Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טיגואן 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מאוד אהבתי (לפי הסקירות בעולם כמובן) את הדגם החדש של טיגואן. יצא לפולקסווגן משהו בין Q3 ו Q5, הטיגואן לא נראה יותר כמו רכב פנאי לסבתות, הוא נהיה אגרסיבי וצעיר יותר גם מבפנים וגם מבחוץ, משהו שכבר יכול לשחק בליגה של הפרמיום ובטח שמסתכל מלמעלה על כל החברים הקוריאנים.

לי אישית בתור מישהו שלא יכול להרשות לעצמו רכב פנאי של אודי או במו, הטיגואן החדש נראה כרגע כאופצייה מצויינת.

אז השאלה שלי מתי זה מגיע לארץ, איזה מנועים מגיעים? ומה יהיה המחיר? וכמובן אם למישהו יש חוות דעת- אני אשמח לשמוע. לפי המחירון הישן זה 170-180 אלף אבל כנראה המחיר יעלה בדגם החדש לצערי.

תודה רבה.

פורסם

ככל שידוע לי הרכב יגיע בספטמבר.

כרגע לא ידוע אילו מנועים יגיעו מהן רמות הגימור ומהו המחיר.

לעניות דעתי יגיעו מנועי הבנזין 1.4 ו-2.0 (טורבו) ואולי מנוע דיזל אחד.

לגבי המחיר, הנעלם גדול, בטח יהיה יקר יותר מדגמים המקבילים, ככל הנראה

ישק ל-200k, ברמות הגימור הגבוהות.

פורסם

תודה על התגובה.

כאשר אני בודק מחירי ביטוח דרך wobi (אני יודע שזה מחירים מוזרים שם) כבר ניתן לבחור בטיגואן החדשה והגימור שמופיע שם זה trendline 1.4 tsi וחוץ מזה כלום. האם wobi יודעים משהו שאנחנו לא?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תשובה של נציג פולקסווגן מלפני יומיים: "

דגם הטיגואן יושק בישראל לאחר סיום תהליך המשא ומתן מול היצרן, כשהמטרה היא לייבא את טיגואן החדשה עם מפרט עשיר ובמחיר אטרקטיבי ומשתלם".

פורסם
תשובה של נציג פולקסווגן מלפני יומיים: "

דגם הטיגואן יושק בישראל לאחר סיום תהליך המשא ומתן מול היצרן, כשהמטרה היא לייבא את טיגואן החדשה עם מפרט עשיר ובמחיר אטרקטיבי ומשתלם".

את התגובה הזו גם אני קיבלתי בחודש אוגוסט.

הנחה שלי, אם לא הגיעו להבנה בעניין המחיר, עד כה, לא נראה את הטיגואן בארץ בקרוב.

נראה את המחיר של הקודיאק שתגיע.

פורסם

רוברט,

למרות שאהבתי את העיצוב של שניהם, לדעתי הטיגואן נראה הרבה יותר טוב מהאטקה.

יותר אגרסיבי, מרשים, ספורטיבי, יוקרתי וכו'.

הערכה שלי שמחיר הטיגואן עבור אותו מנוע (למשל 1.4), יהיה גבוה ב- 10-20% מהאטקה.

פורסם

שתי מכוניות בקטגוריה ראויות לדעתי לבחינה נוסף לטיגואן, האחת היא הגירסה של סקודה לאוטו הזה, השניה זו ה 3008 החדשה, על שתיהן קראתי דברים טובים.

פורסם
שתי מכוניות בקטגוריה ראויות לדעתי לבחינה נוסף לטיגואן, האחת היא הגירסה של סקודה לאוטו הזה, השניה זו ה 3008 החדשה, על שתיהן קראתי דברים טובים.

הקודיאק של סקודה הוא בקטגוריה מעל, ה 3008 בקטגוריה טיפה מתחת- היא יפה מבחוץ ומאוד יפה מבפנים, אבל כל מה שקשור לנהיגה היא לא משהו (חוץ מהגה אולי).

בכל מקרה כולן לא בארץ עדיין.

פורסם (נערך)
רוברט,

למרות שאהבתי את העיצוב של שניהם, לדעתי הטיגואן נראה הרבה יותר טוב מהאטקה.

יותר אגרסיבי, מרשים, ספורטיבי, יוקרתי וכו'.

הערכה שלי שמחיר הטיגואן עבור אותו מנוע (למשל 1.4), יהיה גבוה ב- 10-20% מהאטקה.

מסכים עם fusion,

האטקה הרבה יותר ילדותי, כמו לאון מנופח כזה.

ילדותי? איזה תיאור מוזר... [emoji15]

ראיתי וישבתי בשניהן (באטקה גם נהגתי).

משהו קצת לא מסתדר לי כלכך עם העיצוב של הטיגואן.

היא כבדה נורא, לא אוהב את הקדימה שלה, והרבה יותר מזה שהאטקה מזכירה את הליאון (שאין לי בעיה עם זה) הטיגואן מזכירה את הגולף ומאוד (בקלות יכלו לקרוא לה גולף פלוס).

אשתי למשל התאכזבה מהמראה שלה. אבל כמובן על טעם ועל ריח וכו...

אגב, מבחינת הנסיעה, לא יצא לי עדיין לנהוג בטיגואן אבל התרשמתי מאוד מהאטקה והיא הפתיעה אותי לטובה כי בניגוד לרוב הג׳יפונים שיצא לי לנהוג בהם היא היתה מהנה מאוד. זה גם מה שקראתי מאז בכל המבחנים שנעשו לה, בזמן שטוענים שהטיגואן רכה יותר ופחות

ספורטיבית (מה שיתאים לחלק מהאנשים).

לגבי יוקרתיות, אני לא חושב שהטיגואן מתיימרת להיות כזו, אבל היא בהחלט ממוצבת גבוה יותר מהאטקה וגם תעלה כך. 20% זו הערכה נכונה יותר לדעתי, בטח לא 10.

בכל אופן בהזדמנות הראשונה אולי בחו״ל אנסה לנהוג בה ולהשוות.

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תוכן חדש...