Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבטיח לעדכן ולפרט הכל, פשוט האוטו פתאום, שבוע לאחר הקניה, עם תקלות שהחברה צריכה לתקן במסגרת 3 חודשי האחריות אז מצד אחד, ניתן להם צאנס להוכיח שהם לא כאלה ומצד שני, לא רוצה לחשוף פרטים שיפגעו בחבר וביחס עם החברה, נחכה מספר ימים שיוכלו לתקן ותשמעו את מלוא הסיפור.

בעדיפות עם סוף טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התלהמות בזה שיש פה פוסט מאוד מגמתי שמראה כאילו הלקוח הוא שה תמים שרק עושים לו עוול. עבדתי קצת במכירות וגם של רכבים. הרבה פעמים אתה מוסר את כל המידע והלקוח באופן סלקטיבי מחליט מה הוא רוצה לשמוע וכמובן מחליט לחסוך כמה שיותר.

קשה לי מאוד להאמין שנציג מכירות לא יגיד את היד האמיתית של הרכב. זה שקר שכל כך קל לעלות עליו שלא שווה לו להסתכן בזה. מה גם שאני בטוח שאם יעלו את חוזה המכירה יהיה רשום בו שהרכב מיד שלישית.

אני לא חושבת ש100% מהלקוחות תמיד צודקים, אבל אם בחוזה המכירה הכתוב/מודפס הכל מפורט כמו שצריך, החברה הייתה מסכימה סתם ככה להחזיר לו את ההפרש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן. כי תראי איזה פרסום רע זה עשה להם. זה כבר לא משנה אם הם צודקים או לא. כמו שכבר אמרתי, לשקר בנוגע ליד של הרכב זה אידיוטי כי אפשר לעלות על זה מיד.

פורסם

גם לשקר לגבי ריקול של החלפת מנוע זה לא חכם, עובדה שנציג של אותה החברה עשה הזאת.

בעיניי, פחות סביר שאדם מן השורה יסתכן בתביעת דיבה (הרי אם יש חוזה כתוב בצורה תקינה אפשר לסתור את הטענה שלהם בקלות) מאשר שנציג כלשהו החליט לנסות את שיטת ה"יד 01".

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מבטיח לעדכן ולפרט הכל, פשוט האוטו פתאום, שבוע לאחר הקניה, עם תקלות שהחברה צריכה לתקן במסגרת 3 חודשי האחריות אז מצד אחד, ניתן להם צאנס להוכיח שהם לא כאלה ומצד שני, לא רוצה לחשוף פרטים שיפגעו בחבר וביחס עם החברה, נחכה מספר ימים שיוכלו לתקן ותשמעו את מלוא הסיפור.

בעדיפות עם סוף טוב.

תוכל לעדכן בבקשה?

שוקל לקנות מהם רכב ומוטרד מאוד כמובן...

פורסם
תוכל לעדכן בבקשה?

שוקל לקנות מהם רכב ומוטרד מאוד כמובן...

כמו בכל קניית רכב ובכל מקום - תבדוק את הרכב ב 7 עיניים, וכל מה שאומרים לך קח בערבון מוגבל. הכל תבדוק בעצמך ומטעמך.

וכמו שאמר קודמי - אם אתה מאוד מוטרד - אל תקנה.

פורסם
מהעמוד של העיתונאי גדעון דוקוב

"רוצים לקנות רכב בTradeMobile | טרייד מוביל? תחשבו על זה שוב.

[הוסר כאן התוכן. אין להביא תוכן כתבה ששייכת למישהו אחר]

האם אפשר לקבל תקציר אירועים או ספור מסגרת מה היתה הבעיה, אחרת איך אפשר לשפוט ולהבין?

פורסם
האם אפשר לקבל תקציר אירועים או ספור מסגרת מה היתה הבעיה' date=' אחרת איך אפשר לשפוט ולהבין?[/quote']

תיכנס ללינק יש שם את כל הסיפור

בקצרה הרכב היה יד יותר ממה שנאמר לו.

פורסם

טרייד מוביל, אוי טרייד מוביל...

בעברי עבדתי מולם בשיתןף פעולה עסקי ובדר"כ הם היו בסדר עם לקוחות.

בשבוע האחרון אני מחפש 2 רכבים לקניה ונכנסתי ל3 סניפים שונים.

2 נציגים שונים, בסניפים שונים וברכבים שונים, שיקרו בלי בושה כשאר שאלתי "מה המחירון של הרכב".

אני לא מעט שנים בענף, ומבטיח לכם שמחירון רכב אני יודע לקרוא וגם לחשב הורדות\עליות.

אחד הגדיל ראש ואמר שאני מחשב לא נכון כי יש תוספת על צבע מטאלי לרכב שנת 2011.

עצוב...

פורסם

בזמנו היה סיפור איתם על מודעות פיקטיביות שלהם שהציפו את יד 2, במטרה שתגיע לסניף ויגידו לך "את הפיאט עם 30 אלף הקילומטרים כבר אין, אבל יש בדיוק אחת עם 90 אלף ק"מ ופגיעת שלדה במחיר מעולה".

פורסם

אני יודע שלושה דברים עליהם - ראשית מסיבה כלשהי עובדים עם דלק מוטורוס.

שנית מוכרים קורסה אופיסי שנאנסה עי השטן (חצי רכב הוחלף אחרי תאונה קשה)

והשלישי - ניסו לתת לי מחיר של 75 עבור האוטו שלי. ז*נות.

• תוכן חדש...