמשיך ליעד.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

יש עוד מקומות נחמדים לעצור בהם - שדה בוקר (חניון הרועה), עבדת, סטיה קטנה לאגם ירוחם - כולם לפני מצפה רמון. מעבר לכך הפסקות בהתאם לעייפות, רעב ושאר דרישות פיזיולוגיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לעצור בבאר שבע בשום פנים ואופן. העיר פקוקה ובאמת שאין טעם לעצור בעיר או להכנס אליה, עיכוב לא נעים.

כיום, עשו שדרוג משמעותי למערכת הכבישים לנסיעה לבאר שבע, אתה יכול ואפילו מומלץ לעלות על כביש 6 לדרום, מכביש 7 (זה חינם) והצומת של בית קמה בוטלה מזמן, ישנם כבישים רחבים איכותיים וכביש לעוקף באר שבע.

יש מספיק מקומות לעצור כפי שאמרו, אבל אחריי באר שבע בוודאות.

כמו כן, הכביש לערד שודרג גם כן ובעל 2 נתיבים ברוב המקומות לכל כיוון, אין ספק שבמהלך ה 5 השנים האחרונות, מערכת הכבישים עברה שם שדרוג רציני.

לדעתי? מיבנה, בצומת אשדוד הצפונית, תסע לכיוון כביש 7 (גם שם, כביש רחב ומהיר כיום, הכל עבר שדרוג) ועלה על כביש 6, עניין של כמה דקות בדיוק, ואז תוכל לשייט על 100-120 תלוי מה שתרצה, ומבלי שתשים לב, אתה תעקוף את באר שבע תוך פחות משעה ותהיה כבר הרחק בדרום.

פורסם

קודם כל מצטרף להמלצה לכביש 7 ו 6.

שנית, עזוב תכנונים וסע. תרגיש עייף תעצור במקום הכי קרוב ואם לא אז ממשיכים.

כשאני לבד עושה את זה בלי עצירות (לרוב כשאני לבד זה לנסוע מוקדם בבוקר ולחזור בערב). זו לא נסיעה כזו נוראה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באר שבע פקוקה? ממתי ועל ידי מי?

אני גר כאן כבר שנה והפקקים היחידים שראיתי היו במקרים של תאונות או עבודות בכביש.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

פקקים זה עניין יחסי.

כשאני צריך לחצות אותה מכיוון יד מרדכי זה בערך 20 דקות וזה המון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מילר - בשביל זה אתה צריך בצמוד ציוד של "מוצאות".

אני מעדיף לנהוג בלי לחצים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסעתי השנה ביוני לאילת ולא עצרנו (ממיקום קרוב אליך) בכל מקרה עם חשקה נפשך בקפה במלון בראשית תעשה עתירה לקפה מול הנוף,

מומלץ ומדהים!

פורסם
לנהוג עם עצירות נשמע בעייתי.

או! חשבתי שאני היחיד שהבין ככה את הכותרת.

3 שעות נסיעה לא מצריכות עצירה - בקיצור, מה שקספר אמר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נסעתי בסופש האחרון לאילת מיבנה, דרך כביש הערבה.

בדרך הלוך עשיתי עצירה ביוטבתה, בדרך חזרה עשיתי עצירה בעין בוקק + טבילה בים.

לא רואה סיבה ליותר עצירות מזה.

אה גם עצרתי בערד בדרך חזרה לקנות מים אבל זה סתם כי אני לא חישבתי נכון..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...