Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה המגבים בלנטיס של חבר שלי הפסיקו לעבוד.

המוט המקשר נפל , ומחברי תפוחי הפלסטיק נשברו עקב חלודה וקורוזיה בצירים עצמם של המנוף , מה שמחייב אותו לקנות את כל המכלול.

המחיר שהוצע לו עבור מנוף +מוט מקשר חלופיים הוא 600 ש"ח.

היכן ניתן להשיג את המכלול הנ"ל במחיר זול יותר? {אזור נתניה והמרכז}

והאם יש דרך למנוע את הקורוזיה כדי שלהבא התופעה לא תחזור?..

Copy of Picture 045.jpg

Copy of Picture 046.jpg

GOT סחוג?

פורסם

אוקיי , תודה אני אחפש.

יש למישהו הערות לגבי טיפול מונע להבא? או שזה נחשב לבלאי סביר?..

GOT סחוג?

פורסם
אוקיי , תודה אני אחפש.

יש למישהו הערות לגבי טיפול מונע להבא? או שזה נחשב לבלאי סביר?..

שמן WD40 יבצע את העבודה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מניסיוני, WD40 או שמנים חודרים אחרים עוזרים למנוע קורוזיה לאורך זמן בערך כמו שכוסות רוח עוזרות למת. השמנים החודרים הרגילים נשטפים בקלות במים ונעלמים לאחר זמן קצר. החומר היעיל ומאריך הימים למטרה זו שאני מכיר (מאריך ימים יחסית) הוא ספריי חודר מתוצרת ROYAL PURPLE האמריקאית, המיובא ע"י 'לאור הנדסה' מקרית טבעון. נסה לפנות לעובד שלהם ששמו יוסי אבישר בנייד 052-8205147 (בשעות עבודה נורמליות בבקשה). החומר יקר מאד אבל שווה כל גרוש. אני משתמש בו בהצלחה רבה לא רק לשחרור ברגים תפוסים אלא גם לשימון מנעול חשמלי של שער החשוף לגשם, לשימון מאווררים רועשים במחשבים וכדומה.

יוסי

פורסם

דויד

דבר ראשון לקפל את המגבים , לאחר מכן באמצעות בוקסה 12 מ"מ לפתוח את האום שמחבר את המגב לציר , ובצורה לפרק את שתי המגבים.

לאחר מכן להוריד את ברגי הפיליפס שמחזיקים את חיפוי הפלסטיק {לייסט} 6 או 7 ברגים בערך..

ולאחר מכן לנתק את המוט המקשר מהמנוע החשמלי ע"י משיכה של חיבור תפוח הפלסטיק , ולפרק את ארבעת ברגי ה 10 מ"מ מה שישאיר לך את כל המכלול ביד.

Picture 055.jpg

Picture 059.jpg

GOT סחוג?

• תוכן חדש...