Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר ההסטוריה של סיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן העלו לאוויר אתר הסטוריה אינטראקטיבי מהנה עם כל הדגמים משחר ההסטוריה ועד לעת האחרונה. בחלק ניכר מהדגמים יש הדגמות שמע של המנוע, מגבים, בלם יד וצופר (-: גם סקירות 360 מעלות מהחוץ ובפנים. גם מצרפים תמונות גלריה, פרסומות וסרטוני וידאו ככל שהיו. תענוג! תהנו גם אתם.

http://www.citroenorigins.co.uk/en

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

נחמד מאוד, רק שאחד משני הרכבים הכי חשובים שלהם, אחד משני הכי משמעותיים, הכי "סיטרואן" - הם לא הכניסו.

אני מתכוון כמובן ל DS המקורית. האמיתית. זו שקוראים לה סיטרואן DS. (השני זה ה 2CV שכן מופיע על שלל גירסאותיו)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם את ה SM...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם LN/LNA חסרות (לא נורא כל כך), מעניין מדוע.

חתיכת פאנל מעורר השראה של יצרן מיוחד עם תעוזה ומעוף.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

באמת קצת מוזר, גם הקסארה איננה שם, אולי מסביר את האמינות הדפוקה שכל כך אוהבים להצמיד ליצרן, ככזה שבמבט ראשון עושה יופי של מכוניות עתירות ייחוד והשראה, אבל בחינה מעט מדוקדקת יותר מראה שפה חסר בורג, שם איזה חוט, אז מה הפלא שבסוף הכל מתפרק.

פורסם

אתר יפה עם חסרים לא מובנים של כמה דגמים חשובים.

מעבר למה שכב צויין חסר С4 פיקאסו דור ראשון, C3 פיקאסו, שני דורות של ג'אמפי, C elisse, סאקסו, C8 ודור קודם שלו Evasion, דור ראשון של C5 ו-C1, דור שני של C4.

אולי פיספתי עוד משהו מדגמי העבר היותר רחוק.

פורסם (נערך)

309, זה לא אתר רשמי, זה אתר של חובב בריטי.

לגבי אתר ״מקורות סיטרואן״ אכן שמתי לב שלא כל הדגמים שם, רק מה שהם מסמנים כנקודות ציון בפיתוח. צריך לקרוא גם את הפתיח לאתר והסיפורים המלווים אותו.

יתכן וה DS לא שם כי הם מקיימים כיום הפרדת מותגים? אני מניח שאם הם יעלו לאינטרנט אתר ״מקורות DS" היא תופיע שם.

חיפוש מהיר באינטרנט מעלה שצדקתי. המהלך להפרדת המותגים עושה עוול להסטוריה והם ״תיקנו״ אותה בהתאם.

הנה האתר של dsautomobiles

http://www.dsautomobiles.com/en/home.html

והנה ״ההסטוריה״ של המותג

http://www.dsautomobiles.com/en/ds-models/classic-ds-models.html

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לגבי אתר ״מקורות סיטרואן״ אכן שמתי לב שלא כל הדגמים שם, רק מה שהם מסמנים כנקודות ציון בפיתוח.

זה לא כ"כ מסתדר, למשל דור שני של С4 פיקאסו או של C5 הם נקודות ציון אבל הדורות הראשונים של אותן מכוניות לא?

או למשל C3 פיקאסו (רעיון חדשני לגמרי) לא נקודת ציון אבל טנדר C15 שלא הציע שום חידוש של ממש, הוא כן?

לדגמי DS לא התייחסתי, ברור שהם רוצים להפריד אותם מדגמי סיטרואן.

פורסם

גם אני לא מבין. אתה רוצה להפנות שאילתא לשגרירות צרפת? (-:

אני בטוח שיש כאן איזה היגיון בשיגעון, סיטרואן מאז ומתמיד היו ככה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
גם את ה SM...

שהיא אמנם מכונית די שולית מבחינת חשיבותה, אבל היא זו שמדגישה עד כמה רחוק סיטרואן היתה מכונה ללכת בשם המקוריות.

לצורך פיתוח ה SM, מכונית קופה גדולה, סיטרואן רכשו את מזארטי האיטלקית (!), צעד שהיה מנוגד לכל הגיון בריא, רק בכדי להשתמש במנוע ה V8 שלה עבור ה SM החדשה.

רק אחרי הרכישה, התברר להם שמנוע ה V8 ארוך מידי עבור המכונית בעלת ההנעה הקדמית, ולכן קיצצו זוג בוכנות ממנו, מה שהעמיד את הנפח על 2.7.

ה SM היתה מכונית סופר אוונגרדית ומאד יקרה, וקצת אחרי שהוצגה פרץ משבר האנרגיה, והשוק האמריקאי שהיה שוק היעד העיקרי שלה, הפנה עורף למכונית, ושנה לאחר מכן, ב 74' נרכשו 30% מסיטרואן ע"י פיג'ו, ושנתיים לאחר מכן הושלמה הרכישה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וכדאי להוסיף ש SM הגיעה גם לארץ

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...