Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007 2.0L GHIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בחיפושים אחר רכב ראשון בתקציב 30K. לאחר שאבי ואני הסתכלנו על כמה מכוניות קטנות הבנו שאנחנו מחפשים משהו יותר גדול. ואז צצה הפורד המדוברת, יד 3 עם ק"מ נמוך למדי ומחיר שמתאים לתקציב. זה דבר ידוע שהפוקוס דור 2 לא הייתה חסכונית בדלק, אך לפי נתוני אתר קילומטר לליטר, ההפרש בין צריכת הדלק של ה 1.6 ל 2.0 לא גדול וב 2.0 מקבלים משמעותית יותר כוח, משמע הרכב פחות עגלה.

מעבר לכך, האבזור ברכב נחמד מאוד, חלון שמש, ג'אנטים, מערכת של סוני, ועוד כמה דברים ייחודיים לרמת GHIA שלא זכורים לי כרגע.

אבי קצת נרתע מגודל המנוע וכשהצגתי בפניו את הרכב אמר "אפילו לעצמי אני לא מרשה גודל מנוע כזה" (כרגע נוסע בקורולה 1.6). אני יכול להבין מאיפה הוא בא אבל בתכלס ההבדל בין הנסועה השנתית שלו לשלי הוא עצום. בעוד שהוא נוסע כ- 35,000 ק"מ בשנה, אני בספק גדול מאוד אם אגיע ל 10,000 ק"מ. אז מה אתם אומרים? יש משמעות לגודל המנוע או שזה לא צריך להיות מרתיע?

בנוסף אם אני כבר מדבר על הנושא, אבי מתכנן לקנות רכב חדש בעוד כשנה אולי פחות. הוא מחפש רכב יותר חסכוני מהטויוטה קורולה 1.6 2010 הנוכחית. הרכב צריך להיות מרווח ובעל תא מטען בגודל דומה לזה של הקורולה. האם עדיף לו דיזל או היבריד? (חשב על אוריס סטיישן) אם דיזל אז מה הכיוון? התקציב להערכתי באיזור ה- 130K ש"ח...

פורסם

לגבי הפוקוס - הרכב די אמין רק בדוק את תיבת ההילוכים. פרט לכך מדובר בעסקה משתלמת יחסית מבחינת מה שאתה מקבל עבור הכסף שלך. לגבי המנוע - הוא יצרוך פחות או יותר כמו ה 1.6 רק שתהנה מביצועים עדיפים משמעותית.

לגבי הרכב של אביך - בשנה הרבה דברים משתנים בשוק הרכב. שווה לדון בנושא כאשר ירצה להחליף.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

הרכב מאוד אמין, בגרסה שעליה אתה מדבר מדובר בתיבה האוטומטית ה"רגילה" (פלנטרית) ולא רובוטית, לכן לא תמצא בעיות אמינות בתיבה זו.

מנוע 2.0 ליטר, בניגוד לאחיו הקטן, מרגיש מצויין על הכביש.

האבזור של הגרסה מפנק מאוד ביחס לרכבים אחרים מאותו שנתון ובאותן רמות מחירים וצריכת הדלק דומה למדי למנוע ה-1.6 כך שאין סיבה לחשוש מזה.

אני באופן אישי מעדיף את הגרסה הזו על גרסת ה-1.6 שהיא עצלה יחסית.

מוזמן אלינו לבדיקת ריג'קטים לאחר בדיקת הקנייה שתבצע.

בהצלחה!

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

לא דיברתי על התיבה הרובוטית, אלא על הפלנטרית. יצא לי להיתקל במספר רכבים שיום אחד התיבה פשוט התפגרה, לכן ממליץ לשים לב לכל דבר קטן בתיבה שמעורר חשד במהלך הבדיקה ( לא נקישה בשילוש הילוכים ). שוב אני מדגיש שזה היה בדגמי ה 1.6 ...

פורסם

רכב מצוין, החזקתי בדיוק בכזה שנת 2007 כ 4 שנים ומאוד אהבתי את הרכב, הרגיש גם זריז לזמנו ובתקופה הלא מוגדשת של מרבית הרכבים. קח בחשבון שהטיפולים קצת יקרים יותר (כמו של המונדיאו בערך, כולל שמן של מונדיאו, מסננים וכו) ובבדיקה שים לב לתושבת מנוע.

פורסם

היה לי בדיוק כזה בעבר למשך כשנה.

כפי שכתבו, במחיר הנדרש -רכב מאובזר ומפנק.

שרשרת טיימינג ולא רצועה, חוסכת ענייני החלפה והוצאה כספית.

פרט לכך,רכב מסיבי ואמין- סוס עבודה.

בהצלחה

סלע

פורסם

אני חושב שמישהו הטיל עליי איזו קללה חחח כל אוטו שאני מתעניין בו אני נתקל במכשול שלא מאפשר את הקנייה... במקרה זה, בעל הפוקוס לא עונה לשני טלפונים. במקרים נוספים גם כן לא ענו לי. במקרה אחר הרכב דרש יישור קו של 5000ש"ח לפחות כך שכבר עבר את התקציב, או עוד מקרה בו לרכב לא היה שום תיעוד לשום טיפול וגם לא יכולתי לבצע נסיעת מבחן... ככה זה נראה לי אני כבר יותר מחודשיים מחפש לקנות רכב ולא הולך...

פורסם

לא פוסל אותן פשוט ראיתי שמבין האקזמפלרים שבאזורי, הפורד נותנת את התמורה הכי טובה ומחיר נמוך יחסית אז שאלתי לגביו. אלך לראות את הרכב, אם הוא טוב אקנה אותו ואם לא אמשיך הלאה ונראה איזה אופציות יהיו...

פורסם

2 ליטר עדיפה עשרות מונים על פני ה1.6. צריכת דלק דומה עד זהה. הרבה יותר אבזור ופאן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

להורים שלי יש כזאת, 2008 שנרכשה חדשה מהחברה.

בסגנון הנהיגה שלהם תצרוכת הדלק נמוכה מזו של ה1.6 שהיתה לי והביצועים כמובן הרבה יותר טובים.

לגבי אמינות, לא זוועה אבל עברה כמה תיקונים יקרים מידי לטעמי לרכב שתוחזק לפי הספר במוסכי רשת מורשים.

• תוכן חדש...