Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות רכבים קוריאנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה ויונדאי החליפו את היפניות הותיקות גם באמינות וגם בעיצוב.

אם לפני 5-8 שנים הקוריאניות היו מכוערות, בעלות פנסים נפוחים ומוזרים שנוטים להצהיב לאחר שנה שנתיים, כיום יוצאות להם מכוניות יפות לעין, עם גימור נאה ואמינות ללא דופי, ולכן השוק אינו משקר, ורואים את טבלת המכירות.

מה שלא ניתן לומר על יפנית של "פעם" כמו מיצובישי, שהרכבים החדשים שלהם לטעמי לפחות... המכוערים ביותר שיש בכל סיגמנט, כמו כן מבחר דגמים דל יחסית, ולכן השוק מגיב אליהם בהתאם.

פורסם
כתבה מ2011 שכנעה אותך מה לקנות ב2016?

אתה מאלו שחושב שלאחר שנים בודדות היצרן החליף את כל מה שהוא יכל בפס יצור? מלבד מתיחת פנים קטנה, מה יכל להשתנות דרסטית ב 5 שנים? לטובה אם כבר, לא לרעה אולי.

נכון, היצרן כן משנה מספר רכיבים בפס היצור אבל לרוב כתוצאה מגילויי תקלות או חלקים שכנראה לא התאימו הכי טוב, נקרא FCO.

פורסם
ברור, אני לא חושב שדגמים יכולים להשתנות בקטע של האמינות הכללית שלהם. דגם דפוק נשאר דפוק.

אבל כמו שאמרו כאן, יש דגמים של רכבים קוריאנים שבכל זאת הוכיחו אמינות מרשימה. ראה גם בדו"ח הליסינג לעיל.

אכן מדובר במקרה עצוב של אדם שנתקע איי שם בשנות ה90 או באדם שמנסה בכוח להאמין שיש לו רכב איכותי.

אני לדוגמא נוסע על פיאט פנדה,פיאט ידעה במורדות ועליות במשך השנים הדגם הספציפי שקניתי הוא ידוע כאמין מבחינת אמינות,זה לא אומר שכל יום שאני מתניע את הרכב אני משכנע את עצמי שאני נוסע על מרכבה אלוהית.

אני יודע שהבחירה שלי ברכב לא הייתה על סמך שהוא בנויי מבחינת איכותית בפנים(מלא פלסטיקים קשיחים) או אפילו לפעמים קצת איטי(14 שניות מ0 ל-100 קמ"ש,נותוני יצרן).

חבר פורום יקר כנס לפרופוציה מדובר ברכב בינוני שהרבה יצרנים בקטגורייה שלו עקפו אותו.

לקנות רכב על סמך שהוא שנים בשוק לא הופך את הקנייה לקנייה טובה אלא מקסימום לקנייה בטוחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ברור, אני לא חושב שדגמים יכולים להשתנות בקטע של האמינות הכללית שלהם. דגם דפוק נשאר דפוק.

זו שטות גמורה.

דגם = שם מסחרי שנותנים למכונית.

לא מכניסים ברכב מכלולים דפוקים בכוונה ובאופו סידרתי כי שם הדגם שלו מחייב את זה...

בדורות מסויימים של דגם יכולות להיות בעיות סדרתיות אבל זה מתבטל בדגם החדש יותר שמחליף אותו. כמו למשל גיר רובוטי גרוע ובעיות בוצה במנוע בטויוטה קורולה, או חלונות נופלים בVW פולו.

אנשים כמוך יעדיפו לשלם יותר על טויוטה אייגו במקום לרכוש פיז'ו 107 רק בגלל שהדגם יפני, למרות שלשני הרכבים מכלולים זהים לחלוטין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אכן מדובר במקרה עצוב של אדם שנתקע איי שם בשנות ה90 או באדם שמנסה בכוח להאמין שיש לו רכב איכותי.

א.

לא נמאס לך לעקוץ אותי? אני אקנה פנדה, בסוף.

בזמנו שעבדתי במוסכים ראיתי הרבה קוראניות שנכנסות למוסך לתקלות ואני לא אפרט יצרנים כדי שלא יהיה כאן ויכוחים.

מצד שני הרכבים החדשים די איכותיים אבל גם להם יש לא מעט מחלות ילדות כמו הגה וכו'.

שורה תחתונה:הכל חרא היום, יפני- קוריאני - גרמני, אין אמינות ארוכת שנים כמו פעם. וצר לי לאכזב אנשים, גם הזמן עושה את שלו וזה מדד לאמינות.

פורסם (נערך)

האמת שלא דיברתי אליך.

אל תאיים, תקנה נעשה טיפולים ביחד.

רק תעשה רישיון לידני לפניי.:wink:

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

לפני שהשרשור מדרדר לתהומות:

1) כלי הרכב הקוריאניים התקדמו מאד - בעיקר מאצע שונת האלפיים וצפונה, אמינותם דומה מאד לאחיהם מיפן.

2) נקודתית יש מחלות ילדות בדגמים מסויימים ובשנתונים מסוימים - אבל זה לא משהו שמעיד על הכלל.

3) הדגמים של היום אמינים מאי פעם וצריכים הרבה פחות טיפול מאי פעם, אבל לעיתים נדרשת מומחיות גדולה יותר לצורך טיפול ברכב.

4) כמו כל המוצרים בני קיימא המוצרים זולים יותר ובנויים לשרוד פחות - המגמה הזאת משותפת לכל סוגי כלי הרכב באשר הם.

שורה תחתונה - הרוב המכריע של כלי רכב מתוצרת קוריאה בעשור האחרון אמינים למדי, אם כי יש לבדוק לגבי כל דגם באופן ספציפי (וזה נכון לכל דגם/תוצר בלי קשר לארץ המוצא)

ננעל בזאת

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...