Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו אימפרזה 2007

קליטת הרדיו גרועה

איתרתי את מחבר האנטנה שנמצא בשמשה האחורית

כשאני מחבר את המחבר למקומו אין קליטה טובה

כשאני מנתק את המחבר ועוטף אותו עם היד הקליטה מצוינת

מה יכולה להיות הסיבה שלא יכול לקלוט טוב במקומו?

חשוב לציין שכשאני מפעיל את מפשיר האדים זה מפריע לשידור

תודה

פורסם
1. האם השמשה האחורית מקורית ?

2. האם מערכת השמע מקורית או התקנה מקומית ?

אני מאמין שהיא מקורית לא ידוע לי שהוחלפה הכל נראה תקין ומולחם

היה מותקן ברכב רדיו אחר לא מקורי שגם בו הייתה אותה תקלה החלפתי רדיו ועדיין התקלה קיימת חיברתי גם חשמל לאנטנה והוכחה לזה שהמפשיר אדים עובד הוא מרעיש בקליטה

אולי אנסה מגבר לאנטנה

פורסם (נערך)
אני מאמין שהיא מקורית לא ידוע לי שהוחלפה הכל נראה תקין ומולחם

היה מותקן ברכב רדיו אחר לא מקורי שגם בו הייתה אותה תקלה החלפתי רדיו ועדיין התקלה קיימת חיברתי גם חשמל לאנטנה והוכחה לזה שהמפשיר אדים עובד הוא מרעיש בקליטה

אולי אנסה מגבר לאנטנה

קודם כול אל תתקין שום מגבר אנטנה מכיוון שבכול רכב עם אנטנה אקטיבית או אנטנה מודבקת בשמשה האחורית כבר קיים מגבר אנטנה/מתאם עכבות וגם פילטרים. הוספת מגבר אנטנה רק תגרום לרעשים נוספים.

1. בדוק באור יום שלא נגרם נתק למוליכי החשמל של המפשיר אדים/אנטנה. במידת הצורך רצוי להעזר בזכוכית מגדלת בכדי לגלות נתקים קטנים.

2. בדוק שוב פעם שהחיבורים ממערכת השמע לקונקטור של האנטנה והמפשיר תקינים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
נסה מגבר אנטנה

ברור לך שהתשובה שלך שגוייה לחלוטין. אם קיימים רעשים בזמן הדלקת מפשיר האדים הוספת מגבר אנטנה לא תשפר במאומה את איכות הקליטה להיפך רק תגביר את הרעש המוזרק למערכת החשמל.

פורסם

בזמן הפעלת מפשיר אדים, ברור שבאנטנה אשר משולבת בשמשה יוגברו הרעשים.

כמה כבר נוסעים עם מפשיר אדים? כמה דקות בחורף?

מגבר אנטנה דווקא עושה עבודה לא רעה.

פורסם

כמו שכתבתי קודם לכן ברכבים עם אנטנה אקטיבית כבר קיים מגבר אנטנה או מתאם עכבות והוספת מגבר אנטנה לא תשפר במאומה את איכות הקליטה. גם ברכבים שלא קיים מגבר אנטנה הוספת מגבר צריכה להעשות בשיקול דעת. לכול מגבר אנטנה יש ספרת רעש מסויימת ולא מן הנמנע שתשיג קליטה טובה יותר באיזורים מסויימים אך עם רעש נוסף.

פורסם

כל הדרך של האנטנה עד לשמשה עובר חלק איך אני יודע כי כשאני מנתק את האנטנה ומחזיק אותה הקליטה מצוינת ברגע שאני מחבר אותה למקומה אין קליטה טובה הבעיה היא באנטנה על המסילה השאלה איך אפשר לפתור את זה?

פורסם
יש לי השערה אבל לפני זה תעלה צילום של הקונקטור שאתה מנתק.

האם ברכבך קיימת עוד אנטנה חיצונית ?

אין עוד אנטנה

• תוכן חדש...