Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור מספר הרב של התלונות בפורום וגם באתרים השונים על ההתנהלות של החברה אני אישית הייתי נמנע מלעשות עסקים עם

טרייד מוביל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני קניתי את הגולף שלי מהם,

מאוד הייתי מרוצה, עמדו במילה שלהם בכל דבר,

כמו למשל, המזגן לא היה תקין, תיקנו, שמו את החשבונית על התיקון,

הרכב היה בלי מפתח ספייר, הבטיחו תוך שבוע להשיג את המפתח מהבעלים הקודמים, כמובן שהשיגו,

לגביי הכתבה - אם מי שקונה רכב לא בדק לפני איזה יד הרכב, אז אני חושב שהאשמה נופלת עליו,

לפעמים אני לא מבין אנשים, הולכים לקנות בסופר בודקים כל דבר מחיר, אבל כשקונים רכב בעשרות אלפיי שקלים לא בודקים את הפרטים הקטנים, ואפילו אנשים קונים רכבים בלי בדיקה בשביל לחסוך 500 שח, ואחרי זה באים בטענות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

התלוויתי חודש שעבר להליך הרכישה המלא של חבר שקנה מהם פיקנטו מסניף חיפה.

מבלי להכנס ליותר מידי פרטים (אם תרצו, אפרט בשימחה), ההבדל היחיד בינם לבין מגרש מכוניות של עבריינים בכניסה לנתניה הוא שבטרייד מוביל הם עם עניבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועוד התלהמות שנגמרה ב "

בשעה טובה נראה שדברים הגיעו לסיומם. עדכון סופי יגיע בפוסט נפרד בימים הקרובים. תודה רבה רבה לכולם!"

חלאס!

פורסם

עדכון מהדף של גדעון

***עדכון 2***

בשעה טובה נראה שדברים הגיעו לסיומם. עדכון סופי יגיע בפוסט נפרד בימים הקרובים. תודה רבה רבה לכולם!

***עדכון***

בזכותכם חברת טרייד מוביל סוף-סוף חזרו לאבא שלי, נעלבו קצת מההליכה למחוזות השיימינג, אבל יש התחלה של שיח חיובי על החזרת הפרש המחיר בין הידיים.

מקווה שגם ייגמר בצורה טובה, בוודאי לאור העובדה שאבא שלי בהגינותו לא דורש פה איזה פיצוי אלא רק מה שמגיע לו.

תודה רבה לכולם!

***עד כאן עדכון***

השאלה מה היה קורה אם לא היה פרסום.

ולמי ששאל כמובן שזה לא מקרה שלי אלא של העיתונאי

פורסם
התלהמות? איפה בידיוק אתה רואה פה התלהמות?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

התלהמות בזה שיש פה פוסט מאוד מגמתי שמראה כאילו הלקוח הוא שה תמים שרק עושים לו עוול. עבדתי קצת במכירות וגם של רכבים. הרבה פעמים אתה מוסר את כל המידע והלקוח באופן סלקטיבי מחליט מה הוא רוצה לשמוע וכמובן מחליט לחסוך כמה שיותר.

קשה לי מאוד להאמין שנציג מכירות לא יגיד את היד האמיתית של הרכב. זה שקר שכל כך קל לעלות עליו שלא שווה לו להסתכן בזה. מה גם שאני בטוח שאם יעלו את חוזה המכירה יהיה רשום בו שהרכב מיד שלישית.

פורסם

תקרא את הפוסט ותראה שאין שום התלהמות.

הוא כותב שנעשתה טעות ככל הנראה בתום לב והם רוצים את ההפרש בין יד ראשונה- מה שמכרו להם ליד שנייה- מה שקיבלו בפועל.לא רצו פיצויים או לבטל את העסקה.

גם הפנייה לפייסבוק נעשתה מאחר והחברה סיננה אותם

• תוכן חדש...