Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות ליעד באירופה לטיול של טבע ונופים מחמישי הקרוב?

gadik6
שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אני והחברה רוצים לטוס ל-6 ימים באירופה מחמישי הקרוב (יש כבר חופש, אז אי אפשר לדחות). בגדול רוצים לשכור רכב ולעשות טיול של 4-5 ימים בטבע + 1-2 ימים בעיר גדולה (אבל לא חובה).

בדקתי מסלולים שונים, ובין השאר ונציה והדולומיטים/טוסקנה (כרגע עדיפות ראשונה), מינכן וחבל טירול, ג'נבה ו-Chamonix, סלובקיה, בולגריה שוויץ וכדומה, אבל רצה הגורל וכמעט כל היעדים שבדקתי יהיו כנראה גשומים במהלך חלק גדול מהטיול (אלא אם כן יהיה לנו מזל והתחזית תשתנה פתאום).

רומניה/יוון/גאורגיה נפסלו מסיבות שונות, וכן ציריך והסביבה + מילאנו וחבל Aosta (שם כבר ביקרתי).

עכשיו לשאלה - יש למישהו רעיון ליעד קרוב יחסית שעוד לא חשבתי עליו, ויכול להתאים לנו מבחינת מזג האוויר?

במקרה הגרוע כנראה שנטוס לונציה עם מטריה, אבל אם יש עוד אלטרנטיבות אז נשמח לשמוע.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי סלובניה? אחלה מדינה. זול יחסית. נוחה מאוד לטיולי טבע. אם מעניין אותך אני יכול לתת כמה המלצות.

הנה, מצאתי שרשור שלי על סלובניה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היינו באיזור יפה של האלפים האיטלקים (דרום טירול) שנקרא אנטרסלבה די מצו לפני חודש. שעה וחצי נסיעה מאינסברוק, ארבע שעות ממילאנו. מאוד נהננו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מונטנגרו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצות.

סלובניה גם בדקתי אבל גשום שם, וכנ"ל לגבי דרום טירול (אזור מדהים, אבל תחזית מזג האוויר לא אופטימית).

מונטנגרו - דווקא שם חברה שלי הייתה (שכחתי לציין), וגם שם לפי התחזית גשום :shock:

כרגע חלק מהאתרים שינו את התחזית עבור אזור ונציה לעננים+שמש במהלך רוב ימי הטיול, אז אולי זה יהיה היעד בסופו של דבר, אם הנבואות שלהם יתגשמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים אתך. בסלובניה צעדתי עשרות ק"מ ב-4-5 ימים. זה טיול טבע נטו. אפילו הגישה למערות מצריכה הליכה לא מעטה, והעדפתי לעלות למצודת ליובליאנה רגלית ולא בפוניקולר.

כמובן שאם מה שמעניין אותך הוא BTC city הגשם לא מהווה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלובניה יפה והסלובנים ידידותיים מאד.א ם מזג האויר מאפשר מומלץ

הנהיגה בכבישים המהירים נוחה, מחוץ.להם כבישי הרים שחלקם תלולום מאד. הזדמנות לתרגל זינוק בעליה.

אם תרצה אתרים מומלצים המתן שיחזור הביתה, אבל בכללי חצי יום עד יום בליובליא ה, יום -יומיים באגמי בלד ובוהין, קניון וינטגר ומפל מים ששמו לא זכור לי, יום במערות ססקוציאן תחתון, ססקוציאן עליון ועוד אחת דשמה נשתכח ממני, ואנחנו נסענו עוד יום לצפון מזרח אם כי יש המצליחים על דרום מזרח המדינה.

מלון לקחנו כמה קמ מחוץ ליובליאנה, היה נעים ונקיונקיזז

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בספרד יש נופים וטבע יפים מאוד, וכמדומני דרום ומערב (כולל פורטוגל) פחות גשומים, מזג האוויר יותר ים תיכוני ופחות אירופאי. איזורים כמו סיירה נבדה, גרנדה בדרום. במרכז המדינה נופים קצת פחות דרמטיים בהשוואה נגיד לאלפים אבל - אל תשכח, ספרד מאוד גדולה ומגוונת ואפשר לתכנן מסלול שיתאים לטעמך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצות על סלובניה. בהחלט שיש מה לעשות ולראות שם גם אם מזג האוויר סגרירי.

3-4 לילות באיזור אגם בוהיני מומלצים, ויכול לשמש לטיול כוכב מדהים באיזור.

המלצות - בשרשור החוויות שלי (לחפש בו Bled ו-Bohinj).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...