Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנו.

אקסאונד, אשדוד ופרדי.

אני מבקש להשאיר את השרשור הזה מרוכז במערכת שלך ולא בשום נושא אחר.

אקס סאונד מוזמנים לתת חסות ולפרסם בעצמם. נושא השרשור הוא המערכת שלך ומהרגע, אם הנושא הזה יקבל נופח אחר הוא ינעל.

השירשור לא נועד למטרה פרסומית הוא מרוכז אך ורק במערכת, אחד ביקש לדעת מי המכוון, היתי צריך לשלוח לו הודעה פרטית ולא לשים את זה בשירשור, טעות שלי...

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שיש לו יציאה אופטית, אני ישאל את המכוון שלי, יכול להיות שיהיה לי תכנון עתידי לזה אבל ביינתיים אני עובד עם מה שיש לי כרגע מקדימה

אתה חושב דברים לא נכונים. ל80 PRS א-י-ן יציאה אופטית. תמשיך לחלום על זה.

ממה שזה נראה, המכוון שלך משכנע אותך לשדרג רכיבים על מנת לנפח לעצמו את הכיס.

80 PRS עם פרוססור? על מה ולמה?

פורסם
אתה חושב דברים לא נכונים. ל80 PRS א-י-ן יציאה אופטית. תמשיך לחלום על זה.

ממה שזה נראה, המכוון שלך משכנע אותך לשדרג רכיבים על מנת לנפח לעצמו את הכיס.

80 PRS עם פרוססור? על מה ולמה?

אמרתי שאני ישאל אותו לא שהוא אמר לי במפורש שיש יציאה אופטית.

אני יראה מה אני יעשה לגבי ה-dsp, האם כדאי לשים אותו בכל זאת? בעתיד אני ירצה לשים את ה-avalanche ומה שיש לי עכשיו מקדימה יעבור לאחור

או שאם כבר לשים את ה-dsp כשאני שם את ה-avalanche באותו הזמן וביינתיים רק להוריד את הקרוסים?

פורסם
רק אני מעולם לא שמעתי על היצרנית הזו?

איזה סטים שמעת ואהבת לפני שהתקנת את הקומפוננט שלך?

אודיו סיסטם בעבר הייתה חברה גדולה ומוערכת,הם היו 2 שותפים אחד לקח את הטכנולוגיה והפיתוחים,פתח חברה שהיום נקראת gladen audio,והשותף השני המשיך עם השם audio system,היום אני לא יודע מה טיב המוצרים שלהם,הם גם נפרדו ממוסקוני שהיום שייכת לgladen audio.

בכל אופן פותח השרשור צריך להתעורר ולהכין תוכנית עבודה מסודרת.

א.אתה צריך להבין מה חסר לך

ב.אתה צריך להגדיר תקציב

ג.אתה צריך להפסיק להקשיב למתקין שלך, כי מה שקראתי עד עכשיו לא גורם לי לחשוב שהוא עובד לטובתך.

DSP במערכת הזו הוא מיותר לחלוטין,לפיוניר יש את כל הפונקציות בשביל שתוכל לעבוד אקטיבי(משמע ללא קרוסים) בתוצרת 3WAY.

סט קדמי 2 חלקים ועוד סאב.

לעבוד עם סט 3 חלקים וגם סאב לא תוכל,ואז תצטרך לחבר DSP או לעבוד פסיבי.

תחשוב אם אתה מתכוון לשדרג לסט 3 חלקים אקטיבי,או פסיבי בכל מקרה תצטרך או להוסיף מגבר או לשדרג מגבר.

בפיוניר אין יציאה אופטית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אודיו סיסטם בעבר הייתה חברה גדולה ומוערכת,הם היו 2 שותפים אחד לקח את הטכנולוגיה והפיתוחים,פתח חברה שהיום נקראת gladen audio,והשותף השני המשיך עם השם audio system,היום אני לא יודע מה טיב המוצרים שלהם,הם גם נפרדו ממוסקוני שהיום שייכת לgladen audio.

בכל אופן פותח השרשור צריך להתעורר ולהכין תוכנית עבודה מסודרת.

א.אתה צריך להבין מה חסר לך

ב.אתה צריך להגדיר תקציב

ג.אתה צריך להפסיק להקשיב למתקין שלך, כי מה שקראתי עד עכשיו לא גורם לי לחשוב שהוא עובד לטובתך.

DSP במערכת הזו הוא מיותר לחלוטין,לפיוניר יש את כל הפונקציות בשביל שתוכל לעבוד אקטיבי(משמע ללא קרוסים) בתוצרת 3WAY.

סט קדמי 2 חלקים ועוד סאב.

לעבוד עם סט 3 חלקים וגם סאב לא תוכל,ואז תצטרך לחבר DSP או לעבוד פסיבי.

תחשוב אם אתה מתכוון לשדרג לסט 3 חלקים אקטיבי,או פסיבי בכל מקרה תצטרך או להוסיף מגבר או לשדרג מגבר.

בפיוניר אין יציאה אופטית.

