Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם מוצר שאני רוצה לקנות רק שרשום שהוא אזל מהמלאי.

מישהו יודע האם ניתן להזמין מוצר שנגמר במלאי?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל לא,

אבל תנסה לשלוח להם מייל, אולי יגידו לך מתי יגיע ותראה אם זה רלוונטי עבורך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב שוחחתי איתם במייל והמוצר לא במלאי ואין צפי לחזרה שלו... מישהו אולי מקושר שם ויכול איכשהו לעזור לי בזה? ממש חשוב לי

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

לא נתקלתי שם במוצר שנמכר ללא אחריות יבואן רשמי. ככה שאין דאגה כלל.

תוודא שזה יבואן שמעוני ואין יותר טוב מזה.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

פורסם
כמה עלתה הפוג'י בדיוטי?

באתר שלהם רשום 750$

750$ לקיט שעולה בארץ סביב ה-4K ובחו"ל גם כן סביב האלף דולר.

מת להביא את המצלמה הזו, והשירות לקוחות מבאס, ניתן לפנות אליהם רק במייל אם אתה לפני טיסה, והם לא בדיוק עוזרים...

פורסם

המחיר הזה מדהים, אני גם שקלתי לרכוש אותה במחיר הזה.

אגב, כשאני רציתי לרכוש בסוף מאי היה במלאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לאחר בירור מאוד מעמיק אני לא מכיר בעולם מחיר שכזה למצלמה ,750$ עם קיט מחיר הזוי לגמרי.

הכי זול שאני ראיתי היה 862$ בארצות הברית.

פורסם
לאחר בירור מאוד מעמיק אני לא מכיר בעולם מחיר שכזה למצלמה ,750$ עם קיט מחיר הזוי לגמרי.

הכי זול שאני ראיתי היה 862$ בארצות הברית.

עכשיו אתה מבין למה אני חייב אותה דווקא בדיוטי...

פורסם
טוב יש התפתחות קלה, שלחתי 80 שאילתות על המוצר הכי זול שמצאתי עם משלוח לארץ ב 724 פאונד.

באסה, יקר בטירוף

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תוכן חדש...