Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע ברכב הזה שנה, חודשים שלמים יום יומיים.

ממה שהתרשמתי מהרכב, הוא כשהיא תקינה היא נוסעת יפה, מרווחת, מזגן טוב וגם לא רועשת מדי בכלל.

הבעיה שהרכב הזה מפוצץ בתקלות ואני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים כאלו שהחזיקו אותה כפרטית וטיפלו בה.

האם המנוע באמת הולך מהר? האם תקלות של כוהילים מוכרים לכם? ממירים? צריכת דלק הזויה?

תודה רבה.

יש סיבה למה אני מתעניין אך כרגע לא מעוניין לפתוח דברים שעוד לפני החיתולים.

פורסם

לא הבנתי מה מטרת הפוסט.

בכל מקרה, מדובר באחד הרכבים האמינים ביותר שיובאו ארצה.

מניסיון אישי שלי, של חמי ושל עוד קרוב משפחה. כולנו נסענו ברכבים מדגם זה ללא כל תקלה.

לי יש הרגשה שקנית רכב שהוזנח בעברו (ליסימג? טיפולים? סגנון נהיגה?). או רכב לימון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שמתי קצת עין עליה, לא אשקר.

הבעיה , שהלנסר שאני מכיר , זאת של העבודה, עושה בעיות ממש פחידות. קודם כל, מנוע הוחלף, הרכב נתקע הרבה פעמים ויש נזילות שמן, רעשים מוזרים מההגה, גיר מעביר יפה אבל לפעמים יש לו דיליי, חלקי מתלה הוחלפו לגמרי, גז ברח, תושבות הולכות על ימין ועל שמאל, מנוע שורק וריח של גזים מדי פעם.

מכיוון שזהו רכב עבודה , אז לכן פתחתי שרשור כדי לשמוע מאנשים שנסעו עליה בתור נסיעות רגילות וטיפולים רגילים.

השאלה שלי אם זו נבלה לימונית או שהמיצובישי האלו לא מזדקנות יפה?

אני ממש מחבב את הרכב!

פורסם

הייתה לי כזו במשך 4 שנים, 0 תקלות.

רק טיפולים שוטפים, זה רכב שמביא אותך מא' לב' וזהו.

לי הרכב לא היה נוח בנסיעות ארוכות, הייתי יוצא מהרכב מותש (לא מבין למה). הרכב די עצל.

חוץ מזה, בובה של אוטו.

נ.ב

הרכב נקנה במקור מליסינג

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

רכב עבודה? מודל 2007/8?

אתה מבין שזה ממש לא אינדיקציה.

8 שנות שירות!

טיפולים מישהו בכלל דואג לעשות?

מה ההיגיון הכלכלי להחזיק רכב כזה זקן ובעייתי ע"י המעסיק?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אתה עובד במקום שלא מתחזק נכון את הרכביםש לו.

או, אם נדייק, מתחזק אותם גרוע ממש.

כמה כלי רכב יש במקום העבודה שלך? יש שם קצין בטיחות?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם לא הכותרת בגיבוב, לא הייתי מגיע לשירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=525792

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, יום בודד אולי אחרי השרשור הזה המיצובישי נדפקה עוד יותר ועכשיו יש רעש של בומים מטורפים בנסיעה, בדקו וזה לא מסוכן אבל רעשים ממש הזויים. כאבי ראש בנסיעה.

יש לציין שלרכב יש 280 אלף ק"מ. השאלה שלי אם יש לכם נסיון עם הרכב הזה בק"מ כאלו?

אני לא יכול לקנות אותה כרגע, כן? אבל וואלה, היא כן קצת קורצת לי. סך הכל היא לא רעה בכלל, אם לא מתלהבים כמו ילדים בני 17 מבחינת ביצועים, עדיין יש לה זינוק לא רע ובידוד הרעשים סביר לגמרי, מרווחת ואפשר לשפצר אותה קצת :). מה שהכי הזוי, שאני רואה שאפשר להשיג אחת כזאת מודל 07-08 בפחות מ20 אלף!

פורסם
טוב, יום בודד אולי אחרי השרשור הזה המיצובישי נדפקה עוד יותר ועכשיו יש רעש של בומים מטורפים בנסיעה, בדקו וזה לא מסוכן אבל רעשים ממש הזויים. כאבי ראש בנסיעה.

יש לציין שלרכב יש 280 אלף ק"מ. השאלה שלי אם יש לכם נסיון עם הרכב הזה בק"מ כאלו?

אני לא יכול לקנות אותה כרגע, כן? אבל וואלה, היא כן קצת קורצת לי. סך הכל היא לא רעה בכלל, אם לא מתלהבים כמו ילדים בני 17 מבחינת ביצועים, עדיין יש לה זינוק לא רע ובידוד הרעשים סביר לגמרי, מרווחת ואפשר לשפצר אותה קצת :). מה שהכי הזוי, שאני רואה שאפשר להשיג אחת כזאת מודל 07-08 בפחות מ20 אלף!

מה הזוי בזה ? זוהי המשמעות של שוק חלש

• תוכן חדש...