אתה צודק ב-100% אני חייב לעשות תוכנית מסודרת ולעשות הכל בהוצאה אחת במקום כל פעם להוסיף עוד ועוד, יש לי כבר תוכנית שזה יקרה הכל בפעם אחת בעוד כחודש וחצי אבל בהמשך אני ירצה לשים גם את ה-avalanche ולהעביר את ה-hx לאחור שזה יהיה כבר אחרי פברואר, הם גם אמרו לי לחסוך ביינתיים עד שיגיע המגבר החדש ולעשות הכל בפעם אחת כדי שלא יהיה צריך כל פעם לשים ולשנות ולעשות עוד ועוד כיוונים, ה-dsp היה רעיון שלי לשים אבל אני כבר ירדתי מזה ביינתיים אחרי מה שרשמת פה

גם החיווט מחדש+הבידוד יהיו באותו הזמן כדי שלא יהיה צריך לפרק את כל הרכב פעמיים

סך הכל זה מה שאני עושה ביינתיים והכל יעשה במכה אחת:

-חיווט מחדש

-בידוד

-החלפה למגבר החדש

-בניית קיר בתא מטען למערכת

-כיוונים

פורסם

הסט החדש יהיה 3WAY או 2WAY?

תחשוב איך אתה הולך להגביר את הסט החדש והישן ביחד.

תחשוב אם בכלל אתה צריך סט אחורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי משוכנע שראיתי כאן מקודם משהו לגבי דאבל דין של פיוניר, אני זוכר שלחלק מהם יש יציאה אופטית אבל שוב, משהו ייעודי וייחודי לפרוססורים של פיוניר.

עם מגבר חזק יחסית, סט שלושה חלקים בעבודה פסיבית והגברה פסיבית בין המיד לטוויטר זו לא בעיה גדולה, רצוי dsp עם רזולציה גבוהה לערוצים האלו.

ממה שאני זוכר מותג העל steg הוא המקור האמיתי לאודיו סיסטם.

תברר בבקשה מה עבודת הבידוד שמוצעת לך, באילו חומרים ישתמשו, כמה ייושם ואיפה ייושם כל חומר וחומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הייתי משוכנע שראיתי כאן מקודם משהו לגבי דאבל דין של פיוניר, אני זוכר שלחלק מהם יש יציאה אופטית אבל שוב, משהו ייעודי וייחודי לפרוססורים של פיוניר.

עם מגבר חזק יחסית, סט שלושה חלקים בעבודה פסיבית והגברה פסיבית בין המיד לטוויטר זו לא בעיה גדולה, רצוי dsp עם רזולציה גבוהה לערוצים האלו.

ממה שאני זוכר מותג העל steg הוא המקור האמיתי לאודיו סיסטם.

תברר בבקשה מה עבודת הבידוד שמוצעת לך, באילו חומרים ישתמשו, כמה ייושם ואיפה ייושם כל חומר וחומר.

אני יבדוק את זה, בחרתי להשתמש ב-Dynamat לבידוד הרכב, לגבי steg שמעתי עליו זה גם יגיע לארץ עוד מעט, בינתיים אני לא שם dsp אני יסתפק בפיונר עד שאני מוסיף עוד סטים, כשאני ישים את ה-dsp זה יהיה של זאפקו

פורסם

אני מציע, בדומה לידידיי כאן (שאני מצטרף לדעתם לגבי ה"היסחבות" שלך אחרי המתקין וחוסר עשיית שעורי בית), להתחיל קודם כל מנושא הבידוד. לפני שאתה רוכש כל דבר אחר, כולל חיווט, מגברים, רמקולים נוספים וכיוצב'.

השלב לאחר מכן יהיה כיוון מדויק יותר, דרך ה-80PRS.

כולל האפשרות לעבוד איתו אקטיבי.

ובבקשה תפסיק לצטט הודעות מעליך.

פורסם

לא ידעתי שהציטוטים מפריעים, עדיף שהבידוד יהיה עם החיווט ביחד כדי שלא יפרקו לי את הרכב פעמיים, החיווט שיש לי עכשיו הוא ממש פשוט ואני רוצה לעבור לחיווט הרבה יותר טוב(הוא גם המיס לי את הפיוז במכסה מנוע פעם אחת, אבל גם הפיוז היה פשוט, החלפתי ליותר טוב) אבל האשמה נופלת גם על החיווט, אני לא נסחב אחרי המתקין שלי, אני עושה שיעורי בית גם בזה שאני מתייעץ איתכם לגבי השלבים הבאים, וגם המתקין אמר לי שצריך לבנות תוכנית מסודרת שזה מה שאני כרגע מתכנן וגם מארגן חיסכון לתוכנית הזאת(התקציב שלי כסטודנט לא גדולה במיוחד)

פורסם

אז תתרענן בחוקי הפורום, זה מוזכר שם. :wink:

לאיזה חיווט אתה מתייחס מבחינת שדרוג? רק של המתח או גם של RCA/רמקולים?

הראשון אולי נדרש בהתאם להספקים החדשים שאתה עובד איתם/מתכנן לעבוד איתם.

השני הוא יותר במסגרת "וודו" מעבר לרמה מסויימת. אם אין לך בעיות ספציפיות כרגע שקשורות לענין, לא בטוח שיש טעם להשקיע שם.

• תוכן חדש...